HVALEŽNOST UČENCEV UČITELJU Dragutinu Barušić

Učitelju Dragu sem zelo Hvaležna … Učitelj Drago me je toliko vsega Naučil, da sploh nevem, kje naj začnem … Najprej o mojem Zakonu, na žalost je prišlo tako daleč, da sem svojega lastnega Moža že res sovražila in mislim, da tudi on mene … To pomeni, da v tistem času v njem in v najinem Zakonu nisem več zmogla videti skoraj nič Pozitivnega … Želela sem se ga samo rešiti, da bi imela svoj lastni Mir … Bila sem depresivna in moj Svet je postal brez barve … Bilo je zelo hudo … V Glavi in Srcu nisem več videla nobene Možnosti, da bi se vse to nekako dalo popraviti … A naš Ljubljeni Učitelj Drago mi je pokazal, da je vse mogoče in z njegovo Pomočjo sem uspela toliko narediti, da še danes včasih skoraj nemorem verjeti … V najhujši temi je Svetloba. Danes sem lahko nadvse Vesela, kako Dobro mi gre in da se lahko spet smejem … Naučil me je, da je z Dragim Bogom vse mogoče, če ga imamo v Srcu … Pokazal mi je, kako lahko ponovno Dosežemo Stabilnost, če se v Življenju kdaj zrušimo … Drago mi je pokazal tudi, kaj pomeni imeti ob sebi Pravega Prijatelja … Hvala ti Drago za to in Ljubim si te. Hvala tudi vsem ZAsrčkom

Adrijana J., Nemčija
. . .

Dragi Učitelj Drago. Sploh neveš, kakšne Spremembe doživljam v letošnjem letu. Prvič, odkar se Spomnim, nisem doživel niti malo strahu, ko sem odhajal k zobozdravniku. Zaradi strahu sem imel veliko težav z zobmi in kariesom. Sedaj sem vse odpravil in niti ene protibolečinske injekcije nisem dobil. Zaradi Tebe, Učitelj Drago, sem prvič v Življenju pridobil Zaupanje, da bo vse v redu.

Hvala ti.

Benjamin
. . .

Ljubljeni Učitelj Drago, Hvaležna sem ti za vse Tvoje Molitve in za to, da si mojima Hčerkama povedal, da je Bistvo Življenja verjeti v Dragega Boga Jezusa Kristusa in da se bo naše Stanje uredilo. Punci radi Pomagata naši Sosedi, ki je težka sladkorna bolnica. Tudi v šoli sta v popravili uspeh in postali bolj redoljubni.

Prijateljica Zdenka L.
. . .

Ne znam pravilno opisati vseh dobrih stvari, ki sem jih doživela ob tem, ko sem te spoznala, Dragi Učitelj. Zapustil me je mož, ni se brigal za Otroke ter povrhu še zapustil kopico dolgov. Od Trenutka, ko sem te Srečala, so se zadeve začele urejati. Še vedno Te ne dojamem, ampak vsak dan se spomnim na Tvoje Besede, na Mirnost, ki jo nosiš v Sebi, in na predvsem na Sproščenost, s katero Objemaš vse Ljudi.

Hvala ti za vsako minuto, ki si jo namenil celi skupini in meni.

Tereza
. . .

Ljubljeni Prijatelj in Učitelj Drago. Dolgujem ti veliko Zahvalo za super uspešen obisk z mojim Sinčkom pri pediatru ta ponedeljek. Ker ima fantek alergijo na jajčne beljakovine, sem zdravnico prosila za odlog cepljenja in ni delala nobenih težav, temveč je še dodatno rekla, da me razume.

Sem enostavno Presrečna in do Neba Hvaležna Mamica Sinčka Tobiasa.

Petra K.
. . .

Dragi Učitelj Drago. Vsak dan se spomnim na Tvoje Učenje in na Molitev. Priznam, da mi je bilo zelo težko pristopiti k Molitvi, a sem vztrajal in danes lahko rečem, da mi delo vsak dan poteka lažje in brez večjih bolečin. Delam kot monter ogrevalnih sistemov in veliko delamo v prisiljeni drži (čepe ali na kolenih).

Hvala ti za Moč Pomoči

Marjan B.
. . .

Dragi Srčni Prijatelj Drago. Hvala ti za vse pozdrave, ki jih pošiljaš preko žene mojega skrbnega Nečaka Bojana. Letos je zame še posebno hudo in težko leto. Imela sem dve nesreči, pri prvi sem si pri sekanju drv skorajda odsekala prst. Imela sem že kar nekaj operacij in lahko bi rekla, da se roka oziroma prst počasi zdravi. Sedaj pa sem si pred tremi tedni zlomila nartno kost na desni nogi. Samo Tebi in Tvoji skrbni Molitvi se lahko zahvalim, da si nisem pri nerodnem padcu še poškodovala glave. Tudi noga se odlično celi in do jeseni se bom končno sestavila skupaj.

Hvala ti za Pomoč.

Prijateljica Darinka
. . .

Ljubi Angel Drago. Zelo sem pomirjena in Radostna, ker sem dobila pred tremi meseci četrto vnukinjo. Deklica je imela takoj po Rojstvu hude težave s srcem in žilami ter ledvicami.

Ker je bila v oskrbi najboljših kirurgov, se ti lahko zahvalim, da odlično napreduje in da je sedaj z žilami vse vredu, počasi se zdravi tudi desna ledvica, ki je bila precej prizadeta. Hvala ti, ker bdiš nad malimi Otroki, ki zelo potrebujejo še posebej Molitev.

Brigita K.
. . .

Cenjeni Učitelj Drago,

Sem Matija, doma z Utika pri Vodicah. Imam Družino z dvema ljubkima Otrokoma in Ženo, ki se trudi po svojih najboljših Močeh. Ker sem  upošteval Navodila, ki si mi jih nazadnje dal v zvezi z našim podjetjem, sem danes nagrajen z dodatnim delom, ki mi bo omogočilo, da bomo lahko razširili delavnico in s tem tudi našo dejavnost.

Matija Lončer
. . .

Pozdravljeni ZAsrčki in sploh poseben Pozdrav Učitelju Dragu. Sem Pavel iz Zgornje Savinjske doline. Sporočam vam, da sem uspešno opravil izpit kategorije CE, kar pomeni, da bom lahko podaljšal pogodbo o zaposlitvi s svojim delodajalcem in bom lahko šel na vožnjo tudi v tujino. Hvala ti, Ljubljeni Učitelj Drago, da sem po dveh neuspelih poizkusil tretjič naredil, zato ker si me umiril in rekel, da bo vse v redu.

Pavel S.
. . .

Rad bi se zahvalil vsem Prijateljem v ZdraviAtmosferi, ker ste mi povedali, da je Učitelj Drago tisti, ki ima vse odgovore na vse težave. V poslu, ki ga opravljam, nisem več sam. Z vašo Pomočjo sem našel zelo marljivega, vestnega in natančnega fanta, ki mi pomaga pri adaptacijah. Imava veliko dela, skupaj nama gre hitreje in vse uspeva narediti.

Hvaležni Matjaž N.
. . .

Sem Marica in delam v ambulanti splošne medicine. Odkar so se zaradi širitve virusa Covid-19 razmere zelo zaostrile, so se tudi Odnosi med sodelavci zelo poslabšali, ker delamo v težkih delovnih pogojih. Hvala Ti, ker sem preko Prijateljice našla pot do tebe in si mi pojasnil, kdo stoji za tem virusom. Ne bojim se pritiskov, ti pa z vsem žarom, ki ga premorem, povem, da vsak dan Molim in prosim vse Božje Kraljestvo, da zaščiti vse Nedolžne Družine.

Marica S.
. . .

Ljubi moji Prijatelji v ZdraviAtmosferi. Srečna sem, da sva oba z možem spoznala res izjemnega Učitelja Draga. Nazadnje nama je tako mimogrede, da sem komajda prišla k sebi od Sreče, podaril nekaj suhomesnatih izdelkov, ki so mu jih darovali dobri Ljudje s kmetij. Ravno tisti teden sva z možem finančno pomagala Hčerki, da je uspela plačati vse davčne obveznosti in nama je zmanjkalo za hrano. In prišel je Učitelj Drago in nama podaril nekaj hrane. Od veselja sem še danes čisto iz sebe.

Hvala ti, res Angelski Dobrotnik Drago.

Pepca Škrlek
. . .

Nujno bi se rad zahvalil za to, da je moji dragi Ženi Zdenki uspelo, da so jo zdravniki na podlagi pisne dokumentacije in proučitve njenega zdravstvenega stanja invalidsko upokojili. Ima trajno poškodovano hrbtenico (obraba vratnega dela) in ne more več opravljati frizerskega poklica, ker ji roke več ne zdržijo tega tempa. Za vse to je zaslužen poseben Človek, podobnega še nisem srečal v Življenju. Hvala ti, Dragoceni Učitelj Drago, za pogovor in Navodila.

Jožef iz Šmarij pri Jelšah
. . .

Smo 5-članska Družina Baudek in končno smo res Veseli in Srečni, ker smo lahko v letošnjem letu uspeli obnoviti in prenoviti našo domačijo, da bomo šli v smeri kmečkega turizma in zdravega Življenja. Vse to nam je nasvetoval in nas prosil naš Učitelj Drago, ki mu je zelo jasno, da je treba ohraniti Naravo in jo približati Otrokom.

Hvala Ti za res velik Zaklad za Narod in za Svet.

Tvoji Baudkovi
. . .

Mineva že peto leto, ko sem preko svoje sestrične spoznal tebe, Dragi Učitelj. Takrat je bilo za mano težko obdobje. Bil sem na odvajanju od LSD-ja, droge, ki uniči možgane. Z energetskimi vajami, ki si mi jih pokazal, se je moje fizično in psihično Zdravje začelo izboljševati.

Spet sem zaposlen in vsako minuto prostega Časa posvetim Molitvi in tudi krepitvi telesa z vajami.

Hvala ti za ves Tvoj Trud

Dejan K.
. . .

Živjo, Učitelj Drago. Zelo sem Vesel in Hvaležen, ker si mi na enem izmed zadnjih Srečanj pojasnil, kako Dobro je postati Vernik. Ampak ne tak navaden, povprečen. Temveč Rimokatoliški Vernik. Res imam Občutek, po tem, ko sem te Srečal in se Pogovarjal s Teboj, kot da bi se vame naselil Dragi Bog Jezus Kristus. Ponoči lažje spim in se ne premetavam tako pogosto in tudi zbujam se ne tako pogosto sredi noči. Zjutraj se zbudim spočit, poln Dobre Volje in svež, pripravljen za nov dan.

Tim P.
. . .

Z Veseljem se javljam in obračam na ZdravoAtmosfero, ker mi je uspelo opraviti letos vse izpite za drugi letnik, kar pomeni, da bom v jeseni z največjo lahkoto vpisala še zadnje poglavje, in sicer izbiro tematike za diplomsko nalogo. Še bolj sem Vesela, ker so mi obljubili v službi, da bom lahko prevzela Odgovornejše mesto in tudi plača se bo popravila. Take Čudežnosti so se mi pripetile zato, ker sem te poslušala in vse upoštevala, kot si mi Svetoval, Dragi Prijatelj in Učitelj Drago.

Tvoja Učenka Tjaša K.
. . .

Preljubi Učitelj Drago. Pošiljam Ti pozdrave moje Družine in Ti sporočam, da komaj čakajo, da Te spoznajo. Navdihnila sem jih z Dobro Voljo in veliko Željo po Spremembi ter Lastnem Napredku. Želim Pomagati tudi drugim Ljudem, ker si mi Pomagal postati bolj vztrajna pri urejanju Odnosov v Družini. Zares sem Hvaležna ob tem, da se sedaj zavedam, da čeprav naletim na Ljudi, polne slabe volje, vem, da jih drži v krempljih grdi duh in da je potrebno biti vztrajen z vsako Dušo, ki jo srečam. Hvala Ti, Ljubi Učitelj za Blagoslove in vse napisane Molitve.

Tadeja V.
. . .

Ljubi Prijatelj Drago. Pred tednom dni sem si poškodovala levo nogo nad gležnjem. Postala je temnejše barve in rekel si mi, naj grem čimprej k zdravniku, čeprav ni tako hudo bolelo. Rentgenske slike so pokazale, da gre za zlom kosti in takoj sem dobila mavec.

Hvala ti, da si bil čvrst in me poslal k Zdravniku, drugače bi se kost napačno zarastla, kajti zaradi strahu pred zdravniki ne bi šla sama od sebe.

Sedaj me skorajda nič več ne boli. Komaj čakam, da bom ponovno lahko brez mavca in da okrepim vse mišice.

Hvaležna Sabina E.
. . .

Preko vaše dolgoletne Učenke Anice B. sem prvič Srečal Učitelja Draga letos konec maja. Najsrečnejši sem, ker se je zdravstveno stanje moje Mame popravilo in Spoznal sem, da je zelo kvalitetno zdravilo za veliko bolezni Dobra Volja in Veselje, ki ga širiš ti, Dragi Učitelj.

Želim biti vedno tako Dobre Volje in nasmejan, tako kot si mi povedal in pokazal na veliko primerih.

Tvoj Prijatelj Toni Z.
. . .

Ljubi Učitelj Drago,

Hvaležna sem ti za svojo Lastno Molitvico, ki si mi jo namenil, in povem vsem, da deluje zares Izvrstno in Čudežno. Molim jo vsako jutro, ko se prebudim, preko dneva in vsak večer pred spanjem. V tem obdobju sem imela dober rezultat v služi s prodajo izdelkov in vodstvo podjetja mi je obljubilo dodatno Nagrado za delo, ki sem ga opravila.

Dragi Učitelj, Hvala ti za Čudežnosti, in komaj čakam, da se zopet vidimo.

 Maja P.
. . .

Sem Jani H. in nekajkrat sem bil na vaših tedenskih srečanjih. Vedno sem odhajal domov Dobre Volje, Miren in nasmejan.

Nikjer nisem do sedaj našel toliko prijetnih in Dobrosrčnih Ljudi, kot ste združeni v ZdraviAtmosferi.

Bravo Učitelj, bravo Ekipa res Predanih Učencev.

Jani
. . .

Zadnje dni sem dobil nekaj večjih rdečih lis na koži. Vem, da imam alergijo na vse travniške rastline, še posebej sedaj v času košnje in obračanja posušene trave. Letos mi prvič ni treba vsak dan jemati tablet, temveč samo takrat, ko je res hudo. Vse te spremembe na bolje so se mi zgodile kmalu zatem, ko sem te drugič v živo videl in po pogovoru s teboj.

Nadvse sem Srečen in Dobre Volje, ker vem, da si ne samo meni, temveč veliko Ljudem zdravilo in Angel Varuh.

Hvala ti za vse,

Silvo N.
. . .

Mamica Sandra se ti Zahvaljujem za zadnji pogovor preko telefona, ker nikakor nisem uspela priti fizično v stik s teboj. Moj sinko Aljaž je imel že tretjič v dveh mesecih hudo vnetje ušes in visoko vročino. Nekaj noči zapored nismo spali, ker je fantič več ur skupaj jokal. Nazadnje ko sva govorila, se je kmalu zatem pomiril in zaspal do jutra. Vnetje se je pomirilo in fantiček je Dobre Volje in igriv.

Hvala Ti za vse Tvoje Molitve in za umiritev Situacije.

Sandra
. . .

Ljubi Prijatelji iz ZdraveAtmosfere. Zahvaljujem se vam za veliko Pomoč, ker ste mi podarili veliko oblačil in ostalih pripomočkov za bodočo novorojenko. Brez vas mi niti slučajno ne bi uspelo. Take Prijatelje Človek najde samo v ZdraviAtmosferi, ki deluje res po Navdihu izjemnega Naučitelja Dragutina Barušić.

Tanja H.
. . .

Mineva 3 leta, odkar sem te Spoznala. 
Prijateljica mi je povedala zate, ko mi je bilo najbolj hudo.
Takrat sem imela prometno nesrečo in ostala sem delna invalidka, sama z odraščajočim Sinom. Zaradi dolge rehabilitacije in nizkih finančnih sredstev sem težko shajala. Skrbelo me je tudi za Sina, saj je bil takrat osamljen in žalosten zaradi nastalih okoliščin.

S tvojo Čudežno Pomočjo si me Opogumljal in mi vlival Moči. Naučil si me, da nikdar nisem sama. Približal si mi Vero v Dragega Boga Jezusa Kristusa in me Usmeril v Pobožno Molitev.

Spoznal si me z Dobrimi Ljudmi Nevladne Družine ZdravaAtmosfera, v kateri so res Zdrave Duše. Ti so mi pomagali pri vzgoji Sina, da je danes Vesel Mlad Fant. Meni so vskočili v Pomoč pri vsakdanjih opravilih, ko še nisem zmogla. Pomagali so me nahraniti in spraviti v Dobro Voljo.

Hvala Prijatelj Drago, večno ti bova s Sinom Luko Hvaležna.

Barbara Z.
. . .

Cenjeni Drago, Prijatelj, po dolgem času ti z Možem piševa zaradi dveh stvari:

Najprej bi se ti rada Javno Zahvalila za vse, kar si naredil Dobrega za naju z Možem, ko sva ostala oba čez noč brez zaposlitve. To je bilo že pred 5 leti, ali se še spomniš? 

V tistem času sva imela kredit za stanovanje in na poti je bil prvi Otrok. Pomiril si naju in velikokrat si nama rekel, naj bova Vesela Srečna Radostna, da bo vse v redu in naj ne skrbiva. Pomagal si nama in usmerjal, da sva lahko priložnostno zaslužila, da sva dobila v dar veliko potrebnih stvari za stanovanje, kasneje si nama pomagal z opremo za Dojenčka. 

Ne moreva se Zahvaliti za vse, kar si Dobrega Naredil za naju! Vedno ti bova Hvaležna.

Velikokrat si nama govoril, kako je pomembno, da smo si Ljudje pripravljeni Pomagati. To sva si zapomnila in zato sva se odločila, da se ti javiva. Zdaj sva oba redno zaposlena in najina Hčerka Helenca Zdravo Raste. 

Tokrat bi rada midva Pomagala: če poznaš kakšnega študenta ali študentko, kakšen mlad Par, ki je ostal brez denarja, da bi si lahko privoščil dom, midva imava na razpolago večjo sobo, kamor se lahko zatečeta.

Zaupava ti in javi nama, ko bo kaj novega.

Srečna in Hvaležna

Manca in Robert Z.
. . .

Pozdravljen Drago!

Vsak večer se spomnim nate, čeprav je že dolgo, odkar se nisva videla. Vsak večer tudi zmolim k Dragemu Bogu Jezusu Kristusu in se zahvalim za vsak dan, Prosim tudi za šibke in Nedolžne Ljudi, da bi te Spoznali, saj ravno takim Ljudem Rad Pomagaš. Ti si res Pravi Človek!

Tako  si pomagal tudi meni, ko sem končal faks in se začel zdraviti s tabletami proti depresiji. Nihče ni vedel za mojo stisko in občutek nemoči, nisem našel smisla v svojem Življenju, pa še Oče mi je umrl. Ti pa  si bil takrat moj Najboljši Zaupnik, Prijatelj, Oče in Dobrotnik.

V tistem času sem bil ateist, nisem verjel v Pomoč Dragega Boga Jezusa Kristusa, Angelov in Svetnikov. Ko si me Poučil tudi o Nevidnem Svetu in delovanju zla, sem počasi začel prepoznavati, kako lahko Človeku duh nad njim oslabi Zdravje in jemlje Moč za Življenje. Sledil sem tvojim Prošnjam, opravil Zakramente Svetega Krsta in Birme ter začel delovati v naši Župniji. Nekaj mesecev po tem sem opustil zdravila in zadnjih 7 let sem popolnoma zdrav. Pred 2 letoma sem se Poročil, tudi Cerkveno, saj je moja Žena Prava Rimokatoličanka. Želel sem te obvestiti, da letos pričakujeva Sinčka in da sva oba z Ženo zelo Radostna zaradi tega. 

Obljubljam ti, da te bomo Obiskali, ko bomo trije. Tudi moja Žena te želi Spoznati, nisem ti še povedal, da sem jo spoznal na Molitvenih Srečanjih. Če ne bi bil deležen tvoje Pomoči, bi gotovo taval v Življenju in tratil čas za nekoristne stvari.

Se vidimo kmalu in še enkrat HVALA za vse, kar si dobrega storil zame.

Robi M.
. . .

Ljubljeni moj Učitelj Drago!

Hvala tebi za vse Vidne in Nevidne Pomoči! Odkar te poznam, se moje Življenje ureja, kot ločenka postajam vedno bolj Vesela in Zadovoljna.  Veliko težav si mi Pomagal Rešiti, od ločitvenega postopka, ko me je moj bivši hotel denarno opehariti, do tega, da sem Uspešno omogočila Hčerama, da sta končali Šolo in se Zaposlili, danes imata obe že svoji Družini, do tega, da imam Prijatelja, ki je Dober do mene.

Hvala ti Drago, da si me naučil, kakšen je pravi Zdrav Odnos med Možem in Ženo. Živahno Uživam Življenje in te vabim na Poroko, ki bo v kratkem v Kopru. Za natančen datum in uro te še obvestim.

Vse Dobro ti želim,

Srečnica Boža M.
. . .

Živjo Drago!

Hvala ti, ker si mi Pomagal, da sem popravil vse ocene na trgovski Šoli in mi ne bo treba ponavljati 2. letnika.

Hvala ti, ker sem prenehal kaditi in v ZdraviAtmosferi našel Prave Prijatelje. 

Hvala ti, da si nama z Mami Pomagal, da sva se preselila v večje stanovanje in imam končno svojo sobo.

Ne morem verjeti, da v današnjem norem svetu sploh še živi tako DOBER ČLOVEK, kot si ti. Srečen sem, ker te Poznam.

Hvala ti, ker mi nadomeščaš Očeta.

Mare N.
. . .

Pišem ti iz Kanade in se še enkrat Zahvaljujem za Čudež, ki se mi je zgodil kmalu po tistem, ko sem te Spoznal.

Saj veš, da mi je Emil povedal zate, v tistem mesecu, ko sem moral zapreti svojo firmo zaradi neplačnikov. V gradbeništvu sem res imel smolo, z nepravimi Ljudmi sem sklepal posle in vedno mi je šlo kaj narobe. Hvala ti za vso Pomoč ter da si me naučil biti bolj Discipliniran in Odgovoren. 

Zdaj sem redno Zaposlen pri Poštenem Obrtniku in z Veseljem opravljam svoje Delo. Nikoli te ne bom pozabil, ti si kot moj Angel Varuh.

Jure B.
. . .

Drago,

pišem ti, ker bi ti Rada povedala, kako je pri nas Doma.

Moja Mami in Oči se več nekregata, odkar hodita k Tebi. Večkrat se kaj hecata in smejeta. Zadnjič, ko smo šli skupaj v mesto, sta se prijela za roke in Poljubila. Jaz  sem tako Uživala, ko sem ju opazovala.  Zdi se mi, kot da sta se na novo Zaljubila.

Tudi do mene sta veliko bolj Ljubeča in Nežna. Najbolj mi je všeč, ker me večkrat pobožata in objameta in si vzameta čas, da se pogovarjamo. Zvečer me Mami Pokriža in skupaj Zmoliva Molitev Angel Varuh in Oče Naš.

Zadnje čase sem tudi jaz bolj mirna in lažje zaspim. V šoli mi gre veliko bolje, vse kaže, da bom imela boljše ocene kot lansko leto.

Mami mi je dala tvoj mail, tudi jaz bi rada prišla k tebi in te nekaj vprašala.

Katja M.
. . .

No, te bom kar Ljubezen poimenovala, ker si s svojo Velikodušnostjo Dobrote v meni Prebudil Upanje, da je Vredno Živeti in se za Sočloveka Boriti, tako kot si se tudi ti za mene z vsemi peklenskimi silami Bojeval, da prekletstvo si od mene odgnal.

Hvala ti za vse Trenutke in Minute, ki si mi jih Podaril, da sedaj lahko Diham in se Radostim Življenja, ker vem, da nisem sama, temveč je tako Dragi Bog kot ti vedno z menoj.

 Z Ljubeznijo, Melita B.
. . .

Drago, Srce mi po Dragem Bogu Hrepeni, ker v meni si Ti Prižgal Luč v Temi, pa rad bi se ti Zahvalil in te Razveselil, da Sinka Miha sem dobil.

Hvala ti za vso Božjo Pomoč, s katero si nama Pomagal prebroditi vse skrbi in težave, ki sva jih imela vse do tedaj, dokler te z mojo Ženko nisva Spoznala in si Dovolila, da si naju oba Naučil Darovati se drug drugemu.

Ljubiva si te, Renato in Breda F.
. . .

Učitelj Drago, pišem ti iz Srca, da moja Duša bi popolnoma Izpolnjena bila ter da Svet bi Prepoznal, da nam Dragi Bog preko tebe Daruje novih Moči, da ponovno Vstanemo in pričnemo korakati po poti neodstopanja, po kateri nas Vodiš do Kraljestva Božjega.

Hvala ti za tvojo Plemenito Dobroto, da si me Naučil, kako se moram Boriti vsak trenutek s Pobožno Molitvijo proti silam zla, ki so nas vrgle v siromaštvo. Hvaležen sem ti, da si me Podučil, da ni sramota postati reven, ampak je sramota nevstati in poizkusiti ponovno z Vero korakati k Dragemu Bogu. Zgodil se je Čudež, da je moja Žena po tvoji Zaslugi Ozdravela in dobila Odlično službo. Seveda pa nisem pozabil tega, kar si naju Učil, da moramo vse Darove Darovati naprej. Pa sem Radosten, da ti lahko sporočim, da se že močno Veselim, ko se bo skupinica desetih Ljudi pri nas zbrala, da bi s Poslušnostjo in Hvaležnostjo tvoje Modrosti Poslušala, kako se je treba za Sočloveka Boriti in tudi sebe v Dobroto spremeniti.

Lahko se ti Pohvalim, da sva najbolj Srečna, ko lahko z malenkostmi Osrečiva tudi Druge.

Hvaležna in Poslušna Marjan in Meta G.
. . .

Preljubi Učitelj Drago

Vesel sem, da Ti lahko rečem Učitelj in da sem postal tvoj Učenec, ker odkar se Učim V ZdraviAtmosferi, prvič v Življenju zares Živim in ne samo životarim.

Hvala Ti, da me učiš Pobožnosti, da si mi pokazal prevare new-agea, v katerem sem bil povsem izgubljen in mi pokazal Lepoto Rimokatolištva.

Zdaj sem preko Molitvene Pobožnosti Vsak Dan Srečnejši Veselejši Bolj Radosten in Hvala Ti Za Prave Prijatelje, Poverjenike ZdraveAtmosfere, ki so mi Najlepša Pomoč Naslon Steber Rame Rami. Brez ZA bi res resno zares taval v temi.

HVALA TI IN LJUBIM SI TE

Matej K.
. . .

Preljubi Drago, kje naj začnem … S tem, da sem ti neskončno Hvaležna za vso tvojo Pomoč iz čistega trpljenja tako Fizičnega kot Psihičnega sem zahvaljujoč Milosti Božji spoznala Tebe, ki si me Odrešil muk trpljenja in mojemu Življenju si daroval smisel – zdaj vem, da je Pomen Namena mojega Življenja Darovati Se Vrednotam Vrlinam Izvrstnostim, da bi Naraščaji Javnost Generacije imele Lepšo Prihodnost. Iz dneva v dan se počutim, kot da mi Zahvaljujoč Poslušnosti Tebi in Tvojemu Učenju vse bolj in bolj Rastejo Angelska Krila
Hvala ti za vse.

Angela Z.
. . .

Dragi Bralci

Prosim si vas, dovolite si Hrabrost in dopustite si, da vam Naš Preljubi Nadučitelj Drago Pomaga.

Meni je Nadučitelj Drago Rešil Življenje, ker sem bila obsojena na ulično življenje in vlačuganje … zdaj sem Zahvljujoč Njemu Mlada Mamica Prekrasnemu Sinčku in Žena Čudovitemu Možu, pa še najboljše Prijatelje imam, ker Poverjeniki ZdraveAtmosfere so Prave Zdrave Duše.

In res Srečneži smo tisti, ki si dovolimo Poslušati Te, Preljubi Nadučitelj.

Ljubim si te s celo Družinico in Hvaležni smo ti,
Mamica Maja z Družinico
. . .

Evo, pa naj še jaz opišem, kako mi je Učitelj Drago Pomagal.

Že od nekdaj me je Mama maltretirala, pa pritiskala name, da sem ji morala biti povsem podrejena … ko pa sem Spoznala tebe, Učitelj Drago, sem preko tvojega Učenja s Pomočjo Tvojih Učencev Počasi Prepoznala, da to podrejanje in nadrejanje nevodi nikamor.

Pa sem uspela odrasti in počasi se Osvobajam razvajenosti, lenobe ter se Učim Dela In Služenja in ne gospodarjenja, kot nas Uči Božje preko Svetih Blaženih Mučenih!

Hvala ti Učitelj za ves tvoj trud in znoj, ki ga trpiš, da bi nam bilo lažje!

Katja Z.
. . .

Dragi Drago!

Iako sam još mlad ja bi ti se Rad Zahvalio da si Spasio mene i moju Obitelj moju Mamu i Tatu od siromaštva i alkohola i Naučio si nas molitve i sada se nebojim Budučnosti jer znam da ako budem Slušao tebe onda ču Živjeti Volju Božju i ne svoju i Hvala ti da si me Naučio Ljubiti Svece i Svetice.

Sad se svaki dan Molim cijelom Nebeskom Kraljestvu a najviše Arkanđelima i znam da Pomaže.

I odkad se molim Mama i Tata su Sretniji i Doma je sve Mirnije i Tati Zdravje ide na Bolje.

Marko M.
. . .

Hvaležna sem ti Drago, da si mene in mojega Sina odrešil teroriziranja s strani zdaj že mojega bivšega Moža.
Hvala ti, da si nama vedno Daroval vse, kar si imel: Sinu si Daroval svojo jakno, svoje majice in ga Naučil veliko o ovcah in drugih živalih, da imava zdaj imava mini kmetijo in nisva več siromašna.

Ljubiva te in Hvala ti.

Nermina in Milan
. . .

Hvala ti Drago, da si me naučil mnogo o Rimokatoliški Veri, in mi pokazal, da Pot, na kateri sem bil, ni prava.
Čeprav sem Duhovnik že mnogo let, sem šele v Dialogu s Teboj Spoznal, kaj je Prava Zdrava Vera, ki jo Ti Zares Živiš! Hvala ti za vso Pomoč, da sem Zahvaljujoč tebi Boljši Človek in Božji Pastir.

Andraž A.
. . .

Prvič sem se srečal z Učiteljem Dragom pred letom in pol. Imel sem kup zdravstvenih težav. Vsako pomlad namreč zaradi alergij pojem veliko zdravil, da preživim nekako do poletja, ko se vse umiri. Od takrat naprej se je moje zdravstveno stanje izboljšalo, ker vem, da mi je Učitelj Drago res Pomagal in zaradi tega sem mu neznansko Hvaležen.

Matej P.
. . .

Pišem iz velikega Navdušenja, ker sem po 10 letih iskanja nove zaposlitve in nenehnih odpovedih v začetku letošnjega leta 2020 prišla do nove zaposlitve, kjer so se odločili, da me bodo obdržali in sklenili pogodbo za nedoločen čas.

Stvari so se začele Čudežno Spreminjati kmalu po tem, ko sem srečala Učitelja Dragutina Barušić, ki mi je dejal, da bo vse vredu.

Mira M.
. . .

Sem mlada upokojenka Slavica z zelo nizkimi prihodki oziroma pokojnino. Mož mi je umrl že pred več kot 20 leti in tako sem zelo težko shajala skozi mesec skupaj z dvema Otrokoma.

Ko sem se upokojila, pa sem dobila še dodatno zaposlitev in sicer skrbim za starejšo gospo, ki je zaradi bolezni nepokretna. Za to se moram res Iskreno Zahvaliti Dobremu Človeku, ki sem ga Spoznala preko svoje dobre Prijateljice Marije. Hvala Ti, Dragi prijatelj Drago, ker sem danes zaradi tega Srečnejša in lažje Živim.

Slavica Žerdoner
. . .

Smo Družina Kovačič z dvema predšolskima Otrokoma, ki sta bila nenehno bolehna. Imela sta ogromno viroz, bronhiolitisov in vnetih ušes. Pred dvema letoma smo na celodnevnem Druženju prišli v stik z Izjemnim in Dobrosrčnim Človekom, doma s Hrvaške, Učiteljem Dragom. Od takrat naprej sta otroka Vesela, igriva in minulo zimo končno tudi prvič brez zgoraj naštetih bolezni.

Srečna in hvaležna mamica Teja K.
. . .

Sem Tadej P., doma iz Kamnika. Vsa leta sem težko navezoval stike z vrstniki in predvsem z Dekleti. Vse so se norčevale iz mene in imel sem že tako nizko samopodobo, da sem velikokrat imel same črne misli.

Ko pa sem v Domžalah srečal tako Dobrodušnega in Dobrovoljnega Človeka, sem se prvič tako od Srca nasmejal in se počutil izjemno lahkega. Življenje se mi je spremenilo v dobrem mesecu dni. Spoznal sem dekle, se zaljubil vanjo in kmalu sva postala par.

Sedaj načrtujeva skupno bivanje in oba si želiva Poroke ter Družine.

Vem, da se mi je vse to zgodilo zaradi Učitelja Draga in nikoli v Življenju ga ne bom pozabil.

Tadej
. . .

Sem Anja iz Maribora. Izjemnega Prijatelja in Učitelja Draga sem spoznala v Celju. Takrat sem bila v zvezi s fantom, ki me je zaničeval in tudi včasih udaril. Tega nisem upala nikomur povedati. Ljubljeni Učitelj me je rešil in mi tudi povedal, da bom srečna s fantom, ki me bo cenil in imel rad.

Pred 4 meseci sem na pikniku svoje starejše Sestre spoznala Fanta, s katerim sva najboljša Prijatelja in ki mi pomaga v vseh težavah. Vem, da je to Zasluga Prijatelja Draga in vse, kar je rekel, se je udejanilo.

Anja V.
. . .

Sem invalidsko upokojen možakar, ki gre proti srednjim letom. Imam težave z ravnotežjem, ker sem imel pred leti težko poškodbo hrbtenice in glave.

Pred dvema letoma sem spoznal Prijaznega in toplega Učitelja Draga. Od takrat sem zdravstveno zelo napredoval in začel verovati v Dragega Boga Jezusa Kristusa.

Vsak dan redno Molim, počutim se bolje in Sposobnejši za opravljanje lažjih del.

Hvala ti, Dragi prijatelj Drago, za vse, kar se mi je dobrega zgodilo v Življenju.

Simon S.
. . .

Vedno sem se iskal in taval v temi, saj je bilo moje Življenje pravi pekel, in to samo zaradi neznanja. Vse dokler nisem spoznal Pravega Nadučitelja Dragutina Barušić, ki je v meni prebudil Vrednote Vrline Izvrstnosti, ki me Bogatijo Osrečujejo in Veselijo. Hvaležen sem Mu za vse Darovano Izvorno Znanje in Modrosti, ki me gradijo v Srečnega Človeka. Moje Življenje postaja polno Radosti in Zadovoljstva.

 Borut J.
. . .

 Iz Srca se Zahvaljujem Učitelju Dragutinu Barušić za Ogromno Pomoč moji Družini. Doživljali smo težko obdobje; ostali smo brez Doma zaradi finančne stiske in brezposelnosti Moža, tako da nismo videli nobenega izhoda, kako naprej. Učitelj Drago je naš Angel, ki nam je takoj Velikodušno priskočil na Pomoč, nam našel stanovanje, kjer danes bivamo in kjer smo varni pred izselitvijo. Še dodatno smo Mu Hvaležni, saj je Mož s pomočjo Učitelja dobil dobro službo s stalno zaposlitvijo.

 Družina Pongrac
. . .

 Zadnji deset let sem Živel v prepričanju, da je Rešitev za moje hude psihične težave edino v zdravljenju na psihiatriji in jemanju veliko tablet. Pa sem preko prijateljice spoznal Duhovnega Učitelja Draga, ki mi je pomagl najti izvor vseh psihičnih težav, ki so me vodile v propad.

Močno sem Hvaležen tebi, Učitelj Drago, da si me odrešil vseh muk trpljenja in odvisnosti od tablet, saj se danes lahko pohvalim, da sem se s tvojo Pomočjo odrešil tablet in moje zdravstveno stanje se je za 80 % že izboljšalo.

 Luka S.
. . .

 Učitelj Drago, neizmerno sem ti Hvaležen, da si mi Pomagal Z Zlatimi Božanskimi Nasveti izboljšati produktivnost mojega lastnega podjetja in odprl poti za boljši plasman proizvodov.

 Jure D.
. . .

Naj glas moj seže do Neba, da Zahvala bo do Dragega Boga prišla, da Čudeži in Čudežnosti se zgodijo, kadar Človek ima Odprto Srce in Hrepenečo Željo po spremembi. Hvaležna sem Preljubemu Učitelju Preroku Dragutinu Barušić, ki ima Božjo Moč in vsaki Duši Priskoči na Pomoč. Hvala tebi, Učitelj Drago, da si me spoznal z Mihom, ki ima veliko Srce in Plemenito Dušo, s katerim gradiva svoj lastni dom, da bova lahko povabila čim več Ljudi k sebi in te Prosila, da tudi njim Pomagaš prebuditi Vero v Dragega Boga in vse Božje.

Hvaležna Polona z ljubečim možem Mihom in sinom Jožijem
. . .
 
Imel sem težave v svoji službi, in ko sem to na prvem svojem srečanju omenil Izjemnemu Srčnemu Človeku Dragotu, so se v dobrem tednu dni stvari začele urejati. Po dveh letih sem celo Napredoval in tudi vodja je Zadovoljen z mano.

Tadej K.
. . .

Nevem, kaj bi se z menoj zgodilo, če na svoji poti v Življenju nebi spoznal posebnega Plemenitega Človeka Dragutina Barušić, ki me je prebudil iz spanja in ozavestil iz pozabe, da Življenje se ne Živi, ko Človek samo iz dneva v dan drvi, temveč je treba Uživati dan po dan, da se Čudeži in Čudežnosti Zgodijo ter spremembe v Človeku naredijo.

Hvala tebi, Dragutin Barušić, da si zaradi svoje Milosti in Oprosta vseeno vztrajal z menoj in me podučil, da nad Človekom vedno vlada Duh. Daj Dragi Bog, da je Duh Sveti, a če je prekleti, ga moram v trenutku odgnati od sebe. Hvaležen sem, da si mi s svojim Izvornim Znanjem in Modrostjo Pomagal poglobiti Vero v Dragega Boga Jezusa Kristusa. Sedaj se zaradi Hvaležnosti in Zaupanja Veselim vsakega Trenutka, da se lahko iz njega Učim postati Boljši Človek.

Vedno predan tebi Aljaž M.
. . .

Sem Luka in hodim v drugi letnik fakultete za Pomorstvo in promet v Portorožu. Od začetka srednje šole sem imel veliko deklet in še več smole z njimi. Pred pol leta pa sem spoznal Čudovito Dekle Suzano in sem do neba Srečen. To se mi je zgodilo dva meseca po tem, ko sem bil redno na Delavnicah in Druženjih z Čarobnim Prijateljem Dragotom.

Luka M.
. . .

Ne morem in ne zdržim več, da se ti nebi javno Zahvalila in te iz Srca Pohvalila za vso tvojo Dobroto, Plemenitost in Angelovanje, s katerimi krasiš naš Planet, da Narod bi prepoznal, da Dragi Bog te je med nas poslal, da nas naučiš, da samo s služenjem Človeku lahko postanemo Angeli, ki bodo stražarili nad Narodom, ter s Človečnostjo dobili Nebeško Lepoto.

S svojim Primerom Vzora si nam Priča Obljube Angelovanja, saj se dneve in noči boriš, da duha zla iz Človeka spodiš, ki je zaradi ljubosumnosti in zavisti prevzel skoraj ves Človeški rod.

Hvala tebi, da si me Naučil, da če sem jaz v redu, je vse v redu; ali drugače: če je moja Psihičnost Plemenita, je moja Fizičnost Zdrava, kar je edina Resnica, ker Stvarnost je, da se vsaka bolezen prične najprej v naši Psihičnosti, potem pa se nam pojavi na naši Fizičnosti.

Vse se prične s Hvaležnostjo in Zaupanjem … Hvaležnost, ki v meni gori, me vsak trenutek Spodbuja, da z Zaupanjem Spregovorim, da Rešil si me prekletstva, ki mi je kradlo predragoceno Zdravje.

Hvaležna Marjetka V., ki z Zaupanjem hodi po Božji poti.
. . .

Iz Srca se zahvaljujem Ljubemu Učitelju Dragu, ker me je spoznal z veliko Iskrenimi in Toplimi Prijatelji in nepočutim se več sama.

Marija Tonko
. . .

Hvala ti, Dragi Bog, za največje Darilo, ki sem ga prejela v Življenju, ko sem spoznala Preroka Dragutina Barušić. Iz Srca se mu Zahvaljujem za usmerjanje nazaj na edino pravo Pot – Pot Resnice in Življenja, od Milosti do Oprosta, ter Ljubezni In Dobrote, ki me lahko pripelje pred Obličje Božje.

Z Ljubeznijo Hvaležna Mici O.
. . .

Preko svoje sestrične sem spoznal dobro leto nazaj zelo sproščenega in Veselega Učitelja Draga in od takrat naprej se mi dogajajo same Čudovite stvari. Še s svojimi Starši se Odlično razumem, za kar sem iz dna Duše Hvaležen.

Marko P.
. . .

Klanjam se ti, moj Angel Dragutin Barušić, ker tako Velikodušne Duše kot si ti, nisem nikoli v Življenju Spoznal, če ravno sem že v letih. Kar ne pomeni, da Življenja se ne veselim, samo z nikomer do sedaj ga nisem delil. Hvala ti, da si me z novo Ljubeznijo Marico spoznal, ki me Neguje in me Spoštuje. Hvaležen sem ti, da si mi Pomagal najti mir v sebi in sladek Dom, da sedaj skupaj Uživava najine trenutke.

Prepoznal sem, da se je to Zgodilo, ko sebičnost si od mene odgnal, ter v meni pravo Vero v Dragega Boga posejal.

Iz Srca sem ti Hvaležen za vse Premike v Pomike, da v meni ni več sramu ter da končno v sebi čutim Zadovoljnost in Hvaležnost, da sem Živ in da lahko Pomagam tudi drugim.

Hvaležni Luka B. s svojo ljubečo ženkico
. . .

Doma imamo kmečki turizem, kjer sem zaposlena kot vodja marketinga, in prav zadnje leto dni, odkar sem redno v stikih z Učiteljem Dragom, nam gre posel odlično od rok.

Tjaša S.
. . .

Sem aktiven športnik, ker sem imel veliko težav s svojo preveliko telesno težo. Ko sem te težave omenil Dobremu Človeku Dragu, mi je odsvetoval vse kemijske substance. Jem zelo zdravo hrano brez nenavadnih substanc in imam toliko energije, da bi gore premikal.

Grega H.
. . .

Pred tremi leti sem spoznal izredno prijetnega Možakarja, ki mi je v pogovoru svetoval, naj se vpišem na fakulteto in naj bom vztrajen.

Konec junija sem naredil še zadnji izpit in komaj čakam, da bom Diplomiral. Hvala ti, Dragi Prijatelj Drago za izjemne Nasvete.

Bogo K.
. . .

Preko svoje tete sem srečala pred petimi leti na Rojstnodnevnem slavju Učitelja, ki mi je dejal, da bom še enkrat Mamica. Zaposlena sem v banki in mamica dveh otrok in si nisem mislila, da bom imela še tretjega, ker sem se pol leta pred tem ločila. V manj kot letu dni sem srečala Super Fanta, s katerim sem takoj našla veliko skupnih lastnosti in sedaj imava leto dni starega sinčka Bora.

Anita R.
. . .

Na srečanja ZdraveAtmosfere hodim že nekaj let. Sem aktivna upokojenka in toliko energije, kot imam pri dobrih 70 letih nisem imela že dolgo, dolgo.

Zelo sem Hvaležna, da poznam Učitelja Draga, in vem, da sem Zdrava in v super formi, samo zaradi njega.

Tonka B.
. . .

Po poklicu sem keramičar in ogromno delam po različnih koncih Slovenije. Učitelja poznam že vrsto let, a si nikoli nisem vzel nekaj več časa. Predlanskim pa sem spoznal preko njega punco, ki se je preselila k meni in sedaj sem mladi očka mali deklici Karolini.

Tomaž Š.
. . .

Upokojena sem več kot 20 let, že dolgo ločena. Imam tudi odraslo hčerko, ki si nikakor ni mogla dobiti Dobrega Fanta in Moža. Ko je spoznala tebe, Učitelj Drago, pa se je vse obrnilo na bolje.

Lansko leto sem postala že drugič babica in imam ne samo Vnukinjo, ampak tudi Ljubkega Vnuka.

Ivanka B.
. . .

Prihajam iz zelo učene Družine, kjer so vsi sami profesorji in doktorji, meni pa veliko težav dela trema pri opravljanju izpitov in seminarskih nalogah. Zadnji dve leti sem uspela to odpraviti, ker mi je prijateljica svetovala, naj pridem v stik z izjemno Dobrim Učiteljem Dragom.

Vriskam od Veselja, ker sem zadnji dve leti opravila vse izpite s povprečjem 8,5 in končno sem postala Vesela, Odprta in zelo Komunikativna.

Hvala ti za vso Pomoč, Ljubljeni Učitelj Drago.

Marta P.
. . .

Že 25 let gojim čebele in tudi pridelujem med. A so zadnja leta, preden sem spoznal Učitelja in Prijatelja Draga, bila zelo slaba in neuspešna. Ko sem ga vprašal za Nasvet, kako bi obdržal čimveč čebeljih Družin, so se mi začele po upoštevanju njegovih Nasvetov stvari obračati na bolje.

Zadnji dve leti imam zopet dober prirast in sem zelo Vesel. Kaj Vesel, Srečen.

Hvala ti, Prijatelj Drago.

Hvaležni Jernej K.
. . .

Neskončno sem Hvaležna Učitelju Dragutinu Barušič da je v moj že povsem razrušeni Zakon prinesel zadnje upanje in harmonijo da sedaj z Možem ponovno v medsebojnem Razumevanju in skupnimi projekti lahko Uživava Živahno obnovljeno Ljubezen in Družinsko Življenje.

Mojca F.
. . .

Moje Življenje zadnjih trideset let je bilo eno samo trpljenje in pekel.Zaradi veliko nesreč in poškodb sem postal invalid s popolnoma obrabljenimi hrustanci kolkov in nezmožen za redno zaposlitev. Zelo sem se bal zdravnikov in operacije. V obupu sem se predal alkoholu in izgubil tudi Ženo.Bil sem že na poti samomora ko je v moje Življenje prišel Dragutin Barušič, ki me je ponovno dvignil v Življenje,pripravil na uspešno operacijo kolkov,ter odrešil prekletstva alkohola.Neskončno sem mu Hvaležen da mi je rešil golo Življenje, vrnil Vero v Dragega Boga in Zdravo Življenje. Hvala,Hvala ti Učitelj Drago.

Borut B.
. . .

 Zašla sem že globoko v štirideseta leta Življenja. Moje hrepenenje da bi v teh letih lahko zanosila in Rodila Otroka je že pojenjalo ko se je v mojem Življenju pojavi ta Čudežen Učitelj Dragutin Barušič. Vrnil mi je nazaj Vero v Dragega Boga Jezusa Kristusa. Po njegovih Čudežnih napotkih, Usmeritvah in Molitvah Dragemu Bogu Jezusu Kristusu in Mariji Materi Božji sem po Čudežu zanosila in rodila Zdravo Punčko ki nama skupaj z Možem prinaša nepopisno Srečo, Radost, Veselje.

Neskončna ti Hvala Nebeški Nadučitelj Drago za ta Čudoviti Dar Življenja

Tjaša R.
. . .

 Hvala ti Učitelj Drago za Vero v Dragega Boga Jezusa Kristusa, ki je začel počasi Rasti v mojem Srcu kljub temu da nimam Zdrave Verske Vzgoje in Svetih Zakramentov. Hvala ti da nisem več sama in depresivna in da me dviguješ v Srečno Življenje ter pripravljaš na Svete Zakramente. Hvala ti za vso Ljubezen in Radost ki mi jo Daruješ.

Ines G.
. . .

Hvala ti Dragi Bog Jezus Kristus da si mi v Življenje poslal Preroka,Učitelja in Zdravilca Dragutina Barušič, ki si me ozdravil od hude psihične bolezni. Hvala ti da nisem več psihiatrični pacient in da mi ni več potrebno jemati zdravila.

Hvala ti Drago za Darovano Vero v Dragega Boga, njegovo in tvojo Čudežno Ozdravitev.

Polona B.
. . .

 Ljubljeni Drago.Hvaležne sva ti z mojo staro Mamo Frančiško ki se je v težki bolezni oddaljila od Dragega Boga Jezusa Kristusa in obupala nad Usodo Življenja. Hvala ti neskončno, da si ji ponovno vlil Vero v Božje in jo dvignil iz bolniške postelje v Ljubezen do Življenja

Kata S.
. . .

 Zahvaljujem se tebi Nadučitelj Drago Barušič da si mojega problematičnega Sina pomagal iz mamilske družbe ponovno vrniti v šolo. Hvala ti da si ga z svojo vztrajnostjo, Ljubeznijo in Božjo Pomočjo pripravil, da je z odličnim uspehom končal šolo in postal primer Vzora svojim Prijateljem in Vrstnikom

Hvaležna Alenka Z.
. . .

Preljubi Učitelj Drago Tvoja Moč Pomoči je tako Veličanstvena, da je beseda Hvala Veliko premalo za vsa Tvoja vidna in nevidna Dela s katerimi se Trudiš in Znojiš, da od mene vse pritiske zla napodiš.

Lojze R.
. . .

Najin zakon z Ženo je bil tik pred propadom in v najinem odnosu je že Močno škripalo, ker sama nisva znala zgraditi odnosa. In potem si prišel Ti Preljubi Naučitelj Dragutin Barušićnaučil si naju in nama Daroval Najboljše Nasvete in Navodila, kako potrebujeva Delovati. Močno sem ti Hvaležna iz vsega Srca, da si nama Pomagal zgraditi odnos in rešiti zakon.

Marko in Betka H.
. . .

Hvala tebi Preljubi Učitelj Drago, tvoje Božansko Delo prepoznavam vsak dan v svojem vedno Boljšem počutju glede Zdravja, v svojem Odnosu do Staršev in v svojem sprejemanju vsakodnevni dogajanj in zares sem Največje Sreče, da sem te Spoznala in da si mi vedno na razpolagi za vsakršno Pomoč.

Vesna P.
. . .

Življenje mi je bilo prazno in potrebovala sem Pravo Vodstvo in ker sem Prosila Dragega Boga, sem ga dobila in prav zaradi Močne Vere, je v moje Življenje prišel Eden in Edini Vrhovni Učitelj Dragutin Barušić ki me je v Stvarni Šoli Življenja Naučil, kaj je Življenje, da sem lahko prepoznala, da vse dotedaj preden sem ga Spoznala samo životarila. Neskončno ti Hvala Nebeški Učitelj za vso Tvojo Plemenitost in Dobroto.

Leopoldina M.
. . .

Moj Angel Varuh Preljubi Učitelj Drago, Hvaležna sem ti, da za mene z vso Ljubeznijo Skrbiš, mi gradiš Um Srce Dušo, da je v meni zaživela Radost Sreča Veselje in tako imam lepše Življenje.

Erika S.
. . .

Malenkosti, ki me Bogatijo in Veselje pri spoznavanju Dobrote biti Življenje Plemenitosti S Svetim Vodstvom, to si ti Eden in Edini Pravi Učitelj Drago. Hvala ti za to kar si.

 Maruša F.
. . .

Ujet v pasti samotolaženja lastnega ega, sem bil povsem zablokiran v navadi in svojih prepričanjih in nikakor mi v Življenju nič ni šlo in res sem največji Srečkovič, da mi je Dragi BogDaroval  Učitelja Dragutina Barušić, ki me je kot Božji Poslanec, rešil iz okov prepričanj, stare navade in ega, za kar sem mu Hvaležen, saj sedaj Srečno Radostno in Veselo Uživam Življenje.

Borut L.
. . .

Nadučitelj Drago, Močno sem ti Hvaležna, da me z  Ljubeznijo Toplino Milino in Prijateljstvom Vodiš Po Božji Poti, me Z Izvornim Znanjem Bogatiš, v meni Zaupanje in Hvaležnost Gradiš.

 Metka Ž.
. . .

Neskončna ti Hvala Preljubi Učitelj Drago, za vse Darove Blagostanja, da si me naučil Sočutja in Skrbljenja za Sočloveka, saj le s pomaganjem drug drugemu, lahko doživljamo Srečo, ki je navadnemu povprečnemu Človeku nepojmljiva In v navečje  Veselje  mi je danes, ko Pomagam Nemočnim in Nedolžnim Ljudem, ki so Pomoči potrebeni.

Urška G.
. . .

 Iz vsega Srca Hvala tebi Učitelj Drago, za Pot po kateri me vodiš, me Ozdravljaš in ves čas Varuješ, Razveseljuješ Um, Osrečuješ Dušo in Radostiš Srce.

 Darko M.
. . .

 Vesela in Srečna Družina smo postali odkar tebe Nebeški Učitelj Drago poznamo, pred tem smo bili na robu obupa in tisočkrat ti Hvala za vso Pomoč in Skrbljenje, saj si nam z vso Ljubeznijo kot Najboljši Skrben Starš takoj priskočil na Pomoč, da imamo danes kje bivati in neizmerno smo ti Hvaležni za tvojo Dobroto.

 Danica B.
. . .

 Vsa Pohvala in Zahvala tebi Učitelj Dragutin Barušić, za Učenje Resnice Življenja, za vse Božanske Darove in Blagoslove, ki mi jih Velikodušno deliš in s svojo prisotnostjo Svetega Duha v meni budiš.

 Franci R.
. . .

 Ljubljeni Učitelj Hvala ti za vse Molitve s katerimi me Varuješ in Hvala ti za ves Trud in Znoj, ki ga vlagaš vame in v vso Človeštvo in Hvala ti, da si mi vedno Naslon in Pomoč, Vzor in Primer Božjega Delovanja in Hvala ti, da obstajaš.

Irena C. 
. . .

V naši Družini je bil kaos, ki je trajal na leta, bilo je polno vsega nedobrega, a Dobrega bolj malo ali skoraj nič in nikakor se nismo mogli sestaviti na boljše in takrat si prišel Ti Učitelj Drago v naše Življenje z Najboljšimi Nasveti in Navodili, priznam ni bilo lahko, ampak se je splačalo Truditi, te Poslušati in Uporabiti vsak tvoj zlati nasvet, tako je Moja Družina je ponovno Združena Zaživela v Ljubezni, Sreči in Veselju  in te Čarobnosti so se zgodile samo s Tvojo Pomočjo Učitelj Drago. Tisočkrat ti Hvala za Moč Pomoči.

Sandra N. 
. . .

Veliko ti Hvala Učitelj Drago za tvoje Plemenito Srce, da se z vso Ljubeznijo v popolnosti za Sočloveka Daruješ in S Plemenitostjo Duše za Dragega Boga dviguješ. 

Valentin B.
. . .

Od najstništva Fantje nagajajo Puncam kot so tudi meni mnogi ampak so se v kratkem času razodeli.

Zdaj pa imam 29 let, sem Mamica trem Otročkom Zahvaljujoč Učitelju Dragu, ki me je Naučil Ljubiti Dušo Fanta a ne izgleda.

A.B.
. . .

Hvala ti Učitelj, da si me iz životarjenja dvignil v Življenje, da sem kljub mladim letom postala Mama, kar sem si vedno Močno Želela a redki Moški imajo v teh časih Željo postati Očetje.

D.H.
. . .

Hvala Učitelju Dragu, da je našo prej razpadlo Družino spet Združil in nam Podaril to, kar nas Združuje – Vrednote, katere nas Povezujejo. Hvaležni smo Dragutinu Barušić za ves njegov Trud za vsako Dušo, da bi si vsak Človek Dovolil Prepoznati, da je Bistvo Življenja Družina.

Družina Pleško
. . .

Ljubljeni Naš Nadučitelj DRAGO

Od Srca Smo Ti Hvaležni; Žena, jaz, Moja Otročka, Moji Starši,

Ma Cela Družina, da si nas Naučil Timovanja Sloge Skupnosti;

Da Zahvaljujoč Tvojemu Vodstvu Postajamo Vse Bolj Angeli

Hvala Ti Za Vse Tvoje Molitve

Večno Hvaležni Rok, Tatjana, Miha, Zala …

Cela Naša Družina Rep
.  .  .

Z Nebes Darovan Učitelj Drago – reees sem ti Hvaležna za vse kar si mi daroval –

Da končno spoznavam kaj pomeni zares Živeti in hvala ti da zaradi tebe Postajam Vse Bolj Ozavedana Vernica!

Ljubim si te,

Tajra K.
. . .

Rad bi vam napisal, da moje življenje ni vodilo nikamor …  Bil sem totalno zavožen, v vseh pogledih …

Alkohol, droga, neodgovornost … Vse dokler nisem spoznal Tebe, Učitelj Drago, ki si mi približal Vero, Dragega Boga in me naučil da ni nič nemogoče … Evo spoznal sem Čudovito dekle, komaj čakam na Zakrament Svete Poroke in Da zares pod Tvojim Vodstvom Ustvariva Pravo Družino … Brez tebe bi bil še naprej propalica …

Hvala ti za vedno sem Hvaležen.

Matej Kor
. . .

Učitelju Drago pišem iz mobitela kojeg ste mi Darovali Dobri Ljudi ZdraveAtmosfere

Hvala ti za Anđele koji su mi napunili frižider police sve Pomogli srediti i Hvala ti da me Učiš Prave Zdrave Vjere Zahvalnosti Povjerenja da zbog Tebe i svih Plemenitih Ljudi Ozdravljujem

Ma Božje te je Darovalo ovom Svijetu stvarno da nas sve Spasiš a Zahvalan sam ti i uvijek ću bit

Silvijo K.
. . .

Bila sem v komi, vsi so že mislili da je z menoj konec, ampak si me Uspel Preko Svojega Truda In Znoja Rešit od same smrti in popeljat nazaj v Življenje! Videla sem te v komi in Tvojo Roko Ki Me Z Vsemi Nadangeli Vleče nazaj iz prepada v Svetlobo Sijaj Silino in Želim si da celi Svet Spozna da si ti Zares Po Duhu Svetu Darovan Vsem Nam da bi dobili še eno šanso in Postali Boljši Ljudje

Zdaj vsak dan V Molitvi Zahvaljujem skupaj z Mojo Hčerkico Mijo in Možem Aljažem za Tebe Učitelja Draga

Ki si me/nas rešil iz smrti in žalosti

In Hvala Ti Za ZdravoAtmosfero da se lahko vsi učimo Postati Živa Priča Obljube

Ljubim si te!

Valentina z Družinico
. . .

Htjela bi se Zahvaliti Javno Učitelju Dragi Za Svu Pomoč i materialnu i Duhovnu koju nam Daruješ

Jer zbog tebe nismo više siromašni – eto zahvaljujoč Tvojim Savjetima smo muž i ja uspjeli otvoriti farmu jagoda pa sad živimo bolje i kvalitetnije a posebno Rastemo U Vjeri skupa sa ZAsrčekima

Ma Volim te Vas Sve puuno i Ljubim

Marija Kralj
. . .

Zahvaljujem Učitelju Dragi da me je odriješio razmaženosti već kao malo dijete kad smo ja i Brat imali to Milost s Njim provesti vrijeme i kako si nas Učitelju to uspio iz razmaženih Dečaka Usmjeriti u Odgovorne Mladiće to može samo Duh Sveti koji Djeluje 100% preko Tebe

Danas sam Zahvaljujoč Tebi Sretan Radostan Veseo a nebi bio da te nisam slušao …

Hvala ti u ime mene Karla mog Brata Marka i naše mame koju si isto tako spasio pa sad zbog Tebe Znamo Poštivati Ženski Svijet

Karlo sa Familijo
. . . 

Hvala Ti Učitelj da konačno imam Pravu Ženu kraj koje se Osjećam Sigurno i uz Muževnost koju je Probudila u meni Darovala mi je i Nježnost i Mnogo Majčinske Ljubavi pa se kod nje Osjetim i kao Ratnik i kao Beba

Hvala Ti Da si me Naučio da je u Životu Važnije Osjećati nego misliti

Ljubim si te

Mislav S.  
. . .

Hvala ti Učitelj da si mi rešil eksistenco ker nisem imel ničesar razen stare lesene hišice pa zaraslega dvorišča pa si me usmeril da uporabim mesto katero mi je Dragi Bog Daroval in kjer me je posejal pa sem tako s Tvojo Pomočjo usmeril potok v Dvorišče in zdaj imam velik ribnik in uspešen vrt in Družina mi ni več lačna

Bogdan H.
. . .

Nikoli nisem spoznala takšnega fanta kot je moj naš Učitelj Drago!  Res mi je Pomagal da sem se osvobodila svetovnih moških ki so me izkoriščali a v resnici so homo-usmerjeni ker sem Prepoznala da bolj Ljubijo svoj obraz in riti. Zaradi Tebe sem Prepoznala da je pravi moški tisti ki želi Družino a ne tisti ki gradi kao kariero …

Danes sem Zahvaljujoč Tebi Presrečna Mamica in Presrečna da moj Otrok Ljubi Dragega Boga in Dobroto

Hvaležna Marjeta Čurić
. . .

Učitelj Drago – rada bi se ti Zahvalila da sem zaradi Tebe In Tvoje Vztrajnosti z mano in nami vsemi Postala Babica prekrasnim Vnučkom pa še Naučila sem se Prave Molitve in odrekla prazne religioznosti. Posebej sem Hvaležna za vse Dobre Ljudi ZdraveAtmosfere da lahko skupaj preko Dela, Druženja, Molitve, gradimo pravi Raj na zemlji!

Ljubim si te

Dana
. . .

Mi, Družina Kovač, smo neizmerno Hvaležni NadUčitelju Dragi da nas je odrešil siromaštva in bede, ker si nam pokazal da smo zaradi prekletstva nepobožnih prednikov zavedeni in neznamo Promišljat, tako smo se res dolgo mučili in vsak nov Otrok nam je bil breme in muka, namesto največje Radosti … Preko Tebe smo spoznali koliko nas Ljubi Dragi Bog in se uspeli Naučiti Hvaležnosti Zaupanja in tako smo dobili Vero a preko Vere Zadovoljstvo ker zdaj je Dragi Bog preko svojih Nadangelov Angelov Čudežnosti Poskrbel da lahko zagotovimo Dostojno Življenje vsakemu Otroku pa iz Zahvalnosti Molimo In Se Trudimo še za enega Otročka – tako jih bo 12, kot je bilo tudi 12 Svetih Apostolov 

Jedini koji je imao Hrabrosti Pomoči mi bio je Učitelj jer dok je cijelo selo gledalo i šutilo dok me pijani muž mlatio Učitelj je Herojno Stao Pred šamarčinu i slomio svu zloću u mome mužu Dobrotom i jedino mogu biti Zahvalna Dragom Bogu da je pristao lječiti se iako je trajalo više od godinu dana i kada se vratio si mi Pomagao da uspijemo izgraditi Odnos pa nam je sada Temelj Braka Vjera. Neznam kako ću ti se ikada odužiti i još uvijek mi je teško i često se rasplačem ali ne više od boli nego od Sreče

Snježana F.