POHVALE IN ZAHVALE UČITELJU DRAGU

POHVALE IN ZAHVALE UČITELJU DRAGUTINU BARUŠIĆU

 

Preljubi Učitelj Drago, Hvala ti, da si za Našo Družino Naša Mavrica, Naša Moč, Radost, Toplina, Sreča In Ljubezen. S Svojo Dobroto Nas Oblivaš Kot Najbolj Skrben Starš, A S Svojo Ostrino Nas Prebujaš Iz Našega Spanja In Iz Našega Stanja.

 

Hvaležna Tina z Družino

 

Hvala ti, moj Prijatelj Učitelj Prerok Drago, da me Učiš, Bodriš, Mi Kažeš Pot In Si Mi Znak Na Poti, da ne grem v napačno smer. Prosim te, vodi me, da nebom nikoli spregledal znaka na poti, ampak ti bom vedno z Hvaležnostjo sledil.

Hvala ti za vso tvojo Ljubezen In Dobroto.

Luka U.

 

Tebi Učitelj Angelovanja, Ljubljeni Drago, Hvala ti, da se lahko Učim od tebe, kako obvladovati svoj čas, kako uživati v njem, ker ti si vsem nam mladim najboljši Primer in Vzor, ker tebe čas ne obremenjuje, ker si Izpolnjen Z Radostjo In Srečo, kljub temu, da se Trudiš Po Svoji Božanskih Močeh In Živiš samo za druge, V Želji Da Bi Pomagal Celotnemu  Narodu. Ti Res Zares uživaš v vsaki minuti, ker ti Si To, Kar Si, Tvoj Trenutek In Minuta Sta Zlato in Hvala ti za to.

Špela A., ki je močno vesela, da te je spoznala

 

Dragi Drago, veliko je stvari, ki bi ti jih rad podaril in se s tabo pogovoril, a vem, da je tebi važno samo, da se moja Duša reši vse prekletosti, ki me duši in mi Radosti v Dušo nespusti. Daj Dragi Bog, da se to zgodi čim prej, da ponovno zaživim ter se v čisto Ljubezen in Dobroto spremenim. Ljubljeni Učitelj Prerok Drago,

Hvala ti, ker iz tvojih oči Ljubezen žari, ki vsako Dušo prebudi, pa ne samo, da se predrami, temveč se od tvoje Ljubezni omami.

Franci F., ki komaj čaka ponovnega srečanja s teboj

 

Ljubljeni Učitelj Drago, odkar smo te spoznali, vsa Družina močno čuti tvojo Prisotnost, tudi družinske zadeve so se začele urejevati. Mož me bolj ceni in spoštuje, pa tudi več pozornosti Otrokom daje, tako da smo vsi Radostni Srečni Veseli. Hvala ti za tvojo Dobroto.

Marjetka z družino

 

Ljubezen, tako si mi dal ime in hvala ti, ker vem, da si najbolj želiš, da Bi vsak Človek bil čista Ljubezen kot ti.

Ampak zato je potreben Čas, ker je treba prehoditi veliko Poti, da se Srce predrami in osvobodi, da se Duša lahko razcveti.

Hvala ti, da si me naučil, da se Človek samo s spremembami spreminja, ko jih z Ljubeznijo in Dobro Voljo sprejme ter prepusti, da se zgodi Božja Volja in ne naša.

Nebom se Hvalila, toda službo sem že takoj dobila.

Hvaležna Fani M.

 

Učitelj  Drago, res si ti ta pravi, saj ti edini nisi v svoji glavi, ker Občutek iz tebe govori, zato očaraš z lahkoto množico ti. Ljubezen kar iz tebe vre in tvoja Toplina nas vedno vse ogreje.

Hvala tebi, Učitelj Drago, za vso Ljubezen in Dobroto,

Za vso Skrbnost in Sočutje, da lahko vedno naslonim svojo utrujeno glavo na tvojo mehko ramo.

Mici G.

 

Učitelj Drago, rada bi s tabo govorila, da bi se lahko dogovorila, da pokažeš mi Korake, ki vodili me bodo do Dragega Boga, kjer obožujem Ga do Neba.

Z Ljubeznijo, Agata K.

 

Hvala Tebi, Angelski Učitelj Drago, Da Si To, Kar Si – Vedno Odprtih Rok, Darujočih Poljubov Ter Toplih Objemov, Saj Samo Tako Se Človeštvo Budi, Ker Smo Ledeniki Mi.

Ljubljeni Učitelj Drago, Naj Božje V Tebi Živi In Te Za Tvoj Trud In Znoj Nagradi In Hvala Ti, Da Si Me Spodbudil, Da Življenje Se Ne Živi, Če Dragega Boga in vsega Božjega Ne Slavimo Mi.

Maša O.

 

Ljubezni Darove, ki jih je moja Duša od tebe Učitelj Drago dobila, to je pravi Zaklad, saj sedaj lahko Radosten Hodim povsod, ker Dragi Bog v meni živi in za vsak moj Trenutek poskrbi, da me ponovno zliduh v roke nedobi.

Obljubim ti, da se nebom več z neumnostmi igral, temveč bom rajši vsak dinarček za reveže siromašne daroval.

Hvaležen sem, da si me naučil, da ni nič samo po sebi umevno, temveč se je za Srečo potrebno boriti, a Ljubezen Zaslužiti – Hvala ti.

Simon iz Sevnice

 

Oh Učitelj Drago, velikokrat ne prepoznam vseh tvojih Darov, pa če ravno se Božansko ob tebi imam, in ko bi bila čarobna vila, bi se s tabo zlila, in še vse ostale  prijateljice in prijatelje povabila, da pomagamo se s teboj boriti in zlo duha z našega tržišča spoditi.

Tako močno si želim, da bi na Svetu zavladal Mir, da v Srcu ne bo nemir, naj Duša zaigra, ker Dobrota je v njej doma. S Hvaležnostjo ti želimo služiti in se skrušeno učiti, dokler Zaupanje ne prevlada v nas, ker ti si nam edini ‘spas’.

Radostna skupina Veselih deklet in fantov iz Krškega

 

Hvala ti Mojster nad Mojstri Učitelj Drago, ki surovo železo kuješ in ga v zlate palice oblikuješ, da bi v vsaki temi luč prižgali ter vso temo v trenutku odgnali, a zaledenela Srca naj bi se stalila in Ljubezen naj bi se ponovno v njih naselila.  Pa dokler se vse to se nezgodi, ni nobena Hvala dovolj velika, ker Človek ni tako, kot se šika.

Hvala tebi, da si me naučil, da če Sočutja in Človečnosti v Človeku ni, takrat nečastni duh v njem živi.

Polona U.

 

NI TRENUTKA IN NI NOČI, DA SE VSI MI,

KI SMO BILI OKOLI TEBE ZBRANI … saj smo te skrbno poslušali, da rešil si nas iz satanskih pasti,

ko smo se z ognjem igrali …  

NE BI DRAGEMU BOGU ZAHVALILI, DA TE JE POSLAL – PA SI NAM NAJVEČJI DAR, KI SVOJE OVČICE JE VAROVAL IN JIH NAZAJ V NAROČJE DRAGEMU BOGU DAROVAL.

Maja Fani Miha Sebastjan

 

Če ravno te Človek sploh ne pozna, ker nisi iz istega Sveta kot smo mi, se pa vseeno veselim, da sem te spoznal, ker si kot blisk vsem nam prižgal luči, da nikoli več nebi spali, ampak se S teboj za Dragega Boga Bojevali.

Žal mi je, da sem edini, ki sem to prepoznal, da me z Ljubeznijo v Angela oblikuješ ter z Molitvami Božje v meni budiš, da čim prej prepoznam, da Božje Kraljestvo v sebi imam, pa zato nikoli nisem sam.

ZAHVALJUJEM SE TI IZ GLOBINE SRCAZA VSE MODROSTI, KI JIH Z MENOJ DELIŠ IN MOJO DUŠO BUDIŠ.

Gabi N.