Splošni pogoji

Pravilnik in splošni pogoji

1.člen

Pravila obnašanja uporabnikov

Na forumu ZlatoAngelov Združenja ZdravaAtmosfera ima vsak pravico izraziti svoje mnenje, pri čemer ne sme: zasmehovati in žaliti drugih uporabnikov foruma,

kritizirati s principi kriterijev k verski, rasni, seksualni, nacionalni, politični ali kakšni drugi nestrpnosti.

Razumevanje Promišljanja izraža z argumentirano repliko in ne uporablja neprimernih izrazov.

2.člen:

Pedagoško rukovodenje moderatorja/administratorja

Moderator/administrator skrbi za nemoteno komunikacijo in pomaga uporabnikom v Dialogu. Po potrebi lahko moderator/administrator sporočila z neprimerno vsebino ali žaljivimi pripombami spremeni, zaklene in/ali skrije za branje, brez obrazložitve.

Moderator/administrator Določa o primernosti objavljenih Vsebin. Pri tem se lahko posvetuje Z Učenci Združenja ZdravaAtmosfera (v nadaljevanju: Učenci ZA).

Z Borbeno Moralo si Vsi Učenci ZA Ščitijo Človečnost V Obrambi Humanosti in nedopustijo zlorabo Dialoga ali kršitvah pravil obnašanja, negativnim uporabnikom omejijo ali prekinejo dostop do strani.

3.člen

Pritožbe in komentarji uporabnikov

Vse pripombe na Delovanje Učencev ZA, glede Vsebine in druga opažanja, lahko uporabniki sporočijo na elektronski naslov zdravaatmosfera.si@gmail.com . Učenci ZA pregledajo komentarje v najkrajšem možnem času, jih po potrebi odstranijo in informirajo uporabnika.

4.člen

Uporaba omrežja

Uporabnik, ki ima Dialog z Vsebino se strinja z določbami, navedenimi V Splošnih pogojih. Uporabnik sam odgovarja za Vsebino, ki jo napiše in za njo prevzema polno odškodninsko odgovornost, ter se zaveda možnosti pasivne legitimacije v primeru spora ali zahtev pristojnih organov.

Učenci ZA lahko po lastni presoji zavrne dodelitev uporabniškega imena posamezniku, ki nakazuje na drugo osebo, zlorablja pravo blagovnih znamk, je obsceno, nesprejemljivo, krši druga pravila, zlonamerno posnema uveljavljene vzdevke drugih podob uporabnikov.

Učenci ZA priporočajo da vzdevek (avtor), ki ga redno uporabljate, registrirate in s tem preprečite, da ne bi prihajalo do zamenjav in drugih neprijetnosti.

Odkrito in prikrito oglaševanje (komunikacija v forumu z uradnim imenom podjetja ali imenom blagovne znamke, oglaševanje sloganov, objava povezav na druge spletne strani, vse prikrite oblike oglaševanja, kot npr. gverila marketing, prodaja in komercialne raziskave v forumih) V Združenju ZdravaAtmosfera ni dovoljeno.

5.člen

Posebno opozorilo

Podatki objavljeni na spletnih straneh so namenjeni Učenju O Morali Duhovnosti Človečnosti Humanosti.

Dialog Razvija Raven Razumevanja, Ker Se Stopnjuje Promišljanje iz negativnosti V Pozitivnost.

Učenci ZA niso v nobenem primeru odgovorni za Vsebino Sporočil in datotek, ki jih objavljajo uporabniki Dialoga na našem spletnem Časopisu.

6.člen

Avtorske pravice

Čas Za Opis ZlatoAngelov je v lasti Nevladne Organizacije Združenja ZdravaAtmosfera. Vse pravice so pridržane.

Z objavljanjem Vsebin s strani uporabnikov na portalih ZlatoAngelov, le-ti s tem Združenju ZdravaAtmosfera podelijo pravico do uporabe Vsebin, ki jih ustvarijo in jih delijo z drugimi uporabniki.

To velja zlasti kadar uporabniki objavljajo vsebino, za katero veljajo pravice intelektualne lastnine (tekst, fotografije, video …). S tem Nevladni Organizaciji Združenju ZdravaAtmosfera podeljujejo neizključno, neodplačno, prenosljivo in teritorialno neomejeno licenco z možnostjo podlicenciranja in brez tantiem. S to licenco lahko Združenje ZdravaAtmosfera Vsebine uporabi za javne in komercialne objave in jih deli na ostala medmrežja ter uporabi za ostale namene delovanja Združenja.

Vsebine na spletnih straneh lahko vsebujejo gradivo, katerega avtorske pravice so lahko tudi last tretjih oseb, zato je vsakršno posredovanje informacij dovoljeno samo s pisno odobritvijo Predsedstva ZA. Za kakršno koli uporabo Vsebine s teh strani, se lahko obrnete na naš naslov ali nam pišete na e-mail zdravaatmosfera.si@gmail.com.

Reproduciranje Vsebine s strani je dovoljeno izključno s pisnim dovoljenjem Predsedstva ZA.

Združenje ZdravaAtmosfera si pridržuje pravico do uporabe in objave Vsebin za lastne potrebe, pri čemer ostaneta vir in identiteta pisca skriti. Predsedstvo ZA si pridržuje pravico do uporabe in objave vsebin za lastne potrebe. Pri tem Predsedstvo ZA ne razkriva izvora in identitete pisca.

7.člen

Pravilo

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Za več informacij nam pišite:

E-pošta: zdravaatmosfera.si@gmail.com 

Združenje ZdravaAtmosfera

Ljubljana, dne 26.09. 2018