DOBROTNIKI USTVARJAJO DOBROTNIKE

DOBROTNIKI VEDNO USTVARJAJO DOBROTNIKE IN ZATO SEM DOBROTNICA

 PRIČA SEM RESNICI O OBLJUBI STVARNOSTI, DA EDINO ANGELI ČLOVEKA VRNEJO MED ANGELE – TAKO SPET HVALEŽNE LJUDI KOT PONOVNO ZAUPNE.  

PA VAS Dragi Bralci PROSIM, DA MI PRISLUHNETE IN TUDI SAMI POSTANETE GARANCIJA CENJENJA MALENKOSTI IN OSTANETE PROGRESIJA SPOŠTOVANJA PODROBNOSTI.

KAJTI TO JE LAHKO SAMO TAKRAT, KO SMO VSE BOLJ ISKRENA DUŠA IN VSE MANJ OSEBA,

KER V POOSEBLJANJU SE SKRIVA VSE ZLO VSAKE IGNORANCE.

 Teorija je samo pihanje na Dušo, a praksa nam sporoča: Dobrota Je Delovanje z Dejstvom Dejanja Delom Telesa, ki je Duša in ni oseba.

Vsi Smo Radostni edino zaradi Dobrotnikov, ker kot Dobrotniki lahko Osrečimo Mnoge, da nadaljujejo Veselo Ustvarjati Dobrotnike.

 Nujno Je, Da Otrokom Sveta Omogočimo ‘Učenje O Verigi Odnosa‘. Edino Učenjem lahko prevlada ujetnike, ki so z odporoma navade zasužnjeni v žrtve uporne lokalnosti. To je s tradicijo vzgojo kulturo običaji, ker Babice In Dedki Ne znajo Učiti Vnukinje In Vnuke Občudovanja Civilizacije Ras, pa zato Mamice In Atiji Ne vidijo Hčere In Sinove Naučiti Oboževanja Človeštva Narodov.

Zgodbe So Vedno Pot … ki se neizogibno začne od neznanja Otroka, Vseeno Ženskega Ali Moškega, Do Polnoletnosti, v kateri so premnogi samo fizično polnoletni, a psihično so v samorazočaranju zaradi razvajenosti.

Toda edino tisti, kateri smo se, Zahvaljujoč Učenju O Hvaležnosti, premaknili iz spanja, ko bi mislili samo na svojo lastnost, Smo Se Res Začeli Prebujati V Dobroti (neskončno sem Hvaležna www.zdravaatmosfera.si), ki nam omogoča pomikati misli iz pozabe, da nismo v Svetu za zavračanje Nedolžnih v imenu: sebičnosti ošabnosti zavistnosti ljubosumnosti, temveč da se vsi, Zahvaljujoč Učenju O Zaupanju, eden po eden, uspemo Seznaniti Z Verigo Odnosa (tukaj pa sem brezmejno Hvaležna www.društvoplemenitosti.si) ker … v bistvu nismo sami, čeprav se nam to zdi, ker služimo zasužnjevanju z vtisi, da smo posamezniki, pa smo tako s svojo lastnostjo ujeti, nažalost, v posamičnosti 7 milijard posameznih žrtev …

Ne ne negremo se več igre mišljenja, katera samo izziva narobe prepričanja, kar je napaka, itak zaradi dezinformativnosti v imenu informativnosti neobstoječih individualistov.

Tako posamezniki s šolanjem o životarjenju uničujejo Odgovornost Starševstva.

To Odkritje Je Blaženstvo Odnosa Blagoslovljene Verige, ki nad vsemi, tako Otroci kot Polnoletnimi, Bogati Ljubezensko Stezo (tukaj sem nam nenehno Hvaležna www.timsloge.si) pa Stopimo Na Stezo V Notranjost Svoje Lastnosti, ker Splošna Pot nima nobene zveze Z Rastjo Razumevanja, a preveč žalostno je, da bi z vtisi izničili Razvoj Promišljanja.

 Skratka, ko sem že kot vsi, ki še niso trpeli muke ovir, komaj prepoznala, da nažalost neozaveščeni ljudje Človeka lahko vržejo na tla, ker sami po sebi nezmorejo imeti več, kot jim zaradi neznanja enako niso mogli dati njihovi starši, pa jim lastnost ni imela od kje prevzeti naslednjega Spoznanja: Socialnost Srca, brez katere ni Solidarnosti Duše, kar je pogoj za Socializacijski Um, da bi sploh Bili Družabna Bitja (za vedno sem med vsemi Zaupniki Hvaležna Duši, Izpolnjeni S Človečnostjo, Za Srčno Prežetost V Vračanju Človeka, Saj V Sočloveka, a seveda, Ko Si Dovoli Učenje, V Popolnost Veličastne Človečnosti. Tako vsi ljudje, izčrpani od izkoriščanja brezčutnih individualistov, Pridno Pridemo k Dragutinu Barušić zato, Vsi Mi Učenci O Dobroti Družine Državljanov Države smo zares edina Pozitivnost Sveta, ker Smo Se Začeli Ozaveščati V Plemenitosti in kmalu bomo vse lažje lajšali Življenje Vseh Nedolžnih.

UČITI SE … ni mogoče osebno in nemogoče se je zasebno, ker: Neglede Da Se Vsak Človek Od Otroka Do Polnoletnosti Sreča Z Učenjem na posamični ravni publike z dopadanjem gledajoč posamezno republično stopnjo dokazovanja … JE NAMENSKO OBČUDOVATI JAVNOST S POMENSKIM OBOŽEVANJEM GENERACIJ V SEZNANJANJU POTOMCEV, DA SO DUŠE, KER SO PREDNIKI SPOZNALI, DA KORAKI NITI STANJA NITI ZNANJA NE IZHAJAJO IZ OSEBE.

Hvaležna Zaupnica, Vera Šikanić, predsednica Društva Plemenitosti in vodja vzgojiteljic Plavanje s srcem Strunjan 2016