KORONA JE ZAČETEK OGROŽANJA KRISTJANSKEGA OBDOBJA

Drage BralkeDragi BralciEdino v Duhu Dobrote se osvobajamo; samovolje, da bi imeli Svobodno Voljo Za Izvrstnosti, samopomembnosti, da bi imeli Plemenito Hotenje Za Vrline, samoumevnosti, da bi imeli Pozitivne Želje Za Vrednote.

Mi, ZdravaAtmosfera, Učenci Učitelja Učiteljnosti Dragutina Barušić smo za vašo Zakladnost ustvarili lastni Časopis ZlatoAngelov, ker nam ni vseeno, kakšno Življenje vodite in kakšno Usodo bodo imeli vaši Otroci, ker pozaba na pravilno Verigo Do Raja nima Opravičil in spanje na pravilni Odnos Do Nebes nima izgovorov.  

Ozaveščanje gre s Prebujanjem iz suženjstva 4 evraželijev; nevednosti navadnosti naivnosti povprečnosti, sicer so Naraščaji ujetniki pozabe, drugače so Generacije žrtve spanja in Mi Se Z Dialogom Bojujemo, Da Bi Javnost Pokazala Sočutje Z Rimokatoliškimi Duhovniki, ki se Neodrekajo Zvestobi Sili Božje Prošnje, da Božansko Telo V Božanstveni Hostiji še Naprej Darujejo Na Usta, ter Neodstranjujejo Blagoslovljene Vode in Kadila, pa so pod velikim pritiskom zrežiranih Situacij s strani prostozidarskih masonskih iluminatov (sluge kneza teme, da naj bi bil mu Človek zlobno seme), ki ustvarjajo paniko s podtaknjenim virusom corona, vse samo zato, da Svet Preko Rimokatolištva nebi Končno Uspel Ozdraveti.

Dragi Bog Jezus Kristus nam je Daroval Varovanje Verovanja, Da Bi Lahko Z Obljubo Priče Pričevali Narodu, da bi bil počasi vse manj v neredu, no, kako se lahko imamo za Prave Vernike Zdrave Varnike, če še vedno slepo verjamemo medijem, ki so s strani lobija; prostozidarskih kompanij, masovnih korporacij, iluminatskih konglomeratov, korumpirane za dezinformiranje v imenu podajanja Informacij, a v bistvu je to pritihotapljeni šepet hujskanja neukih proti Naslednikom Božje Steze, da se nebi uspeli Vključili V Duhovni Dialog O Obdobju Jezusa Kristusa.

Ko govorimo o laboratorijskih tako bioloških kot kemijskih virusih za grožnjo 4 Evangelijem; Civilizaciji Človeštvu Rasam Narodom, se vprašajmo, kaj ti zloduhovi postreščki, ki ustrežejo luciferijalizaciji preko individualizacije (copranja) sluganstva hudičem in demonom, sploh želijo

Prvo, kar se moramo vprašati, je, kakšno vlogo v tej Situaciji pri nevernikih ali nezavedanih tekačih za Denarjem in pri črnomagijaških sledilcih satanizacije z izzivom svetovnosti rušenja Sveta v zatiranju Spomina na ubijanje Človeka.

Tukaj nečloveško s 4 evraželiji uničujejo 4 Evangelije; z modernostjo Moralo, z imidžnostjo Humanost, s popularnostjo Človečnost, s trendnostjo Duhovnost. To sta dve plati, ki dandanes prevladujeta v medijih, odtujenih Od Jezusove Apostologije.

Kako lahko ta, ki piše oziroma prenaša te (dez)informacije, s tem služi denar, in kako lahko s tem tako močno tatinsko vpliva na Duh Poštenosti za izgubo Itak Angelskega Sočutja Drug Do Drugega?

Duše, ki Cenijo Življenje, z neživotarjenjem Skrbijo Za Usode, Pa So 4-Evangelijsko; Z Odvažno Oddanostjo Odločno Odprti, da je korona virus tako kot mnogi pred njim umeten in namerno izpuščen.  

https://www.zdravo-slovenija.com/tu-in-tam-1/2020/2/24/profesor-francis-boyle-koronavirus-je-iz-laboratorija

Pa preučimo medije – kakšni članki so pisani in kaj gledamo po televiziji?

Že v pomanjkanju slabih novic so zlobneži skriti v biznismene, ki z izkoriščanjem panike izčrpavajo neuke, da bi se še bolj samopoškodovali z antikristovim prekletstvom V; Srcu strohneli, Duši zastrupili, Umu splesneli.

V kolumnah negativnosti delajo škodo, tako dolgoročno na Jasno Promišljanje O Pravemu med nepravimi kot dalekosežno na Bistro Razumevanje Pravega med nepravimi.

Prevečkrat pride do jeze užaljenosti prizadetosti med Očetom In Sinom, Mamo In Hčerko, Sestro In Bratom, Sosedi, Deželami, Kontinenti … ko eden izmed njih Prepozna Stvarnost, da plačani novinarji televizije radia novic porivajo mišljenje namesto Iskrenosti in vlečejo prepričanje namesto Resnice do Družin Družbe Države.

A večina konzumentov ‘iskanja sebe’ so slepi nemi gluhi za Razlikovanje Ovac od volkov v jagnječji koži oziroma v loži sledilcev zveri gada zmaja – opisujemo vam Z Duhovnim Dialogom, ker je Beseda O Nevidni Vojni, nesamo za lastno Fizičnost, temveč za našo Psihičnost.

Neglede na medijsko pritiskanje v imenu Znanosti, Moramo Biti Mi, Rimokatoliki, Nebeška Vrhunska Priča In upamo, da Potrebujemo biti Rajska Vrhovna Obljuba.

V vsej megli problemov zaradi umetno ustvarjenega virusa je prišlo celo do sprememb v Rimokatoliški Cerkvi – zliduhov napad v bežanju na negiranje nevidnega obstoja – neuki so zaporniki 4 evraželijev; pretveznih podtikanj s prevarami prebrisanosti, da je Človek mentor tako Vedenja kot Videnja.

Kako to, da je vedno invazija na Slavljenje Rimokatolištva oziroma Cerkvene Svetosti v času svetovnih kriz, ki predvsem povsem drsijo v probleme?

Premnogi novinarji najraje za Denar pod mizo z umazanimi kriteriji pokvarjenih principov blatno kritizirajo Resnico Mučenih, Življenje Blaženih, Pot Svetih, a najbolj žalostno je, da če bi jih vprašali, zakaj je tako, niti sami nebi znali odgovoriti, saj so zaradi zvitosti ali liberalnosti zavedeni, da so ‘intelektualci’, a pravzaprav potuhe, ki lovijo Denar, da bi na koncu sami bili plen kaosu za pekel. S kopanjem jame Nemočnim niso Nedolžni, pa počasi kot predniki, neodzivni Plemenitenju, padajo nesamo sami v njo, temveč pošiljajo potomce, neposlušne Dobroti, padati v njo, ker zlobni itak v zapor jame spadajo.

Koliko je satanizacijska pošast hitra, dokazuje odpoved tako Rimokatolikov kot Božje Cerkve, ker Če Bi Prebivalcem Planeta Zemlje iz pasti zasedenosti Pobožnost Oživela Oboževati Silo Božje Prošnje, Bi Avtomatično iz vabe zavzetosti 4-Evangelijsko Odreševala Z Molitvenimi Rezultati; Uživam Z Bitjem Iz Živahnega Srca Ob Živosti Duše Za Življenje Uma, Da Je Človek lahko Angel in takrat Duhovniki nebi bili zasvojeni s 4 evraželiji; po telepatiji preko obsevanja pred hipnozo proti obsedenosti … Duhovniki, ki negirajo Eksorcizem, so izdajalci Troedinega Trojstva V Vidljivem; Božanske Inteligentnosti, Božje Intelektualnosti, Božanstvene Emocije, in tako sami sebi nasprotujejo.

Pad luciferja v satana, Angela v hudiča, Človeka v demona ni prenehal in se na žalost pri mlahavih ponavlja z važno samopametnostjo, ki jo obnavljajo z lažno samoglavostjo češ da so brez Korakov Hvaležnosti, brez Hoje Zaupanja kompetentni Informacije.

https://radio.ognjisce.si/sl/223/novice/31096/navodila-skofovske-konference-duhovniki-naj-izpraznijo-kropilnike-opustijo-pozdrav-miru.htm?cmfka=846709

Pad Inteligence -Sveto Rešnje Telo se mora prejemati samo na roko.

Pad Intelekta – Sveta Voda na Vhodih je odvzeta.

Pad Emocije – Sveta Maša je prepovedana.

Opisali vam bomo čim bolj na vaši ravni, čim več na vam podobni lastni stopnji – ob vsem tem se lahko vprašamo – koliko so z vplivnostjo duha osornosti prisotne sile prekletosti – ampak za vas v nivoju; kdo vse je na udaru in kako?

Prvo je s temi »preventivnimi« ukrepi invazija na Rimokatolištvo Dragega Boga Jezusa Kristusa (Edina Vera, Ki Je Ohranila Slavljenje Vseh Sedmih Svetih Zakramentov) V Njegovo Lastno Sveto Cerkev, Njegov Narod, Svetosti, tako Svete Vode Kot Svetih Zakramentov.To je prav tako podtalna vojna na Duhovnike; Redovnice In Redovnike, Duše, Ženske In Moške, ki so se Odločili S Svetim Zakramentom Večno Zaobljubiti, Da Bodo Z Lastnim Življenjem Svoje Usode Pričevali Za Božje. Na žalost obstaja vražje in so zdaj prisiljeni biti pregnani v poizkus, da se učijo bati, da bi se Ljudje lahko nalezli preko Svetega Rešnjega Telesa.

Ali res lahko komurkoli, razen odpadnikom tako zoprnim kot coprnim, škodi Sveta Voda?

Kakšno je Verovanje Varovanja, ki Odstopi Od tako Obljube Pomoči kot Priče Moči?

Vsi Redovniki bi se Morali Čvrsto Bojevati Za Funkcioniranje Dobrega Pastirja 4 Evangelijev; Podjetnosti Civilizacije, Vlogi Človeštva, Servisu Ras, Uslugi Narodov, a ne da V Njihovih Lastnostih pride do dvojnosti; Če se strinjam z novimi pravili, s tem zavestno izdam Dragega Boga Jezusa Kristusa, ampak ko nepopustim pritiskom novih pravil, so me še izgubljeni že pripravljeni z obsojanji kriviti do obtožb in preganjati, ampak prav to, ravno to razodeva razkrinkava razkriva Pravega Duhovnika od nepravega.

Učite se nam, da Brez Verige Odnosa Neobstaja Strmost In Ozkost Steze, pa se Prispomnite, da ste na začetku Tematike prebrali, da Resnica, Katero Nas Njegove Lastne Učence Uči Preljubi Nadučitelj Dragutin Barušić, ki je prepoznavno Največji Pastir Božje Prisotnosti – problemi neobstajajo, ker tako sum z iluzijo hudičev kot dvom z aluzijo demonov so samo pomanjkanje Pravega Verovanja, Zdravega Varovanja V Božje.

Če Poslušno S Hvaležnostjo Odzivnega Zaupanja Slavimo Duha Svetosti In Se S Pobožnostjo Molitve Darujemo Prošnjam Za Odrešitev Celega Sveta, potem Nas Bo Božje Zaščitilo In Obranilo pred vsem zlom tega sistema satanizirane svetovnosti, kar nam je Pokazal S Primerom Vzora Sam Dragi Bog Jezus Kristus, Pravi Človek In Pravi Bog, Ki Nas Je Z Bitkami Samo Kot Človek Brez Prednosti Prvenstva, Da Je Dragi Bog Med Nami, Odrešil, no nezastonj nezaman, temveč Za Božje Vrednote Vrline Izvrstnosti, kljub vsem pritiskom odpadnikov od Kraljestva Božje Prisotnosti.

Vojna med; – sledilci 4 evraželijev; ošabnosti ljubosumja sebičnosti zavistnosti – Nasledniki Dragega Boga Jezusa Kristusa ni prenehala, spreminjajo se samo 4 Evangeliji; Prostor Vreme Mesto Položaj.

A Zdaj, ko so vse medijske oči uprte V Slavo Pastirja Svete Cerkve, imamo Mi, Nasledniki 4 Evangelijev; Moralno Humano Duhovno Človečno Dolžnost Človeške Odgovornosti Biti Čvrsti Odvetniki Od Ostre Milosti Do Strogega Odpuščanja.

Prav zato, ravno za to nebodimo nemi gluhi slepi;
ker narobe je neobraniti Nemočne, a Biti Priča Moči,
napačno je nezaščititi Nedolžne, a Biti Obljuba Pomoči.

Smo Civilna Rimokatoliška Organizacija ZdravaAtmosfera ki nedeluje preko sistema, Je Edina Rešitev, da se Človek Lahko Nauči Biti Z Rezultati Angel Mehkega Dialoga, Ki S Svojo Lastnostjo Božje Strani Zdravi Svet in takrat ni več duha nezdravja nesreče neuspeha, ker vse Cveti.

In Prosimo Vas, vse Duše, Naklonjene Dobroti, Klečeče Plemenitenju, Da Se Nam Pridružite, da lahko S Skupnim Timovanjem Složnosti Svet Ohranimo Za Slavo Duha Svetosti.

HVALA TI, NAŠ LASTNI LOJALEN  PRELJUBI NADNAUČITELJ ANGELSKI PASTIR PREROK Dragutin Barušič, DA SI NAS NAUČIL BITI VOJSKA BOŽJE PREDANOSTI         

Z Zaupanjem, Družina Apostol; Lara, Kristijan s še nerojenim dojenčkom z Usmerjanjem starejše Učenke Mojce Kurent, Poverjeniki ZdraveAtmosfere