HVALEŽNOST UČENCEV UČITELJU Dragutinu Barušić

Hvala Ti, Preljubi Učitelj Drago, za Trud Znoja, da končno sprejemam Vsakodnevno Pobožno Molitev Čistega Srca Polnega Ljubezni in Dobroto Do Sočloveka. Hvala Ti, da se Z Nebeško Pomočjo Korak za Korakom Prerojevam v Sočutno Bitje ter Postajam Vedno Bolj Čvrsta Veriga Dragega Boga.

P. V.
. . .

Preljubi Učitelj Drago, Velika Ti Hvala za Tvoj Zlati Čas, ki mi ga z vso Dobroto Daruješ, me Z Ljubeznijo Učiš, da bi v meni Vzklila Močna Želja po Učenju Božjega Znanja in spoznavanju sebe, skozi Promišljanje Razumevanja, postati Boljša Duša, ki bo Predana Služiti Dragemu Bogu.

Hvaležna B. L.
. . .

Hvala Ti, Ljubljeni Prerok Svetnik Drago, Za Moč V Pomoči, kajti tako meni kot moji Družini S Potomci je na semaforju prehoda za pešce že dlje časa utripala rdeča luč, katero smo vsak dan prehodili vse do tedaj, dokler se niso začele dogajati katastrofe.

Hvala Ti, Nebeški Naučitelj Dragutin Barušić, da Si meni in mojim domačim Daroval Nebeško Izvorno Znanje, pa smo zaradi Tvojega Skrbljenja o našem Učenju zaradi Zlate Verige Zlatega Odnosa V Prerojevanju Bivanja Učenja Vrednot Vrlin Izvrstnosti, saj smo končno s Sprejemanjem dosegli Darila Dragega Boga Jezusa Kristusa, začeli Odpuščati in biti Milostljivi.

Družina H.
. . .

Hvala Ti, Preljubi Rešitelj Duš Drago, za vedenje, da obstaja Duh Dobrega in zla, kajti dokler te nisem fizično srečala, sem si dovoljevala seveda zaradi nevednosti naivnosti neznanja podrejanje vodstvu duhu nekoristnega nedobrega v samodokazovanju z všečnostjo pričakovanja, kar me je pahnilo v bolezen.

Hvala Ti, da vse bolj S Spoznanjem Prepoznavam tako Moč Molitve Z Meditacijo kot Božje Trkanje na Um Dušo Srce, kar me prebuja iz životarjenja v zmotah pomot skrbljenja samo zase. Hvala Ti, da mi Kažeš Pot, kjer se trudim biti nemočnim nevednim siromašnim tako fizično kot psihično Pomoč v Dobroti, brez katere ni Plemenitosti, kar me močno Bogati in Srečo Radost Veselje Zdravje z najslajšo hrano nahrani.

Tebi Hvaležna N. P.    
. . .

Hvala Ti Ljubljeni Veleučitelju Drago da si mi Pravi Prijatelj i da sam zbog tebe uopće Prepoznao Značenje Riječi Pravi Prijatelj jer si jedini koji me nikad nije zapustio a i ja bi samog sebe već odavno ostavio jer nisam prema nikome bio Pravi Prijatelj a najmanje prema Tebi I Hvala Ti Da Imaš Ustrajnost da si Me Potpuno Izliječio bolesnih misli i pogleda na Život kako bi još opisao Čudo koje sam Zahvaljujući Tebi Doživio da sam nakon svega Sretan Radostan Veseo i da sam Pun Povjerenja Dragom Bogu da Mogu Biti Pomoć Nemoćnima i Nevinima u Narodu
Ljubim Si Te Jer si Jedini koji neodustaje od mene Hvala Ti

M. S.
. . .

Hvala Ti, Preljubi Učitelj Drago, za Vse Izvorno Znanje in Hvala Ti, da se v popolnosti neumorno Noč in Dan Daruješ S Služenjem tako meni kot Narodu, da bi Živeli Življenje Boljše in Lepše.

Hvaležna Z Zaupanjem, N. S.
. . .

Hvala Ti Preljubljeni Učitelju Drago da si mi u Životu Darovao Smisao i da sam Preko Tebe i Tvojih Djela Prepoznao da je Moguće Živjeti Poput Apostola Svetaca Anđela i da je Stvarno Istina Sve Što U Svetom Pismu Piše samo je potrebno imati Vjeru i Biti Zahvalan i Zadovoljan jer Dragi Bog Uistinu Ima Nadzor Nad Svime.

Hvala Ti
E. S.
. . .

Hvala Ti, Dobrotnik Drago, za Trud, ki si ga vložil in ga še vlagaš vame, ki sem bila res trd oreh, sploh po razhodu z Možem, ko mi je bil najpomembnejši zunanji izgled in ošabnost do vseh in vsega.

Hvala Ti, da si me vodil in me še vodiš po poti spoznavanja Vrednot Dobrote Ljubezni Lepote Bogatenja, ker se trudim, da tako sama kot noben Človek netava v zmoti pomot teme.

N.V.
. . .

Ljubljeni Nebeški Učitelj Drago, Hvala Ti, da si me odrešil prekletosti in me Učiš Božjega Znanja O Svetosti Skrbljenja in Pomoči, da bi bila S Predanostjo in Plemenitim Delovanjem Moč Pomoči Nedolžnim in Nemočnim V Narodu.

I. K.
. . .

Jedini Put koji mi donosi Spasenje Prepoznao sam u Tvom Vodstvu Preljubi Veleučitelj Dragutin Barušić i Hvala Ti Da Si Živa Ljubav Dragog Boga Isusa Krista jer svaki put kad dođem do tebe Doživljavam kao da Ulazim U Hram Duha Svetog i kad pokucam Svaki Put Duh Sveti Govori
Ljubim Si Te Jer od Kad te Poznam Imam Veliki Blagoslov U Životu Hvala Ti

I. B.
. . .

Ljubljeni Veleučitelj Zahvalni smo Ti za veliki Blagoslov Tvojih Učenica i Učenika koji nam puno Pomažu i stvarno su Čudesne Duše koje nam Uvijek Donesu Radost Sreću Veselje i Upoznati Tebe je Neprocjenjivo no Poznati Te Kroz Tvoje Učenice I Učenike je još Divnije jer se vidi da Stvarno Pomažeš i da si Okružen Dušama Koje Ljubiš i Koje Zbog Tebe Znaju Ljubiti 

Hvala Ti Za Sve Od Obitelji M. 
. . .

Hvala Tebi, Preljubi Nebeški Naučitelj Drago za Pomoč meni in naši Družini, kajti doma sem vse do srečanja s teboj postajal do Otrok, še najbolj pa do Žene, pravi grobijan.
S Tvojo Pomočjo sem postopoma začel zapuščati navade tečnobe in se tako kot v mladosti začel truditi Ženo razveseljevati in ji tudi pri domačih opravilih pomagati.

A. B.
. . .
 
Neizmerno sem Hvaležna Tebi, Učitelj 
Dragutin Barušić, da si me v Stvarni Šoli Življenja Naučil, kaj je Življenje, da sem lahko prepoznala, da sem prej samo životarila. In iz vsega srca Ti neskončno Hvala za vso Tvojo Plemenitost in Dobroto ter za vse Božanske Darove, saj me kot NAJBOLJ SKRBEN ANGEL VARUJEŠ IN ZA MENE BOLJŠO PRIHODNOST IZGRAJUJEŠ.

Z LJUBEZNIJO, VALENTINA S.
. . .

HVALA, PRELJUBI UČITELJ DRAGO, ZA VSO POMOČ MOJI DRUŽINI, SAJ SAMI NEPREPOZNAVAMO, KAJ JE NAJBOLJE ZA NAS IN HVALA TI, DA ZA NAS SKRBIŠ Z VSO LJUBEZNIJO KOT NAJBOLJ SKRBEN STARŠ TER NAS UČIŠ ZNANJA HVALEŽNOSTI IN ZAUPANJA.

HVALEŽNA DRUŽINA VRLIČ
. . .

  NESKONČNO SEM SREČEN IN RADOSTEN, DA MI JE DANO SPOZNATI TE, PRELJUBLJENI UČITELJ DRAGO, IN LJUBIM TE ZARADI TVOJEGA NEODSTOPANJA IN VZTRAJNOSTI, KER TI JE EDINEMU USPELO MOJO BOLNO IN KRIMINALNO MLADOST S POMOČJO SVETEGA DUHA SPREOBRNITI V ZDRAVO ZRELO ŽIVLJENJE.

ŠE POSEBEJ TI HVALA, DA SI MI V ŽIVLJENJE NA ČUDEŽEN NAČIN POSLAL LJUBEČO SORODNO ŽENSKO DUŠO, SEDAJ MOJO ŽENO, S KATERO Z VSO LJUBEZNIJO USTVARJAVA DRUŽINO Z MAJHNIM OTROČKOM.

HVALA TI, DRAGO.

ZA VEDNO HVALEŽEN, M. K.
. . .

NEPOPISNO SEM SREČEN IN HVALEŽEN TEBI, NEVERJETNI IN POSEBNI UČITELJ DRAGO, DA SI MENI, ZAGRIZENEMU ATEISTU NA ČUDEŽEN NAČIN PRIBLIŽAL VSO LJUBEZEN DOBROTO LEPOTO BOGASTVO Dragega Boga JEZUSA KRISTUSA, KI MI BOGATI VSAK TRENUTEK IN PREKO TEBE KAŽE POT BOGATEGA DUHOVNEGA ŽIVLJENJA, ZA KATEREGA JE EDINO SMISELNO ŽIVETI.

TVOJ HVALEŽNI B. D.
. . .

Preljubi Naučitelj Drago,

Od Srca Smo Ti Zahvalni, da si nam pokazao put iz siromaštva i bijede. Nismo bili Vjernici nego smo se utapali u svakodnevnom životarenju a sada Zahvaljujući Tebi I Tvojim Zlatnim Učenicima Imamo Čvrstu Rimokatoličku Vjeru Da Su Nam Svaki Dan Svetice Svetci Sa Svim Arkanđelima U Mislima Riječima Djelima I Tako I Mi Sve Više Postajemo Anđeli.

Hvala Ti Od Srca,
Obitelj Kovačič
. . .

HVALA TI PRELJUBLJENI VELEUČITELJ DA ME ČISTIŠ I OTVARAŠ MOGUĆNOSTI U NAMA DA STVARNO MOŽEMO VJEROVATI I DA MOŽEMO RAZUMJETI DA JE UISTINU MOLITVA NAJVEĆE I NAJJAČE ORUŽJE PROTIV zLA I HVALA TI DA SE MOŽEMO OD TEBE NAUČITI DOĆI DO TOG STANJA DA IMAMO POVJERENJE U Dragog Boga.

LJUBIM SI TE, HVALA TI.
ANITA I OBITELJ
. . .

HVALA TI PRELJUBLJENI UČITELJ DA NAS EDUCIRAŠ O STVARNOSTI ŽIVOTA NA ZEMLJI I U RAJU KOJEG ČEMO POSTIĆI JEDINO POSLUŠNOŠĆU TEBI.

ZAHVALAN SAM TI DA SI MOJU OBITELJ NAUČIO BLAGOSLIVLJATI SVAKI DAN DJEČICU UČEČI IH O SVETICAMA SVETCIMA ARKANĐELIMA.

LJUBIM SI TE HVALA TI.
PAVLE 
. . .

LJUBLJENI UČITELJ Drago HVALA TI DA ME UČIŠ SVLADAVANJEM ODBACIVATI NEGATIVNE zLOMISLI I  PREPUSTITI IH Dragom Bogu ZA POZITIVNO PREPOZNAVANJE ISPITA LEKCIJE TESTA JER ŽIVOT JE SVEČANA ŠKOLA ZA ANĐELICE I ANĐELE A NEMA POBOŽNOSTI AKO MOLITVOM NEUČIMO JEDNI DRUGE SPAŠAVATI.

LJUBIM SI TE HVALA TI.
MARKO D.
. . .

V TOREK ZJUTRAJ MI JE FANTEK REKEL, DA JE ZRAVEN NJEGA SPAL SVETI DUH. KO SEM GA VPRAŠALA, KAKO SE JE OBČUTIL, MI JE REKEL, DA LEPO. SEVEDA, SEM MU REKLA, DA GA JE VAROVAL ANGEL Drago.

HVALA TI, PRELJUBI NADUČITELJ Drago, ZA VAROVANJE TAKO LADKOTA MOJCE VSEH OTROK SVETA PA TUDI VSEH NAS NARODA.

MARJETKA B.
. . .

HVALA TI PRELJUBLJENI VELEUČITELJ Drago DA ME UČIŠ ŠTO TO ZNAČI ŽIVJETI KAKO Dragi Bog ŽELI DA ŽIVIM I U ODRICANJU SEBI TO JEST NEUGAĐANJU TJELESNOME SE VIDI MOČ POMOĆI Dragom Bogu A NAJVIŠE PREKO TEBE JER NIJE NA NAMA SAMO DOBIVATI POMOĆ VEĆ JE DAVATI Dragom Bogu DA BI POBJEDIO U SVJETU.

A KAKO JE SAD KORIZMA A I INAČE MOŽEMO I OZBILJNO POSTITI DA U TREĆOM SVETSKOM RATU NEMOGU POGINUTI DOBRI LJUDI.

HVALA VAM LJUBIM SI VAS.
KARLO V.
. . .

Priljubljeni Učitelju Drago Hvala ti da me Čistiš da nisam kalna voda da si mi Uzor i Naslon da imam sa Robertom lijep Dom Dostojan Čovjeka. Hvala ti za Trud i Znoj, Ustrajnost, Hvala za Učenje, za borbu protiv zla kako na vidnom tako na nevidnom. Hvala ti ljubim si te. 

Siniša
. . .

PRELJUBI UČITELJ DRAGO

HVALA TI OD SRCA ZA SVU LJUBAV, POMOČ ZA SVE SAVJETE ZA SVE LJUBIM SI TE I HVALA TI ZA SAV ZNOJ I TRUD KAKO ZA MENE TAKO ZA MOJU CJELU OBITELJ I ZA SVE SIROMAŠNE I POTREBITE. HVALA TI ZA TVOJU USTRAJNOST SA NAMA I HVALA TI DA NAS VODIŠ K Dragome Bogu DA NIKADA NE ODUSTAJES OD NAS.

HVALA TI LJUBIM SI TE.
D.I.
. . .

 LJUBLJENI NADUČITELJ DRAGO TISOČKRAT TI HVALA, DA SI ME NAUČIL, DA JE SREČA TAM, KJER ZARADI KOMOTNOSTI ŽIVOTARJENJA NEŽELIM BITI.

 HVALA TI, DA SI ME POTEGNIL IZ UNIČUJOČEGA INDIVIDUALIZMA TER ME NAUČIL, DA Z DAROVANJEM SEBE V POMOČI SIROMAŠNIM BOLNIM NEMOČNIM NEDOLŽNIM POMAGAM SEBI ZAČUTITI IZPOLNJENOST Z RADOSTJO SREČO VESELJEM, KAR MI DAJE SMISEL ŽIVLJENJA.

MOČNO HVALEŽEN M. D. 
. . .

 HVALA TEBI, ČUDEŽNI UČITELJ DRAGO, ZA VSE ČRKE STAVKE ZGODBE, S KATERIMI SI ME PRIPELJAL DO PREPOZNAVANJA, DA ŽIVIM NESREČEN V SVETU DEZINFORMACIJ, TER SPOZNANJA, DA SAMO TI IMAŠ IZVORNO ZNANJE BOŽJEGA NAUKA, KI JE EDINI VIR LJUBEZNI SREČE RADOSTI VESELJA IN SMISEL ŽIVLJENJA.

VELIKA TI HVALA, DRAGO.
HVALEŽN M. R.
. . .

 HVALA TI, MOJ REŠITELJ DRAGO, KAJTI PRIŠEL JE RES STRAŠEN ČAS, KO DOGODKI KATAKLIZME BOLEZNI IN NOTRANJE BORBE SO RAZJEDALE ME NA VSE MOČI.

HVALA TI, ZA POMOČ V NEPRIJETNOSTIH, KI SO ME TEŽILE IN KATERIH SE NIKAKOR NEBI SAMA REŠILA, ČE MI NEBI DAROVAL VEDENJA, DA SEM BITJE OD Dragega Boga, KI JE VSEMOGOČEN POLN DOBROTE MILOSTI LJUBEZNI.

HVALA TI, SVETNIK DRAGO, ZA VSO DOBROTO LJUBEZEN BOGASTVO LEPOTO, DAROVANE MENI DO SEDAJ IN ZA VSE, KAR POČNEŠ ZAME DRUŽINE KOT NAROD SVETA.

A.V.
. . .

Hvala Ti Ljubljeni Veleučitelj za Hrabrost koju imaš jer još nisam imao toliko Iskrenog Prijatelja da bi mi rekao Istinu U Lice i još me Usmjerio kako Živjeti.

Marko S.
. . .

Hvala Ti Preljubljeni Veleučitelj Drago Za Darovano Znanje jer prije Tebe sam samo mislio da znam a sad tek vidim da niti dojma nemam a kamo li da bi si Darovao pojam o Stvarnosti i o Istini eh da Te nisam sreo Život mi nebi bio Veseo i kad te slušam svaka Rečenica ima Smisla sve ima Svrhu Ti Si Kao Izvor Znanja nikako nežalim da sam Ti Darovao Priliku Da Budeš Dio Mog Života štoviše Jako sam Ti Zahvalan Da Si Ti Dio Mog.

Petar K.
. . .

Hvala Ti Preljubljeni Veleučitelj za sve Savjete da sam Uspjela konačno prepoznati da mi Dragi Bog Svaki Dan Daruje Testove Lekcije Ispite i to doslovno kao u Školi i ako se nebi počela mijenjati svaki dan bi mi bio isti i joj da Te nebi poslušala bila bi i dalje svaki dan iscrpljena i ljuta a ovako sam Sretna Radosna Vesela iako me svaki dan sve pokušava slomiti barem sam Naučila koji je to duh i kako ga Molitvom I Pobožnošću Otjerati.

Zahvalna Paula D. 
. . .

 Velika Hvala Tebi, Preljubi Učitelj Drago, da se mi v popolnosti Z Vso Ljubeznijo Dobrote Daruješ, ko me Učiš Vodiš in Usmerjaš po Eni in Edini Pravi poti do Božjega Kraljestva. zavedam se, da Človek sam nemore ničesar spremeniti. samo če ima Pravo Vodstvo, kot si Ti, Preljubi Učitelj, je vse Čudežno mogoče.

Močno sem Ti Hvaležna iz globine Srca, da mi Z Vsemi Božanskimi Darovi Oplemenjuješ Življenje.

G. K.
 .  .  .   

Ljubljeni Učitelj Drago, Hvala Ti, da si z Darovanjem sebe naši Družini Nebeški Izvir, ki vsakogar Očisti, če si ga dovoli. Hvaležni smo Ti za Vso Moč Pomoči tako vidne kot nevidne in za Vse Krvave borbe, ki jih biješ za naše duše, da bi skozi Poslušnost Pobožnost Odzivnost Tebi bile na Božji strani.

Nepopisno smo Ti hvaležni za vse, kar si naredil in kar še delaš za nas.

 Z Ljubeznijo Radostna in Vesela Družina M.
. . .

Preljubi Nebeški Učitelj Drago, hvala ti, da me skozi situacije, ki so mi poslane v življenje z namenom pomena, vodiš in Učiš Oboževanja z Ohranjanjem Občutka Sočutja in Pomoči do sočloveka.

Hvala ti za vse čarobnosti, s katerimi me Obdaruješ, da se razvijam s Plemenitostjo Rasti v Angelico.

V.Š.
. . .

HVALA TI UČITELJ DRAGO DA ZBOG TEBE I TVOJE POMOČI IMAMO SVE VEČU NADU VJERU VJERNOST ZAHVALNOST I POVJERENJE. ZBOG TEBE KOJI SI ME NAUČIO POSLUŠNOSTI NEBESKOM KRALJESTVU PREKO DOBROTE SA DJECOM SVE VIŠE PLEMENITIMO SVJET.

HVALA TI NA SVEMU.
OBITELJ H.
. . .

Hvala Ti Preljubljeni Veleučitelj da nisi odustao pomagati mi i kad nisam to znao cijeniti i sad mi je teško da sam bio toliko pun ljutnje i nervoze prema Tebi i svim Dobrim Dušama koje Si mi Darovao U Život da mi Pomažu i samo želim reći Iskreno Hvala I Oprosti I Ljubim Si Te a posebno da ste mi Osigurali Djeci Sretniju Blagoslovljenu Budućnost.

Nikola K.