BOŽJI PLAN

Dragi Bralci,

Dragi Bog Jezus Kristus nas celo Življenje Ljubi.   

Že ko se rodimo, ima z nami Plemenite Načrte; v nas želi razviti vse Potenciale in nam Želi Vse Najboljše.   

A mi sčasoma začnemo hrepeneti po stvareh, zaradi katerih mislimo, da bomo bolj srečni.

Želimo si kariero, ampak tako, kot se nam zdi, da bomo najbolj spoštovani, da nas bodo drugi hvalili, kako smo pridni, delovni, preskrbljeni.   

Želimo si ustvariti družino, imeti otroke, fantka in punčko, da imamo oba spola, da bodo drugi govorili, kako smo kompletni.   

Želimo si videti svet, spoznati čim več različnih ljudi in si razširiti obzorja, da nas bodo drugi občudovali, kako smo razgledani.   

Želimo si biti športni ljudje, da bi imeli vsaj toliko mišic, da bi nam drugi zavidali, kako smo lepo izklesani.  

Želimo si …  

Na žalost si želje določimo na podlagi vzgoje tradicije običajev kulture v našem najožjem družinskem okolju (starši pač neznajo drugače), svoje pa dodajo kasneje še mediji in širša družba ter predlogi neplemenitih ljudi, ki v ozadju kujejo sistem v korist njim samim, ne malemu človeku.

Preden sem spoznala Naučitelja Dragutina Barušić, sem bila tudi sama, tako kot cel človeški rod, nevedna in zaslepljena. Nisem se uspela toliko Umiriti in Odpreti, da bi si dovolila uvideti, za katero Poslanstvo me je Dragi Bog namenil, kaj v Resnici hoče narediti iz mene, kakšen je Njegov Načrt, Njegov Plan.

Odkar poznam svojega Nadučitelja Dragutina Barušić, sem zavedana, da poleg sistema, ki nas dela nečlovečne, obstaja tudi Pot Dobrote, ki nas dela Človečne. Na njej se Učimo Vrednot Vrlin Izvrstnosti in ta Pot je ozka in strma.

Ni važno, kolikokrat na njej pademo, Važno Je, Da Se Hočemo Spremeniti Na Bolje In Neodstopamo, Ko Se Učimo Dobrote. Tudi meni je namenjeno, da stopam po tej Poti Dobrote, ki edina vodi v Božje Kraljestvo.

Božansko je Spoznanje, ki bi ga rada delila z vami, da Naš Ljubljeni Učitelj Dragutin Barušić tako kot Dragi Bog Jezus Kristus, nikoli ne odstopi od nas, ampak nas Vedno Čaka Odprtih Rok in Vedno Skrbi Za Vsakega Človeka.

A. K.