DRUŽINSKA EDUKACIJA ZdraveAtmosfere

POSLANO VSEM MEDIJIM

Ko mediji narodu ohranjajo vrednote s preverjenimi informacijami in ga ne medejo v njegovi naivnosti, da ga zmedejo z dezinformacijami, takrat je narodu še garantirana progresija. A ko mediji podležejo senzaciji in atrakciji, se izgubi želja po izvornem znanju in hrepenenje po iskanju vzrokov vsebin in razlogov iz zaledja.

A prav mediji so tisti, ki lahko ohranijo v človeštvu človečnost in s tem ohranjajo rase in civilizacijo.

Nevladna organizacija ZdravaAtmosfera si prizadeva, da ljudje prepoznajo namen pomena družine, ki edina drži državo, pa garantira razvoj človeštva in s tem obstoj civilizacije.

Hvala vam!

Poverjeniki nevladne organizacije ZdravaAtmosfera

LJUBEZEN DIVJOSTI se ne bori za generacije, temveč nori zaradi duha sebičnosti ošabnosti ljubosumja zavisti

OD GARANCIJE DO PROGRESIJE

LJUBEZEN UDOMAČENOSTI Je Družinski Duhcid:image001.jpg@01D1339E.488A5650 

Deklaracija Manifesta o Človeku

Tako Adamova Koda Moškega Kot Evina Koda Ženske

–    dialog nikoli ne izhaja iz opravičevanja, temveč poteka istočasno iz frekvence namena in informacije pomena

s Štirimi Evangeliji;

– sporočilo ljubezni

– pouk bogastva

– poduk lepote

– nauk dobrote

http://img06.deviantart.net/fb0d/i/2012/217/c/d/reborn_angel_love_by_loye-d59vxw5.jpg

Z Orientacijo Inteligence Družine

V

Spretnost Uma Države

 Z Originalnostjo Intelekta Naroda

V

Spontanost Duše Rase

Z

Ordinacijo Emocije Človeštva

V

Sposobnost Srca Civilizacije

Človek ni oseba, glede na to, da ga obvladuje duh, samo vprašanje kateri – zato nima svoje lastne osebnosti, ker je nad njim vodstvo, ali Božje ali vražje – vražje vodstvo se vedno igra z izzivi Dragega Boga, zato je Človek Duša Duha lahko Božje Podobe, no, ampak ne dovoli Dragi Bog, da bi Duša bila vražja slika, ko s Svetim Duhom ni stika.

Duh zla z interesom štirih evragelijev insistira na promoviranju reklamiranju prezentiranju deklariranju istospolnih zakonskih zvez.

Sveti Duh nikoli ne promovira reklamira prezentira deklarira, čeprav bi lahko;

–      od Hvaležnosti do Zaupanja

–      od Zadovoljstva do Verovanja

–      od Prizadevanja do Zvestobe

–      od Zasluženosti do Svobode

Ne samo, da se potrebuje, temveč se mora s promišljanjem doseči razumevanje (kar ni mogoče brez dialoga vseh strani), ki razlikuje med znanjem in neznanjem, ker znanje ne obstaja v dokazovanju dopadljivosti … to je, da tako Družine kot Države ne bi bilo, če bi bil poudarek na istospolni skupnosti, ker se generacije ne bi imele možnosti producirati niti reproducirati.

Glede na to, da nobena stran ne poudarja hetero skupnosti, ki edina zagotavlja plemenitenje države, ni potrebe, niti ni treba poudarjati homo skupnosti.

Prevelika napaka je hetero nezavednost, da istospolna usmerjenost ni bolezen rojenih in zato je nujno potrebno začeti z edukacijo resnice, tako z vidika duhovnosti kot znanosti (sploh se morajo vsi napori darovati v to, da se hetero skupine z učenjem generacijsko prebudijo). Mlade hetero pare je potrebno poučiti, da je Človek več od tega, kar je vidno, kajti duh nevidnega je stvarnost vidnega, enako kot so psihični poldnevniki fizičnim vzporednikom.

Človek živi v duhu resnice ali duhu neresnice – če ne sprejema čudežne poti Gospodove, na žalost, sprejema pot od duha prevare, pri čemer se ne zaveda, da to ni on.

To se najbolj vidi z interesom insistiranja na posameznosti v stavku (besedah), da se nemoralni ljudje s prepričanjem pravice na mišljenje mečejo v javnosti, da je mišljenje enako znanje, kar ni, a zaradi nedopustne pravice na nemoralo je kaos in tako se duh zla vedno s šepetom pritihotapi v zgodovini.

Homo usmerjeni so posledica mame in očeta. Mama je vedno Razlog za nastanek Naroda in se (čeprav je to narobe) podredi po prevari očetu, ki je Vzrok za razvoj Družine.

Ko se mama podredi pritiskom moža ali para, da mora roditi sina, a v sebi skriva željo po hčerki (lahko je tudi obrnjeno), takšna nasprotja psihofizičnih želja staršev v nosečnosti zmedejo orientacijo otroka, da ni več originalno hetero usmerjen, ker ordinira po psihofizičnem izsiljevanju želje staršev. 

Bistvo bitja se izraža v Duhu Trojnosti;

– Smiselnost Uma, kar se prepozna v Naravi kot Planine

– Pomen Duše, kar se prepozna v Naravi kot hribi in doline

– Namen Srca, kar se prepozna v Naravi kot voda.

Voda je tista, ki ne samo ohranja ZdravoAtmosfero, temveč jo tudi Zdravi.

Emocija v Človeku enako ustvarja Auro ter vernemu Človeku tudi Aureolo.   

Moč je v sprejemanju brez izjeme, ker ni spremembe, če ni sprejemanja in ni moči, če ni zavedanja – zato se mora hetero Učenost dvigniti iz pozabe, ker se s spanjem zavedanja drsi v krizo sovražnosti.

Poznano je, da fokus naredi čudežnosti –  ko vtikamo nitko v iglo, nam mogoče takoj ne gre, no, zaradi fokusa nam uspe … Vendar, če ni fokusa, Človeku nič ne uspe, vse se začne, a nič se ne dokonča. Začeto pa se ne neha bohotiti, razen če se ne začne udomačevati, a to brez edukacije ali seznanjenja s spoznavanjem ne gre in res tisti, ki se ne borijo za dobro, zares s surovostjo norijo, ampak zavračanje plemenitosti je nedopustno. Brez izobraževanja ni fokusa, ker neznanje ne zna usmerjati.

Agenda legende historije oziroma histerije je, da brez materine maternice ni Človeka, še manj Boljšega Človeka, brez katerega ni Človečenja, a kaj šele, da bi bila Človečnost. Zato je narobe, da ženska ne bi priznala moškega – kakor nehvaležnemu za učenje enako tudi avtomatično nezaupljivemu do učenosti – če je že tako, je prisotna grdost s hudim nepriznanjem moškega ženske.

ZdravaAtmosfera JE VOLT, KI JE BOŽJE DELO

RAJSKEGA  DEJSTVA

Z ANGELSKIM DELOVANJEM

NEBEŠKEGA DEJANJA

nikoli ne bo dopustila nepravice revoltnih, vseeno ali hetero ali homo, da bi zaradi nadutosti neznanja ogrožali orgazem človeka, organe od družine do države, organizem človeštva, organizacijo civilizacije:

–      ambiciji je dopustno biti pozitivna sočutnost

babici dedku

–      dinamiki je dopustno biti veličanstveno srečanje

mamici atiju

–      akciji je dopustno biti plemenita smirenost

hčerki sinku

–      tempu je dopustno biti popolna sigurnost

vnukinji vnuku

VERIGA ODNOSA ZAČENJA OD ADAMA,

KI JE DAJANJE IN EVE,

KI JE JEMANJE …

vedno je prisotno dajanje in jemanje, ker človek, tako v sebi kot z drugim človekom, vedno izbira opcijo pristopa – misli so vselej, če niso v pogonu, so v nagonu …

MODROST JE VPRAŠATI SE, KATERI DUH JE TISTI, KI UNIČUJE DIALOG V IMENU DISKUSIJE, KO SKOZI IGRO NASPROTOVANJA IZZIVA POLEMIKO:

– zato so inteligentni zavedni pogojev, ki ščitijo javnost

– zato so intelektualni zavedni dogovarjanja, ki ščiti naslednike brez sledilcev

– zato so emotivni zavedni pogovarjanja, ki ščiti generacije

Neznalci se prepoznajo tako po obiranju vzroka zaradi pomanjkljivega razumevanja kot po oviranju razloga zaradi omejenega promišljanja. Zato so žrtve ujete v posledice in prepotentni ”lastna pamet” v impotenci ”svoje glave” podpihujejo Narod.

Če se že oče, ki je vzrok, postavlja nad mamo, ki je razlog, se lahko otrok ali narod še manj, ker sta posledica materinstva.

Ves čas, ko se ne spoštuje tok zdravja, se pojavlja bolezen. Mož (vzrok) nikakor ne sme podrejati žene (razlog), ker če se to dela, bo posledica (otrok ali narod) z generacijami v degeneraciji.

To pa ni raj, ampak je kaos, ki ogroža generiranje Zdrave Mladosti.

To pa ni niso Nebesa, ampak je pekel, ki ogroža regeneriranje

V Vesolju Radosti Sreče Veselja Atmosfere.

Čas, da bi Človek Človeku bil Človek, je izgubljen v labirintih prepletenih s plenilci, da bi bili slavni, proti lovcem, ki bi bili glavni.

Zato Svet trpi muke, ker je daleč od Svetinje Prošnje, a ni čudno, ker je površno vedenje plitkega videnja aktualnost institucij – izobraženi so brez obraza notranjega vektorja enako kot zunanjega faktorja.

Odkritje je, da se vsi prazni ljudje razkrivajo v besedičenju z besedo prazniki, ki so dnevi slavljenja, kajti zgodovina je polna prikritih:

– ki raje kritizirajo, namesto da bi z Učenjem dosegli

Modrost Navodila

– ki se raje v imenu principa rezervirajo zaradi razpoloženja v motnem, namesto da bi s Poslušnostjo dosegli

Jasnost Znanja

– ki imajo raje kriterije zaradi labilnosti trga pa so odtrgani od sebe, namesto da bi s Pobožnostjo v sebi dosegli

Stabilnost Stanja.

Zato ”genialni” zapuščenci zapuščajo Moralo, da bi ignorirali nedolžne Otroke, Ki Si Zaslužijo Svobodo Rasti In Razvoja V Hetero Družini, Mame In Očeta.

Simpatizerji Pripadniki Pripravniki Poverjeniki ZdraveAtmosfere