A ZNAMO MISLITI

Dragi Bralci vse preveč si Človek domišlja, da razumeva to, kar vidi in to, kar sliši.

Toda to je le delček, zato si moramo dovoliti, da stvari in situacije spoznamo iz vseh zornih kotov.

Najprej pa se moramo naučiti misliti in pričeti promišljati o Človečnosti Človeka do Človeka …  ker drugače delujemo s pomanjkljivimi podatki, zaradi limita  Razumevanja v Promišljanju.

A ta pomanjkljivost se dogaja vsem nam Naslednikom Človeštva zaradi telepatskega prenosa podatkov preko Kajna že od samega Rajskega Vrta skozi 4. evragelije tradicijo kulturo običaj vzgojo.

Neglede na to, koliko se Človek trudi z znojenjem odstraniti preteklost, ker moramo prepoznati, da je prekletost, še veliko raje verjame starim vsebinam, kot da bi si dovolil razširiti in poglobiti svoje Razumevanje S Promišljanjem.

Potrebno se je prebuditi iz spanja in pozabe ter pričeti Z Dobro Voljo Sprejemati Presenečenja Ter Se Spoprijateljiti Z Novostmi, Katere Bomo Oplemenitili In Tako Prišli Do Širšega Znanja In Dalekosežne Modrosti.

Ne si misliti, da znamo misliti, ker moramo prepoznati, da misli nevedo nič, dokler nedobijo naloge. Zavedati se moramo, da je vidno veliko manjše od nevidnega, ravno tako obstaja veliko več od našega dometa in mnogo več od lastnega primerjanja in svojih pričakovanj, ker to je samo tolaženje zaradi ugajanja drugim, kar pa ni Življenje, ampak životarjenje, ker se naša Duša nerazvija in neraste.

Pa se Človek po vsem tem še sprašuje, zakaj ni srečen? Namesto da bi se bil pripravljen Učiti V Stvarni Šoli Življenja v ZdraviAtmosferi S Pravim Izvornim Nadučiteljem Dragutinom Barušić, ki nas Edini lahko reši preteklosti oziroma prekletosti, katera nas zaustavlja, da mi nemoremo Živahno Uživati Življenja.

Res je, da je Božja Steza Ozka In Strma, zato pa je samo za Pogumne, če je v vas pogum se nam pridružite.

Č.M.