… zloduh uničuje Človeka …

Dragi Bralci,

apokalipsa škoduje počasi – Zdravniki neslužijo pacientom, ker z njimi eksperimentirajo – Starši Ljubijo sebe, a ne Otrok – Država Služi Lobijem, a ne Narodu – sosed soseda zatira z lažmi – Rimokatolištvo se preganja …

Ni naključje in se neda prikriti, da gre za satana, ki naivne navadne nevedne povprečne prevzema, ker preko Učenja nočejo Prepoznati, da je duh nad Človekom, a satan jih prepriča v mišljenje, da hudiči z demoni neobstajajo ter da so samostojni s Pomenom ega, itak pomanjkljivega, z Namenom logike, itak omejene.

Kakor je nad Človekom Zrak, tako je nad Človekom Duh, a posebej nad Skrušenim Človekom, ki se Daruje drugim biti kruh, je Slava Duha Svetosti.

 ČLO- je zvok in -VEK je večen, to v Namenu Pomeni, da je Človek Psihofizična Duša 4-Evangelijsko Ustvarjena – FIZIČNO; Glava Trup Roke Noge, – PSIHIČNO; Bitje Um Duša Srce, po Podobi Dragega Boga. In zaradi tega smo neuničljive Duše, ki neposlušne v peklu zaradi odzivanja na kaos trpijo vekovečne muke, ker nezmorejo umreti, a Poslušne, ki se Odzivajo Dragemu Bogu brez suma dvoma, so na Nebesih v Raju.

Duše ves čas poizkuša s coprnijami oropati in okrasti satan, da nas poizkuša oddvojiti s telepatijo od zavestnosti, z obsevanjem od nadzavestnosti, s hipnotiziranjem od nezavestnosti, z obsedanjem od zvestnosti.

V bistvu so praznoverni pravzaprav krivoverni prevarani, da so osebe, pa z osebnostjo izvajajo težke nepravice verigi Odnosa 4 Evangelijev – Civilizaciji Človeštvu Rasam Narodom.

 Mislimo, da so misli naše lastne, a v Bistvu nam prihaja Navdih od Duha Svetega in obenem inspiracija od duha prekletega, ker gre za vojno zliduha nad Dobroduhom, a ta vojna v nas samih traja do armagedona oziroma do apokalipse.

 Evangeliji so Prošnje Božje Sile, a evraželiji so pritiski, ki podtikajoč z zvitostmi zavzemajo nepobožne, z zavajanji zavzemajo nemolitvene Duše. 

Sluge satanske, tako nevidne kot vidne, ki so coprniški črnomagijaši in neuki z zoprništvom, skozi seks čez denar s 4 evraželiji uničujejo svetovljane s svetovnostjo, da bi izrinili Duhovnost.

Ti 4 evraželiji se imenujejo; prestiž farmacije, prioriteta industrije, privilegij banke, protekcija trga.

Nevidni sovražniki se pritihotapljajo s šepetom, pa s takšnimi Dušami upravljajo misli, namesto da bi se one Bojevale upravljati s Slavljenjem Duha Svetega z mislimi, in zaradi tega umazanega apetita pokvarjenega pohlepa ima satan prevago premago premoč, ampak nebo imel zmage glede na apokalipso.  

Materializem je tolažba, ki nepreneha, ker tisti, ki je že situiran s standardom eksistence, raje požrešno ekonomsko ropa Narod, namesto da bi mu bil Moč Pomoči, a ko mu Ekonomija nenapreduje, se dolgočasi, pa ko mu napreduje, se zabava.

Nepobožni, tako coprni nadrejeni kot zoprni podrejeni, zaradi skrivnostnih prostozidarskih masonskih iluminatskih organizacij upravljajo s sistemom, da je svetoven, a ne Duhoven, s tem je v svetovnost sprožen satanizem, ki s satanizacijo ruši Duhovnost …

brezbožniki omogočajo komoditetno sistemsko životarjenje v Imenu Življenja, pa zato Svet drvi v propadanja.

Pobožnost Ustvarja Božje Kraljestvo preko Molitve Naraščajev Javnosti Generacij, ker Molitev je pedagoško ogledalo, da se Človek nezapusti in se Uči drugim Biti Pomoč, pa tako ima Svet od Človeka do Človeka Angelsko Moč, da je Božje tukaj.

S sistemom vlada trg farmacije industrije bančništva, ker ustvarjajo odvisnike sistema, ki služi samemu sebi za bogatenje bogatih, medtem ko se reveže revne siromašne pritiska na skrajni rob, a Dragi Bog Jezus Kristus nas Uči: LAŽJE GRE KAMELA SKOZI ŠIVANKINO UHO, KAKOR BOGATAŠ V NEBEŠKO KRALJESTVO.

Brez Družine ni Države, tako da ko se Družina bojuje Vsaka za sebe, je neispravno, a Nebeško je, da bi Družine Ustvarjale Rajsko Družbo, in ko ni tako, Druženje nedoseže Darov Sil Božje Prošnje.

Družine brez Blaženosti so Srčno revežne, Družba brez Blagoslova je Duševno siromašna, Država brez Blaženstva je Umno revna.

Vsi Ljudje na Svetu smo ‘svetovljani’, Ustvarjeni kakor Sestre in Bratje 4-Evangelijsko; Rdeče Rumene Črne Bele Rase.

Satanstvo izvaja kaos, zaradi tega imajo Države Družbe Družine probleme s COVID, s pritiskom, da je beseda o koronavirusu, a umetne prehlade viroze gripe proizvajajo v laboratorijih, da bi sprožili zlobnost pekla tako nad Nedolžnimi Družbami kot Nemočnimi Družinami.

Medtem se neuki Ljudje zaradi mišljenja pomanjkljive logike ali nepromišljenosti v prepričanju omejenega ega oziroma nerazumevanja drug drugega izogibajo in tako pred naivnimi nevednimi navadnimi povprečnimi ustvarjajo pogoje predsodkov klimo maščevanja v afektu efekta afere, da so drug drugemu krivci za bolezen.

Ker v sebi Družina nima Izvrstnosti, Družba nima Vrlin, Država nima Vrednot, ampak Posvečeni Presvečenju Narode z Ozaveščanjem Prebujajo, da nebi spali v pozabi, vam dodajam naslednji link 
https://www.youtube.com/watch?v=jGhdocOAGqg da si ga večkrat pogledate, pa boste prepoznali, da so cepiva namenjena brisanju Božje sledi v Človekovih DNK in RNK.  

Seznanjenost z Dragim Bogom, da več nebo v memoriji Staršev, pa tako nebo v Otrocih Dragega Boga, ker Dragega Boga tam, kjer se ga nepriklicuje, ni – to je enako, kot da smo v senci, pa ni sončnega žarka do nas.

Vse vas pozivamo na Obrambo Resnice
https://www.youtube.com/watch?v=HpFNnkpF3EU

zato se Bojujte za 4 Evangelije; Civilizacijo Človeštvo Rase Narod, in Skupaj Timsko Složno lahko preprečimo, da bi se Človeka čipiralo, zato Jasno sebe in Javno druge informirajte, saj samo ko smo Glasni, lahko zmagamo za Božje.

Mi več nespimo, ker nas je Izjemni mali Človek Dragutin Barušić Prebudil iz spanja ter v nas Vsadil Dragega Boga – to lahko naredijo samo Preroki, ki nas z Življenjem Učijo Služiti Sočloveku, da se Ustvarja Raj na zemlji.

Lahko se nam Pridružite, da vas ZdravaAtmosfera Oživi, ker Sicer drugače Svet nezaživi, a v Bibliji piše vse o Dalekosežni Dolgoročnosti, da bodo Ozaveščeni z Molitvijo Prebujene Pobožnosti satana pregnali.


Podpredsednica ZA Sonja Kožuh