BLAGOSLOV LASTNE MOLITVICE

ANGELI VARUHI SO KAPLJICE VODE, A VODA JE SVETI DUH   S TEM, DA JE TUDI KAPLJICA ENAKO VODA.

KADAR V NAŠEM PRELJUBEM NAUČITELJU Dragutinu Barušić VIDIMO OSEBO, SMO ZAPRTI ZA NEBEŠKO RAZVIJANJE, KO GA GLEDAMO KOT DUŠO, SMO ODPRTI ZA RAJSKO RAST, KER EDINO TAKRAT GOVORI BOŽJE IZ NAŠE LASTNOSTI.

Vse, kar se naučimo v Učiteljevi Stvarni Šoli o Razumevanju Promišljanja, širimo z Radostjo Srečo Veseljem.

Dragi Bralci

Lastna Molitvica je zaradi Hvaležnosti Ogromna Zaščita Psihičnosti in tako je avtomatično zaradi Zaupanja (ker Zaupanje neobstaja brez Hvaležnosti) Velika Obramba Fizičnosti.

Imam Svojo Lastno Molitvico (mi jo je Daroval Naš Preljubi Nadučitelj) s katero vas želim prebuditi v ozaveščenost in je napisana v rdeči barvi, a v modri barvi opisujem tako pomen, kot namen, ker je vsak pošten Človek v vojni z vojsko kneza teme, ki na žalost prevladuje v Svetu, zaradi necenjenja Molitve.

RADOST JE RAJSKA, PRIHAJA K MENI NA SREČO Z NEBES, PREKO VESELJA ANGELOV … ko v sebi vadimo treniramo kondicioniramo Veselje, tako Osrečujemo in upam, da vse Ljudi Pomaganje Osrečuje, kot mene in vse bolj dosegam, da me kakršnakoli situacija nevrže v jezo (ker nesmemo biti osebe, je v vprašanju Samo Rast Razvijanja Duše) takrat dosežemo stanje Radosti – to velja za vsakega Človeka, ki si Zvesto Prizadeva biti Pobožen ali Vojak Svetega Duha KATERE PREPOZNAM POLEG SEBE, Z NJIHOVO KOLIČINO DO MENEDragi Bog Jezus Kristus Nam Daruje Radost, od nas pa je odvisno, ali bomo Sprejeli Ohranjati Božje, kar je Dobrota, ali se bomo nažalost držali pravice, kar v namenu pomeni, da smo žrtve ujete v suženjstvo zliduha.  

Pobožen Človek je vse manj:

– v pozabi zaradi Duhovne Ozaveščenosti,

– v spanju zaradi Moralne Prebujenosti,

brez katerih nismo Humani.

Z LASTNO VELIČINO DO SVETA, KER TAKOJ ZRAVEN MENE ZACVETIJO BOŽJE SPONTANOSTI … bolj ko Znamo Zaradi Molitve Negovati Radost, s posebnostjo trenutka, je drugačna minuta.  

 Nikoli ni tišine, samo od pritiskov ropotanja v mislih, ki se nikoli ne ustavijo, je treba Prepoznati Božje Prošnje, da se bomo lahko Darovali in Pomagali Vsem Ljudem.  

Dragi Bog Jezus Kristus S Hrepenenjem Pogreša Našo Lastno Željo, Da Spoznamo Potrebo Oboževanja Eden Do Drugega.  

Zato sem ne samo Človeku Angelica Varuhica, temveč sem Narodu Sveti Duh, neglede na Kreativnost Dobrote, S Katero V Vsebini Plemenitosti Skrbim Za Svet.  

Poverjenica Carmen Rogelšek