BOJEVANJE ZA ČLOVEČNOST

Ni nobenega Zdravega Primera kot Pravega Vzora, razen takrat, ko se soočimo S Svetim Pismom.

Zato se bom na vas, Dragi Bralci, obrnila s stavkom dveh odlomkov Evangelijev:

 Mt. 5,17-19 Dopolnitev postave

Lk 16,14–18 O postavi

17 »Ne mislite, da sem prišel razvezat Postavo ali Preroke; ne razvezat, temveč dopolnit sem jih prišel.« 

Prav zato se je sam Dragi Bog spustil utelesiti in se je Svetu razodel v imenu Jezus Kristus, kot je bilo vedno Prerokovano; ker je brezmadežno spočet, Mu izvorni greh ni mogel škodovati, da bi s  Prežetostjo izpolnil vsa že napovedana Preroštva.

Zemeljski Preroki niso dovolj močni Odrešiti Svet od kneza teme, ki ga poznamo pod imenom satan, ki v Vernikih vedno podtikuje umazani načrt, da bi nahujskal Narod proti Učitelju Jezusu Kristusu, zaradi ljubosumnosti.

 Z zvitostjo zavajanj je zavedel neveden naiven povprečen nepoučen Narod, da so ga izdali in pribili na križ.

Žalostno je, da se Zgodovina po tolikih letih ponavlja, da Narod rajši verjame v neresnico kot Resnico in zato so pričeli pritiskati tudi na našega Nadučitelja Dragutina Barušić.

18 »Res, povem vam: Dokler ne preideta Nebo In Zemlja, ne bo prešla niti ena črka ali ena črtica Postave, dokler se vse ne zgodi. 19 Kdor bo torej kršil eno od teh, pa čeprav najmanjših zapovedi in bo tako Ljudi Učil, bo najmanjši v Nebeškem Kraljestvu. Kdor pa jih bo Izpolnjeval In Učil, Bo Imenovan Velik V Nebeškem Kraljestvu.« 

Dragi Bog Pošilja Svoje Preroke Angele Med Ljudi, Da Prenašajo Božjo Resnico Ter Tako Prebujajo In Ozaveščajo Nedolžni Narod, ki je zaradi dezinformacij, farizejev in pismoukov, podlegel šepetu zliduha.

Pa so tako Svetopisemski Spisi polni dezinformacij zaradi lastnih interesov, katere je potrebno odstraniti in Narodu Razkriti Božjo Resnico.

 Hvala Dragemu Bogu Jezusu Kristusu Za Največji Božji Dar, katerega smo prejeli in tako dobili Lastnega Živega Preroka Svetnika Nadučitelja Dragutina Barušić,

S svojim Izvornim Znanjem in Modrostjo prenaša Božjo Besedo Človeku Narodu Človeštvu Civilizaciji, da jih reši iz hipnoze zliduha in obsedenosti samega satana.

20 »Kajti povem vam: Če vaša Dobrota ne bo večja kakor pismoukov in farizejev, nikakor ne pridete v Nebeško Kraljestvo.«

Človečnost Človeka se prepozna V Dobroti in Skrbljenju za Nedolžne in Nemočne tako, da ti je mar za Sočloveka, kateremu si vedno Primer Vzora kot Pomoč Naslon Steber Rama Rami.

Dragi Bralci, vsem nam je Vzor In Primer Svetosti Božjega Delovanja Naš Lastni Nadučitelj Drago, Kateri Se S Srčnostjo In Plemenitostjo Kot Dobrota Daruje Za Ves Narod.

Drugače je v Človeku vedno samo lastni interes, kateremu ni mar za Sočloveka in taki nebodo nikoli videli Božjega Kraljestva. Poverjenica ZA Štefka O.