ČLOVEK JE ZAPORNIK NEZNANJA

Človeštvo zaradi pohlepa po materializmu nažalost vedno bolj propada.

Človek postaja čedalje bolj reven zaradi zabavljaškega

sistema, preko katerega se izvaja satanizem, kar v namenu pomeni prazen V Umu Duši Srcu, to pa je tolaženje in životarjenje namesto, da bi strastno užival svoje lastno Življenje, katerega ni, če se nesluži Dragemu Bogu  Jezusu Kristusu. 

Toda  Človek si mora priznati in se zavedati, da obstaja Božje in zlo oziroma Dobro in zlo, Pozitivno in negativno, vidno in nevidno, da obstaja ena in edina Božja Resnica od  Dragega Boga  Jezusa Kristusa, vse drugo je neresnica. Vse dokler se Človek nesooči in prizna, da zlo obstaja, živi v neznanju tavanja prepričanja in mišljenja, ker si zakriva oči, da zliduh neobstaja in mu ni mar za Človeka, kaj šele da bi se začel truditi skrbeti za Narod Človeštvo Civilizacijo Rase in Svetu pomagati ga rešiti propada.

Zato nesmemo pasti na prepričanje mišljenja, ki je zmota dezinformacij, s katerimi smo prisiljeni s hudo grdostjo pritiskati tako nedolžne kot nemočne okrog sebe.

Da bi Človek postal boljši Človek od Sočloveka do Človečnosti, mu mora biti v Življenju prvenstvo prednosti Učenje Vrednot Vrlin Izvrstnosti, tako kot je nam Učencem v Stvarni šoli Življenja pri edinem Pravem Učitelju Dragutinu Barušićki Uči kako s Plemenitostjo kot Dobrota, skrbeti za Narod. 

Ker to, kar se Človek tolaži, da ima znanje, je nažalost težko breme Narodu in tukaj je lastni greh vsakega, ki napačno deluje, namesto da bi se Z Dobro Voljo Truda Učenja O Pravem Znanju med nepravimi Dvigoval In Se Z Znanjem Narodu Daroval.

To pa zmore samo Človek, ki Narodu Daruje Življenje, katerega sicer nebi bilo, če nebi bilo Skrbnosti Do Družin in Države, ker nedolžni zaslužijo Generacije, katere ne bodo spale v pozabi, temveč se bodo Prebujale Z Ozaveščanjem, kajti negre brez Uživanja V Odnosu Z Oboževanjem Verige. Ker ko se Človek nebori, res nori, neglede, da v divjosti miruje.

Učenje je nujnost, sicer se prenaša s prednikov na potomce kaos, pa je tako prepad v pekel vse bližji.

KATJA O.