ČLOVEKU JE VSEENO IN ZATO ZLODUH PREVLADUJE SVET 1. DEL

ALI 

 

Res je, če Človek noče Pomagati Moči, na njegovo lastno žalost pomaga nemoči  

Meni in marsikomu ni bilo nič jasno, kot sedaj tudi vam še ni, ampak vi imate Super Srečo.   

Ker smo enako mnogi že Učenci Učitelja katerega z veseljem pohvaljujemo, da ni s tega Sveta (vem, da lahko rečete, kaj se pa tale gre, ampak to niste rekli vi, temveč ego, ki spet ni od vaše lastnosti, temveč od lastnosti kneza teme in prehitevanja z logiko se morate in upam potrebujete sramovati) ime mu je Dragutin Barušić, prihaja iz Hrvaške in Hvala Ti Dragi Bog Jezus Kristus, da v zgodovini vedno pomagaš in skrbiš za Človeka, da bi dosegel Človečnost.

Moji Dragi Bralci, nesamo meni temveč zares številnim ZAsrčkom, odkar smo se posvetili Učenju O Človečnosti, nam ni in nebo vseeno za vas in Svet.  

Toplo upam, da niste grobi do svoje lastnosti (čeprav vem da niste niti nežni, zato si želim, da smo sploh Strogi Z Razumevanjem da bi se Odnos Dobrote Ozavestil, da smo lahko Ostri S Promišljanjem da bi se Veriga Plemenitosti Prebudila) ker če ste, s krutostjo ogrožate tako Nedolžne Družine, najprej svojo potem pa vse druge Nemočne Družine v lastnem Narodu, s tem Državo, za tem Svet.  

Zato, da vam bi bilo bolj jasno, vam spodaj prilagam link, da se lahko soočite s seboj in Svetom, skozi dokumentarno Pričo dokumentne Obljube.  

Priloženi link je za vas Močno Poučen in da bi si ga bolje razložili, Potrebujete In Morate Dobiti Pomoč moje uvodne obrazlage, sicer boste še vedno z lastnostjo tavali.  

Ni Naroda, ki neizhaja iz Plemena.

Slabo je, da se podobno kot šibkejši opravičujete z nebulozo, da bo nek bodoči Narod prišel iz epruvete, s tem pa kot da ni iz Plemena, kajti v epruveto so ga dali moški iz Plemena, epruveta pa je samo posrednica … sprejmite Duhovitost, ker je Edina Steza, s katero vas Človek odreši od napak napačnih ljudi, zato ker narobe dojemajo.    

Vodstvo Plemena sta bila vedno Poglavar in Vrač; Poglavar je imel vojake, Vrač pa civiliste, čeprav so bili mnogokrat vojaki ranjeni, pa jih je zdravil Vrač.

Modrost je v tem, da si je vsak Poglavar dovolil Vrača za Vodstvo, Vrač je vedno nad Poglavarjem, Javnost Zgodovine ravno tega nizavedana, da je veliko skrivnosti v vsakem Narodu, ki se razkrijejo naknadno … mnogim je že poznano, da je bil Josip Broz Tito pravzaprav prostovoljni zidar, s tem pa je bila udba masonska oziroma cela komunistična partija iluminatska, a Narod so ustrahovali, da ni Dragega Boga – priznajmo si, da gre za črnomagijaše, ker jih izdaja negiranje Božje Prisotnosti … zaradi prebrisanosti kneza teme je bilo vedno več nagnjenih k skrivnostnemu okultizmu, ker se spiritizem javno ne priporoča zaradi previdnosti, da se ne ustvarja konkurenca, katera bi itak prevladala, ko bi spoznala, da je žrtev ujeta v suženjstvo. 

Svet je hierarhično postavljen s takšnimi, ki so se zaradi kompromisov potihoma strinjali in tako Na Vitalnih Mestih Civilizacije prevladujejo sluge zla, ki nevidno teroriziranje imenujejo za duhovnost, a to uspevajo, ker so posvetni voditelji na vseh ravneh.  

Glede na to, da duhovniki skrbijo za Duhovni Svet, so zares v kontaktu z drugimi dimenzijami.  

Veliko jih je, ki so neglede na to, da so na strani Svetega Duha, zaradi strahu premagani od satana, a še vedno izgledajo, kot da delujejo v imenu Dobrote … zato na Svetu med Narodi in v Narodih, ko se v Narodu prične porojevati Dobro, da bi prenovilo Svet, zlo pravzaprav tarči samo ljudi, kateri služijo Dobroti, ker je vojna proti Človečnosti.   

Edino Po Človečnosti Ni Skrito, Da Je Dragi Bog Prisoten, zato pa je Človečnost preganjana, ker nimogoče preganjati Božje Kraljestvo; ampak pogoje za Nebeške Prošnje, da bi Svet Dosegel Rajsko Stanje In Angelsko Znanje, je lahko uničevati.    

Oblasti, vseeno ali duhovne ali posvetne, neglede na raven dolžnosti z obveznostmi, upravljajo nad Narodom z insistiranjem na interesih, ampak nikoli, da bi bil kmet bogat, temveč izkoriščen in da bi bil lahko v nedogled izkoriščan.  

V današnjem času, glede na to, da Narodi niso več V Kraljevinah, temveč so Družine Državljani, ker upravlja Država, je s tem mnogo blažji Odnos Verige do kmeta, a vseeno je prisiljen na siromaštvo, razen tistih kmetov, ki so si dovolili pristopiti v politično hierarhijo.   

Sedaj bom opisal religijsko raven, ki je sofistikacija duhovnikov mnogih Narodov in oni naj bi bili tampon, da posvetna oblast nebi bila neusmiljena s kmeti ali s Človečnostjo Naroda.   

Človečnost nikoli ni v oblasti, temveč je v Poštenju in Cenjenju Malenkosti.   

Rase enako rastejo iz Plemenskih Narodov, ki so ustvarili rasno religijo, iz katere se razvijajo veje verovanj.   

Da nebi padli v pomoto; Na Svetu So Štiri Rase zato, ker so Štirje Evangeliji Dragega Boga Jezusa Kristusa, a samo zaradi neznanja se vam zdi, da je normalno, da ima vsaka Rasa svojo veroizpoved, kar nikakor ni, ker je satan z zvijačami zavedel tri Rase … zato; Pravo Božje Se Je Spustilo Biti Pravi Človek In Kot Človek Premagati bivšega luciferja.   

Upam, da ste prepoznali, da sile teme kontra Svetosti vzpostavljajo prekletost, kar danes niti ne skrivajo.  

Seznanite se; https://www.youtube.com/watch?v=5V5WUIhnjbU (vir. YouTube)

Dragi Bralci, lahko si začnemo Pomagati, drugače nebo Moči temveč bomo v nemoči in res je, brez vas ni Mogoča Dobesedna Premoč Pozitivnosti.   

Kakšno je to Promišljanje Razumevanja, če si dovolite zaključiti; negrem se Veličanstvenosti, zato pa vedno Potomci Prednikov propadajo, ker so drug drugemu zaradi pasivnosti namesto Usmiljenih Smeri neusmiljene zveri.  

Večkrat si v linku dobro poglejte Neizrečeno Razodetje, da je Islam pod pritiskom duha neljubezni do vseh prebivalcev na zemlji, kar kaže na to, da ni od Dragega Boga, ker Duh Dragega Boga Lahko Priporoča Samo Ljubezen Do Vseh Ljudi, saj seveda brez nje nobenega Človeka nimogoče in je nemogoče Usmeriti K Svetemu Duhu.  

Dokumentarec sočno sporoča, čeprav nedirektno z besedami, da so bili Templarji prvih 9 let (v Jeruzalemu Z Nalogo Varovanja Romarjev Na Poti V Sveto Deželo) v stiku z islamskimi črnomagijaši, ki so si jih z rituali popolnoma podredili in se jim skrivnostno nadredili … drugače si nemoremo razlagati njihovega vse bolj odkritega sovraštva do drugih ras in nagnjenosti k skritim magijskim ritualom, s katerimi so si nagrabili ogromno bogastvo pod pogoji kneza teme, da onesrečijo ali uničijo čim več duš, ki Stopijo Na Pravo Stezo K Dragemu Bogu.     

Takšni v imenu Templarjev pod plaščem poštenosti z vtisom cenjenja, da prikrijejo insistiranje na interesih preko ritualnih priklicevanj, saj se ve, da ne Dragega Boga,  so se potem pritihotapili med Jezuite in jih v dveh stoletjih popolnoma premagali. Kasneje so se proglasili za iluminate, ki so se vtihotapili v prav vse svetovne institucije, kar traja še danes. 

Kot potrditev navedenega, vam bom v drugem delu prispevka priložil članek, v katerem je nekdanji Kardinal izjavil, da Jezuiti kontrolirajo Vatikan in so pravi duhovni vratarji Novega svetovnega reda.

P. S.