COVID 19 NATEG ALI ZAČRTNA STRATEGIJA UNIČEVANJA ČLOVEŠTVA

Dragi Bralci, nesmemo si več zatiskati oči, ker se nesme Verjeti brezbožnikom, ki eksperimentirajo z Nedolžnimi zaradi biznisa Z Ljudmi, a v ozadju so temne sile – črna magija, pa to je ravno zaradi tega, ker se Kristjani premalo Bojujemo za Dragega Boga Jezusa Kristusa in vse Božje.

Stvarnost, ki nas je doletela, je, da želi elita uničiti vse Ljudi, ki so se S Kristenjem in Darovi Svetega Duha Preko Zakramentov Osvobodili Kajnove krvi in si s Pobožnostjo Molitve vrnili Kri Dragega Boga, a v tej satanovi vojni so žrtve, ujete v suženjstvo 4 evraželijev; povprečne lenobe, naivni lažnivci, navadni lopovi, nevedni prebrisanci.

Narod se je na žalost pustil zavajati antikristovim agentom, da je v denarju Sreča, a pravzaprav je to vaba pasti, da se Sili Božje Prošnje obrne hrbet, in na žalost so prostozidarji ali masoni oz. iluminati uspeli narediti kaos v Človeku, ki misli, da ni tako z razumevanjem glup kot s promišljanjem tup – pravi Rimokatolik ve, da je edino pravilno služiti povzdigovanju revežev siromašnih revnih –  kajti vse se dogaja po preciznem načrtu elite, ki priklicuje odpadlega duha – satana.

To, da neveste, da je nemška vlada že leta 2012 vedela tako za virus sars kot za COVID-19 ter tudi za naslednjega, ki prihaja, in že takrat naredila analizo z vso grafično strategijo in datumi, kdaj se bo epidemija (pandemija) pojavila, koliko bo mrtvih, koliko pogrešanih, koliko Ljudi bo umrlo v prometnih nesrečah itd. … ste najprej sami krivi, ker ste s slaboumjem maloumja odstopili v imenu denarja od Dragega Boga in tako Nemočnih kot Nedolžnih.

Hvala Slavi Duha Svetega, da je preko Rimokatoliškega Veroučitelja Dragutina Barušić Narodu Daroval Civilno Rimokatoliško Združenje ZdravaAtmosfera, ki vas neuke že celo desetletje Uči Seznaniti Se Z Resnico O Stvarnosti grozot, ki se bodo na žalost zgodile zaradi strinjanja s satanizacijo, zato nad dogodki nismo presenečeni, temveč z vsem Razkrivanjem Razodetja Ojačajmo Vero v Prošnje Božje Sile, ker edino Vera nas bo Rešila tako pred Psihičnimi kot Fizičnimi pritiski, katere premožni mogotci, izdajalci Človeškega Rodu, ustvarjajo preko vlad tako v Evropi, kot v Aziji in Ameriki.

Vse je načrtovano do potankosti in Oglejte si video »NEMAC KOJI JE ZNAO ZA PANDEMIJU JOS 2012, POGODIO SVA TRENUTNA DEŠAVANJA U SVETU, SLUČAJNO??« https://youtu.be/1b7tPskjuZw

Naključja ni, ker vse Deluje na Ključ za Ključavnico in prej, ko se bomo Prebudili iz spanja in Ozavestili iz pozabe, da nesmemo še ostati, ko smo že postali pasivni opazovalci tega genocida, ki se načrtno izvaja nad 4 Evangeliji; Narodi Rasami Človeštvom Civilizacijo, prej bomo postali bolj Častni S Srcem, Čvrsti z Dušo, Čisti z Umom v Veri Dragemu Bogu, da nam bo lahko Pomagal, da postanemo Nedolžni in Nenemočni oz. Močni v Pomoči proti vsemu, kar se dogaja iz ozadja.

Spomnimo se, da so se vse vojne pričele dogajati tako, da so Narodu namenoma preusmerili pozornost v smeri nepomembnosti dogodkov, da so se lahko pripravili za napad – no tudi danes imamo vojno, in to biološko vojno, čeprav je ta prepovedana že od leta 1975, a Narod se gre neka protestiranja zaradi podkupnin, pa se raja pridruži hujskanju, pa sploh ne ve, da gre za umazane igre pokvarjenih izzivov, namesto da bi se pričeli Truditi S svojim Znojem in Ustvarjati lastno proizvodnjo hrane, da bomo lahko Moč Pomoči preživetju Sveta.

Toda načrt satanizma je popoln, uzakonimo vse negativnosti, prepovejmo vsa druženja, kjer bi si preko Pozitivnih Skupin Timske Dobrote Za Složnost Plemenitosti Narod Pomagal do Moči, uničimo jim vse Želje Voljo Hotenja do Sočutja, da bi se trudili Pomagati revežem revnim siromašnim in nemočnim.

Z drugimi besedami: ”Napadimo jim Psihičnost, pa bodo zboleli Fizično.”.

Sramota, da se vse to se dogaja v 21. stoletju, kjer bi morale vladati Vrednote Morala Sožitje Skrbljenje tako za Sočloveka kot za Naravo.

Srčno si Želim, da bi vam video odprl Oči in da odvržete strah, s katerim padate na dopadanje nevernikom, temveč da se v vas prebudi Strast, da želite z Vero v Dragega Boga ter Spodbudami Pobude biti Boljši Človek, ki bo Pomagal, da bo Človeštvo Imelo Apostolsko Moč Preživetja Z Eksorciranjem padlih v satanizem.

Pridružite se nam, da skupaj odženemo duha zla.

Poverjenica ZdraveAtmosfere Anica Berginc