DAN BOJA PROTI NASILJU NAD ŽENSKAMI

Drage Bralke Hčerke Drage Mamice Drage Babice

Lahko smo Hvaležni  da se enako neverujoči Spomnijo Slaviti Dan nenasilja nad Ženskami, ampak mi Rimokatoliške izpovedi bi morali biti bolj Zavedani  kajti so dobesedno verujoči, ker v koledarju imamo Vsak Dan tako Svetnice kot Svetnike na Spomin za Učenje nenasilja nad Ženami.

Danes Je Najpomembnejši Dan Za Vse Ženske tega Sveta ker nobena Ženska si nesme Dovoliti kakršnekoli zlorabe  nad seboj.

Ustvarjene Smo Od Stvarnika Za Ustvarjanje tako V Družini Družbi Državi Misija Poslanstva Ženske Je Biti Vključena a ne izključena a nažalost se nepobožni Moški na vseh področjih Življenja želijo nadrediti Ženski Naravi katera je Mnogo Močnejša V Duhovnem Inteligencijskem Intelektualnem Emocionalnem pogledu.
Brez Ženske neobstaja Družina niti Država niti Družba.
Ženska Je Središče Vseh Odnosov.

Ampak obstaja Duhovni Nevidni Svet in od samega začetka obstoja Življenja se satan vpleta v Odnose a najbolj med Možem in Ženo samo da nebi bilo Angelskih Otrok ki So Molitveni kakor enako Njihovi Starši.

ČLOVEŠTVO JE POTREBNO SVETNIC BLAŽENIC MUČENIC  A ZA TO OBSTAJA DUHOVNA ŠOLA ZdravaAtmosfera.

Za vse Ženske KI NEŽELIJO BITI ŽRTEV NASILJA OBSTAJAMO ME ZAsrčice KI SMO BILE ENAKO V TEŽAVAH KAKOR VE A SMO SE ZAHVALJUJOČ HVALEŽNOSTI IN ZAUPANJA  S POMOČJO UČENJA O ŽIVLJENJU SVETNIKOV SVETNIC PREKO ŽIVEGA PREROKA PRELJUBEGA NADNAUČITELJA Dragutina Barušić TER S POMOČJO MOLITVE IN POBOŽNOSTI ODREŠILE NEVIDNIH TER VIDNIH PRITISKOV NAD SEBOJ.

KER MI JE MAR IN KER JE MOJIM PRIJATELJICAM MAR ZA VSE ŽENSKE SVETA DA BOMO STVARNO MEDSEBOJNE ZAVEZNICE SI VAS VABIMO DA SE NAM PRIDRUŽITE  IN SE Z NAMI OB DELU MOLITVI OB MIZI PODRUŽITE.

HVALA VSAKI DUŠI KI IMA DOBRO VOLJO ODREČI SE SEBIČNOSTI TER ZAŽIVETI KRALJEVSKO ŽIVLJENJE PO PROŠNJI Jezusa Kristusa