DRAGE GENERACIJE – I. del

Dragi Bralci, vem, da se Vam bom mnogokrat z entuziazmom upanja v Vas ponovil in prav zato ravno za to s poletom večkrat preberite in ne si misliti, da se Vam tako zastonj Pohvaljujem kot zaman Zahvaljujem, ker karkoli ste si do sedaj Dovolili Sprejeti V Svoji Lastnosti, Vam Bo Spremenilo Potenco Po Sprejemanju Potenciala V Boljšega Človeka.  

V začetku nisem imel niti trohice Hvaležnosti In Zaupanja. Ujet v pasti samotolaženja lastnega ega, ki ni Rajski, ker je peklenski, sem bil zablokiran za kakršnokoli zvezo Z Žensko, a kje, da bi sam po sebi srečal Lastno Ljubezen Svojega Življenja. 

Zato mi je Dragi Bog na pot poslal Naučitelja Dragutina Barušić, ki mi je kot Božji Poslanec začel Zdraviti Dušo in jo odklepati iz vezi prepričanj mišljenja, kar je logika ega.

Hvala Dragemu Bogu  Za Velikodušje Meni Moje Mile Ženkice, ki je prav tako Učenka istega Naučitelja.  Ko pogledam par let nazaj, sem V Življenjski Šoli ZdraveAtmosfere  napravil kolosalne Premike V Pomike.  

Iz besneža sem Bil Preko Skrbljenja Z Angelskim Udomačevanjem Za Dragega Boga,  Blagoslovljen Z Najinim Angelskim Otrokom.  

Učim se Ljubiti vse Ljudstvo brez izjeme

Mladi Poverjenik ZdraveAtmosfere

Velik Ljubitelj Časopisa ZlatoAngelov in

vseh vas Dragih Bralcev, Andraž Fajdiga