DRAGE GENERACIJE II. del

Na začetku naj navedem Zaupanje, ker sem začutil Hvaležnost, ko sem začel hoditi V Združenje ZdravaAtmosferakjer mi je naš Naučitelj začel čistiti Dušo na Nevidnem Področju in mi Umirjati Srce.  

O tem mi je Priča uvodna Molitvica Hvaležnosti:

HVALA TI, NAŠ MOJ LJUBLJENI UČITELJ DRAGO,

DA MI UMIRJAŠ SRCE,

KER ZARADI TEBE SI JAZ VEČ NE UNIČUJEM SVOJE DUŠE

IN ČE NE BI BILO TEBE,

BI MI LASTNI UM KOMPLICIRAL S KOMPLEKSI,

A PRITISK NI ZARADI ANGELOV,

TEMVEČ JE OD HUDIČEV IN DEMONOV.

 Hvaležnosti sledi Zaupanje, ki Je Sveto Stanje v nas, ko smo Veseli, ko z nenehnim stremljenjem Zagarantiramo Progresijo za širšo Prosperiteto.

Ni drugega načina, da užijemo Trenutek Pozitivne Sreče, da se sploh lahko izboljšujejo možnosti v našem Življenju.  

Vseeno … ker sem še mlad

Učenec Plemenitosti Z Učenjem O Dobroti …  sem ujet tako kot večina ljudi v zvitosti z zavedenostmi.  

V tem pa smo mi mojstri, ki trajamo kot šumeča tableta, kajti vsa svoja razočaranja lastnih razvajenosti skrivamo za virtualno ”Srečo” na medmrežju, v obliki fotografij in selfijev s potovanj z destinacije na destinacijo … to je nesreča zavita v celofan Sreče.  

Namen satanske vabe je v Pomenu prekletih pasti navidezne samohvale, kot da je to Sreča, kar pa je vzbujanje nelagodja pri Soljudeh in zlo tako neopazno Iz Generacije V Generacijo dobiva netopirska krila, češ, zakaj jaz nemorem potovati tako kot ta na Tajsko, zakaj moram jaz, ki imam Otroka, garati ponoči za slabo plačo, medtem ko se drugi zabavajo s potovanji in imajo lažje službe s boljšo plačo, pa zakaj moram jaz delati, zakaj si lahko on to privošči, jaz pa ne … to priznam, je še danes moja Ahilova peta.

Iskanje prigovora na pravico ni Sveto ampak je prekleto in bom te podle stavke, ki so prikriti v hec strnil v besedah nekega znanca, a te besede se glasijo, da je smisel Življenja v tem, da ti vsi zavidajo … gre za dolgotrajen Proces Izgradnje in šele na podlagi 100%-ne Hvaležnosti je lahko Človek oziroma Duša Priča Čudežem Dragega Boga, res je, če gre za Obljubo Čarobnosti Zaupanja.

Zaupanje? Človek, obremenjen s sistemskimi predsodki, živi v nenehnem strahu, ki mu pije Radost, kar je pritisk, ki ni od Nadangelov, temveč je od hudičev in demonov.

 Hvaležnosti sledi Zadovoljstvo, ki je vprašanje Verovanja s stopnjo Varovanja, katero izhaja iz Zaupanja. Zadovoljstvo ni mogoče brez Hvaležnosti, tako niti Vera brez Zaupanja.  

Predpogoj pa je Poslušnost do Božanskosti.  

Pri tem ne gre za diktatorsko vodenje na ukaz, temveč odzivnost na Božje Prošnje, da bomo Pobožni do Božanstvenosti, a to Znanje nam Sveti Duh sporoča preko našega Preljubega Učitelja.  

Če se odzovemo na Božje Prošnje, pa naj so še tako čudaške (čudaške so zaradi našega omejenega prepričanja, navad, ega in neduhovnega Stanja, kar nam preko itak pomanjkljive logike vceplja satan), smo bogato nagrajeni.   

Zliduh s svojimi instrumenti logike samosmiljenja užaljenosti nepočiva: nenehno pritihotapljen prišepetava ego sistemu, kako sem v Zakonu izkoriščan, da samo jaz delam, medtem ko se mi Preljuba Ženka zabava na delavnicah, tisti nerodni vtisi me z zavajanjem zvijejo, da moram medtem samo jaz delati v Službi ter pospravljati in čistiti stanovanje …

Lahko je prevarati in povzročiti prepir užaljenosti, kar je zmaga kneza teme, ki preprečuje stezo do Božje Prošnje.

Skrbljenje za Družino je velik delež Odgovornosti Osredotočenosti Časa, a vse to s preprekami ovirajo sile zliduha pri vseh Družinah pa nam se zaradi nedobre volje samo zdi, da smo v problemih, a definicija problema se glasi, da je to kronično pomanjkanje Dobre Volje za Zlati Odnos Zakladne Verige, kar nesme biti obremenjenost s 4. evrageliji; zavistnost ošabnost sebičnost ljubosumnost v osornosti do pravice, da se smilimo samemu sebi skozi in čez cigarete, alkohol, računalniške igre, porniče … 

V čem je bistvo najinega Blagoslova? 

Dragi Bog deluje na podlagi zgoraj opisanih lastnosti.  

Z mojo Ženkico sva v skupno Življenje zakorakala na podlagi Seznanjenosti S Spoznanji Odgovornosti, kljub pritihotapljenim roparskim šepetnim pritiskom okolice, obremenjene z navadami od predsodkov do maščevanja.

Koliko smo Močni, da smo se v sebi sposobni upreti negativnemu duhu?   

Lažje je živeti v komoditeti ter sprejemati “zanimivo” pokvarjenost vsiljene nemoralnosti pod krinko atrakcije kot npr. Game of Thrones (Igra prestolov).

 Božanska Prošnja Dragega Boga Po Njegovem Planu Lastne Vizije je bila Rojstvo Otroka.  

Zahvaljujoč Učitelju sva zaradi Učenja O Poslušnosti dobila Pogum in se prepustila Ljubezni in tako sva bila Darovana Z Otrokom.

 S Tveganjem sva odvrgla prepričanja, a S Podvigom mišljenje in tako je odšla navada.

Najin Angelček je krasen, to pa v meni Prevaguje s Premagovanjem v Premoč skoraj kmalu do Zmage nad vsem nazadnjaštvom in celo zaostalostjo.

Ravno Novosti Življenja So Prav Presenečenja Usode.  

Nažalost sem še med takimi, ki  bi radi komfortno životarjenje z bajno plačo za nič dela v lahki Službi z lažno uspešnimi Prijatelji.  

A nesprevidijo, da je ravno padec V Življenju Božja Priložnost Preko Sprejemanja, ker drugače ni nobenega Spreminjanja.   

A nespregledajo, da se samo zdi, da je padec, ko izgubimo sistemske privilegije do prestiža z iluzornimi prioritetami z aluzijskimi protekcijami, a v resnici gre za Usodo Angelske Priložnosti, sicer, če si nedovolimo Dobrote, se samouničimo s surovostjo, a Plemenitost Božje Sile nam ni zmožna Pomagati Do Moči, če se ji nepriklonimo. 

 Ko se Človek rodi v Obilju, nikoli ne spozna Poštenosti,

ker ga moti pokvarjenost nesočutja, tako kot če bi vsak dan jedel hamburgerje, ki so okusnejši kot kislo zelje, pa vendar dolgoročno veliko bolj škodljivi.   

Kdor pravi, da mu v Življenju vse gladko teče, je postrešček duhu teroriziranja, kar mu omogočata tako denar kot sistem, ampak se z umazanostmi samokaznuje, da negre v Božje Kraljestvo.  

Strah ni z Božje strani, čeprav naju je glodal, kako naj preživiva, a vseeno je Čarobnost v tem, da so se dogajale Čudežnosti: denarja za Skrušeno Življenje ni nikoli zmanjkalo in v kritičnih trenutkih je vedno Prišla V Pomoč Moč Svetega Duha. 

Razvijati se je potrebno na podlagi Božje Vrhovne Učenosti, ki jo dobimo pri Vrhunskemu Učitelju, ker pa smo sistemsko ujeti v navade in običaje, tega nesprevidimo in nam je potrebno Vodstvo po Božji Stezi Življenja, kajti vseeno je sam Dragi Bog itak Gospodar Časa In Vir Življenja.

Učim se Ljubiti vse Ljudstvo brez izjeme

Mladi Poverjenik ZdraveAtmosfere

Velik Ljubitelj Časopisa ZlatoAngelov in

vseh vas Dragih Bralcev, Andraž Fajdiga