DRUŽBA PREKO INSTITUCIJ ROPA DRUŽINE IN TO NAJ BI SE IMENOVALA DRŽAVA

V  vednost: vsem Institucijam

Kje so Pravniki Odvetniki Sodniki, da bi Ščitili in zaradi nepravilnosti Obranili Dostojanstvo Zaposlenih Staršev?

Šolani v imenu izobraženosti brezdušno izčrpavajo z izkoriščanji Zaposlene v Podjetjih.

Beseda je o Domžalskem podjetju JKP Prodnik, kjer se dobesedno nad Zaposlenimi izvaja zločin, ki se začne z odtujevanjem plač in grožnjami tako imenovanega mobinga.

Podjetja naj bi koristila storitve Agencije za zaposlovanje, a v bistvu je Beseda o ropanju davkoplačevalcev.

Drugače povedano, intelektualci v imenu inteligentnosti dosežejo samo sposobnost ropanja Nedolžnih avtomatično Nemočnih.

Z drugimi Besedami, mature diplome magisteriji doktorati so samo krinka, da se nadaljujejo amorala demorala imorala nemorala, ampak to je zaradi nečlovečnosti no nečloveškosti.

Šolani se imajo za izobražene, a niti nevedo razlike napisanega, pravzaprav se jim zdi, da so kompetentni Državnih Ustanov, posebej oblasti nad Civilno Zaposlenimi, in če nebi bilo sistema oz. zakona, ki jim omogoča tekoča ropanja, se nebi bili sposobni niti zaposliti brez Agencije, in ravnajoč se po svojih lastnih sposobnostih so ustanovili Agencije, v katere nastavijo že slabše še šibkejše od sebe, da se v institucionalni aparaturi nebi prehitro razodeli, da so brezdušni roparji.

Narod ima nered v oblasti, bolje Razodeto, Družba ni Sveta, temveč je na žalost prekleta.

Dragi Bog Jezus Kristus se sramuje takšnih intelektualcev, ki ga v imenu inteligence preganjajo v Navadnem Človeku.

JKP Prodnik je nažalost samo pričevanje, kateremu duhu so izobraženi češ šolani zaobljubljeni, in to so antikristjani s pravim izrazom antikristi.

ZdravaAtmosfera Z Izobraženostjo Izšolana s strani Liderja Zdravih Nevladnih Organizacij Dragutina Barušić je radovedna, koliko izobraženih iz Države Sočuti Z Emocijami maltretiranih zaposlenih, zanemarjenih nezaposlenih, posebej Z Otroki, in bodo s tožbo v imenu Nedolžnih na Sodišču za vse čase vrnili Dostojanstvo Nemočnim, da bodo Z Odškodninami Zavarovani Nedolžni nesamo podjetja JKP Prodnik, temveč vse žrtve nepravice, in da ”intelektualci” nikoli več nebodo zlorabljali institucionalnih aparatov za ropanje Družin.

Ne odgovarjajte nam, da funkcionarji ali zaposleni v državnih aparatih zaradi virusa corone niso sposobni Udejanjiti Pravice Dostojnosti Človeka, pa se vprašamo, zaradi česa Policija lahko udejanja presijo nad Prebivalci, a to, da bi novodobni sodniki odvetniki pravniki corono izkoristili za nadaljevanje izčrpavanja davkoplačevalcev, je sramota izgovora v imenu opravičila – nemoremo nič narediti za Blaginjo Nedolžnih ali Dobrobit Nemočnih.


Hvaležna Anja Japelj, Predsednica DruštvaPlemenitosti, Poverjenica ZdraveAtmosfere, Sestra Teologinje, Noseča Mamica, že dve leti in pol za določen čas zaposlena v Podjetju Spar d.o.o. … kakšna je šele to zbeganost šolanih intelektualcev v imenu izobraženosti