ELITA JE MORILKA ČLOVEČNOSTI, DA BI UBILA ČLOVEŠTVO

Tako sebe imenujejo sledilci profita za satanizacijo Sveta, ki so črnomagijske potuhe satana, da bi ga izdajalci Človeškega Rodu imeli za luciferja.   

…. žrtvuj Vodo pa ji uniči Minerale, tudi ujemi Rastline pa jim uniči Vitamine ter bodo uničene nesamo Živali, temveč no ampak poleg pomanjkanja Mineralov, zraven pomanjkanja Vitaminov, v pomanjkanju tako Beljakovin kot Proteinov, naj bi bil Uničen Človek.  

Javnost Sveta je pod torturo satanskega trojstva;

–     masonskih kompanij za likvidiranje Umnosti,

–     prostozidarskih korporacij za likvidiranje Duševnosti,

–     iluminatskih konglomeratov za likvidiranje Srčnosti

in cele Generacije vseh Narodov so zaradi neodrekanja komfortu prisiljeni konzumenti industrijskih jedi in pijač pa takšni potrošniki vsak dan z navado na gotovost kupujejo strup in zaradi te komodnosti zbolevajo za rakom.

Že zdavnaj, nesamo Znanost Industrija Farmacija Banke, no ampak temveč so se enako za denar prodali tudi Mediji

pod pretvezo zavarovanja pred škodo itak namerno zastrupljene zemlje.

Bogati imajo preko svoje lastnosti propagiranje strupa v imenu zdravja za Denar, češ da morajo Prebivalce Sveta ohraniti z več pesticidov glifosatov gensko spremenjenih organizmov herbicidov cepiv.

Tako uradniki tudi kot upokojeni Vseh Dežel za več sebičnega bogatenja kot delničarji vlagajo denar v fonde Monsata DuPont-a Bayera, sebi in Potomcem za profit smrti preko agonij bolezni.  

Vse Dežele zaradi kupovanja pokvarjenih z umazanostmi preko subvencioniranja politikov, vsako leto z najmanj cca petdeset milijonov kilogramov kemikalij zastrupljajo Družine Državljane Države, ki namesto da bi si Izborile Deželo po Deželo Za ZdravoAtmosfero, se raje držijo na strani črnomagijašev,  da imajo pravico biti bogatejši, dasiravno na račun smrti svojih lastnih potomcev … ljubitelji denarja so judeži, ki zaradi obsedenosti neprepoznajo, da so zaporniki trojstva kneza teme, kot češ s pravico:

– do telepatije o individualizmu, kar je zavist

– do obsevanja o neizpranih možganih, kar je ošabnost

– do hipnoze o intelektualizmu, kar je ljubosumnost.

Kako žalostno je, ker Družine nočejo prepoznati, da Državljanom sploh ni mar drug za drugega, razen do sebičnega Denarja in zaradi tega Države lahko morijo Starše In Otroke, ker zaradi zliduha so Duše vse bolj zvezane v nizkost materializma, toliko, da se šolani v imenu izobraženosti s šibkostmi vse bolj obnašajo še slabše kot živali med seboj in ni mogoče skriti, da Institucionalni funkcionarji nefunkcionirajo, no namerno lažejo, da bi si ohranili plačo.

Črnomagijaše izza zavese preko politikov v ozadju še edino motijo Rimokatoliški Kristjani, Ki Po Dobroti Apostolstva Svet Plemenitijo Z Dragim Bogom Jezusom Kristusom. 

Ni ta slavni George Soros češ ta glavni, ker je on samo marionetni potepušček, ki prisiljuje Evropske Liderje, da vsako leto v svoje lastne Dežele pustijo nekoliko milijonov Islamističnih migrantov, ki so tako ali tako predvideni za uničenje Svete Rimokatoliške Cerkve, a vse v zameno za nepovratne kredite politikom tja do 100 milijard Eur …. tako naj se umori Rimokatoliške Potomce.  

Za postavitev haarp sistema v svojih lastnih deželah so se politiki dovolili kupiti za sebični Denar, kar je avtomatično prekletstvo, saj so tako svoj lastni Narod prodali zliduhu v oblast, ker so ga predali preklinjanju zaradi potresov in upravljanja s klimo do preseganja katastrof v kataklizme tipa cunamiji.   

Walt Disney Corporation obstaja za kontrolo Uma in strojno briše zavest vsem, ki so glasovali za Donalda Trumpa,

Teen Nick novači Mladoletnice preko modnih pist za starlete, da bi jih bogati s seksualiziranjem izrabljali.

 Kontrola Uma Mladoletnikov, da bi bili podvojene lastnosti, imenjujejo Monarch, a svoje funkcije nečlovečnosti z besedo direktorji.  

Poverjeniki Združenja ZdravaAtmosfera