HUDOBNI DUH SE PREKO GRDIH DUŠ ČLOVEKU POSMEHUJE, KO GA Z OBTOŽBAMI OBTOŽUJE – II. del

Prvi Človek Je Adam, ki zaradi Eve ni uspel biti dovolj Hvaležen Dragemu Bogu pa si je izneveril Zaupanje V Dragega Boga, ki ga je postavil za Gospodarja Zemlje.

Adam je nezavedno izročil oblast hudobnemu duhu in ta isti grdi duh je Pravemu Dragemu Bogu In Pravemu Človeku Jezusu Kristusu, Učitelju Apostolov, v puščavi obljubljal bogastvo in vso oblast Na Zemlji, ampak temu podlemu pričevanju Sveti Duh ni nasedel … ni opravičila, da si dovolimo nasedati zvitim zavajanjem, neglede na to, da je lucifer s pretvezami prevaral tudi Nadangele, ker Z Božje Strani nismo omejeni Do Učenja glede na to, da Božje neustvarja nobene pomanjkljivosti in če bi bili izgovori opravičljivi, bi sila teme s podtikanjem prebrisanosti prevzela vsakega Človeka pa V Zgodovini nebi bilo nobenih Svetnic ali Svetnikov kot V Vesolju ne nobenih Nadangelov.

Zato se je potrebno Boriti Za Zaščito, to pa so Mučeniki, za to se mora Vstopiti V Bitke Za Obrambo, to pa so Blaženi.   

Zato pokvarjeni duh Apostolskemu Učitelju Jezusu Kristusu najprej reče: vse to kar vidiš je moje in lahko dam komur hočem.   

Toda Dragi Bog Jezus Kristus si ni dovolil se zapeljati.

Umazani duh je brez moči, če se mu nedovoli pristopa in je kot privezani pes, ki laja, ugrizniti pa nemore, razen, če se mu pustimo.   

In ta nečastni duh bo do konca Sveta S Svetovnostjo skušal mene, tebe in vsakega Človeka, ker je ljubosumen na Trud In Znoj Do Božje Prošnje.   

On Človeku govori: če si Dober, te bodo izkoriščali, če si Iskren, se bodo iz tebe norčevali, če si Skrušen, te bodo pohodili, če si Plemenit te bodo povozili.  

A SREČA JE V TEM, DA SE ČLOVEK LAHKO ODLOČI ZA ODLIČNOST, KER IMA DAROVITOST RAZLIKOVATI DUHA IZČRPAVANJA OD DUHA OHRANJANJA IN UPAJMO, DA SMO VSI DOVOLJ MODRI, DA BI SI IZBRALI ANGELSKI ODNOS BOŽJE VERIGE.   

Veselja ni v tem, da nam Starši ukradejo Ustvarjanje Obilja tako, da nam ga vnaprej zagotovijo, temveč je v tem, da se ugotovi, da Vsi Naraščaji V Javnosti Vseh Generacij Učijo Drug Drugemu Darovati Začetek Ustvarjanja Obilja in to je Sporočilo Nebeškega Ponavljanja Za Rajsko Obnavljanje, takrat ni časa za trojstvo prekletosti dolgočasenje tolažbo zabavo.

Darujmo Življenju Življenje, da bi vsi na Svetu imeli dovolj možnosti ostvarjati Božje Prošnje, a hudo si je sploh dovoliti omejenost, da živijo Nedolžni In Nemočni v pomanjkanju, ki jih vodi v životarjenje, katero je itak grda bolezen.

 Torej, nečisti duh se boji Pobožnega Človeka, ki je S Presenečenji Svetega Duha Vedno Prenovljen pa nikoli ni suženj zemeljskega bogastva, neglede na to, da trpi muke, največ zaradi sistemskih Ljudi ozirom Učenih neljudi.

Boji se tudi Žita in se zaveda, da ga nemore uničiti ničvredna plevel, zato tudi zavede Človeka v lenobo, da naj bo češ da gospod ali nedelavec pa ga tako skuša z zvitostjo zmesti in zaradi tega je tako Rešitev Z Zaslugami V Rezultatu Osvobojenosti biti nesamo Simpatizer, nesamo Pripadnik, nesamo Pripravnik, temveč Poverjenik Dragega Boga Jezusa Kristusa, na čemer Kristjani Svete Rimokatoliške Cerkve premalo delamo.

Res je premalo Solza Žareče Krvi, da bi Z Dobroto Korakali V Hojo Plemenitosti in to je Začetek Čarobnosti Čudovitosti Križa, katerega nam je Božje Darovalo, da umremo za Svetovnost tega Sveta preko trojstva Odpuščanja Milosti Odvetništva.

Nikoli nebi smeli groziti neprijateljem, a nemoljenje za neprijatelja V Namenu Pomeni zapustiti sovražnika v samoogrožanju, ker brez tako Primera kot Vzora nebo uspel v svoji lastnosti uničiti prizadetost in užaljenost.   

  Maščevanje je orodje kaosa, orodje pekla in zaradi tega lahko prepoznamo, da se mi sami (ker ima Človek Svobodno Voljo, katera brez Dobre Volje ni Svobodna Volja, ker je samovolja samopomembne samoumevnosti oziroma prepad v lucifersko individualnost) samokaznujemo, najprej preko duha lenobe ali avtomatične laži, s katero se izgovarja lopov z opravičilom zvitega zavajanja, to pa je Šola hudičev za demoniziranje Ljudi.  

In tako je Jezus Kristus dozorel v Žito in postal za nas Kruh Življenja, Vzor In Primer, tako pa se potrebujemo mi vsak dan, vsak trenutek odločati ali bomo dozoreli v Žito ali pa v plevel.

 Podpredsednica Društva Plemenitosti Štefka Ozmec