ISKRENO DRUŠTVO ODPRTE PLEMENITOSTI

Združenje ZdravaAtmosfera vrača v Človeka Sočutje za tako nemočne kot nedolžne, brez česar ni Človečnosti.

MILI MOJI, KVALITETA NAŠEGA ŽIVLJENJA IZHAJA IZ KAKOVOSTI LASTNEGA STANJA, KER NOBENO ZNANJE, ČE NEIZHAJA IZ POZITIVNEGA STANJA, NI ZNANJE IN JE NEZNANJE.  

MED PRAVIM PA JE NEPRAVO, DA LJUDJE  LOČUJEJO STANJE OD ZNANJA.

SEZNANJENOST Z DOLOČENIM ZNANJEM USTVARJA SPOZNANJE Z DOLOČENIM STANJEM.

TODA KORAKATI V PREROJEVANJE, E NE HODITI V LETA, JE ČASTNO VEDENJE ČISTEGA VIDENJA, DA JE ZNANJE KAPACITETA USODE, KO SI DOVOLIMO, DA JE STANJE KAPITAL ŽIVLJENJA, A SAMO DOSTOJNI TO UGOTOVIJO IN ZAGOTOVIJO NARAŠČAJEM JAVNOSTI GENERACIJAM, DA JE POBOŽNA MOLITEV Dragemu Bogu … KER SMO V OBDOBJU JEZUSA KRISTUSA … MOČ POMOČI,  KO JE JASNO GLASNO JAVNO MOLJENA.

DRUGJE MODROST NEOBSTAJA, A ZARADI INVAZIJE NEPRAVEGA NAD PRAVIM, SVETU V SVETOVNOSTI KRONIČNO PRIMANJKUJE SVETNIC SVETNIKOV, DA BI ANGELOVALI S ŠTIRIMI EVANGELIJI.

Vsa Človečnost Je Celi Blagoslov, ki se začne Z Ohranjanjem Posvečanja Narodu, kar v namenu nepomeni samo Drugemu Človeku, ker Misli nesmejo biti teorija dopadanja dokazovanju simpatiji, katera sploh ni nobena Praksa.’

Pri labilnih Ljudeh, ki si zaradi tako nesramnosti kot sramnosti, dovoljujejo razpoloženje namesto Učenja, je nažalost Misel na strani rušenja v imenu ”Izgrajevanja” in ni smiselno nevedeti in nevideti, da se brez Služenja Dobroti  zatira Plemenitost in tako Izgrajuje surovost.   

V Bistvu Namen, Pravzaprav Pomen, tako Pravega Vprašanja kot Zdravega Odgovora je; KO V SVOJI LASTNOSTI ZARADI DUHA OSORNOSTI NEPOTREBUJEMO ODSTRANITI SLABOSTI,  NEZMOREMO ODSTRANITI ŠIBKOSTI, KER SMO ODTUJENI OD SVETEGA DUHA,

V SVOJI LASTNI VSEMOČI PA BI SI LAHKO DOVOLILI ČLOVEKA PO ČLOVEKA STOPNJEVATI DO POPOLNE POMOČI SVETU IN TAKO BI SVETOVNOST VSTALA V DUHOVNOST Z ZADOVOLJNOSTJO SRCA V ZADOVLJENOSTI DUŠE NA ZADOVOLJSTVO UMA, KER JE ČLOVEK PRIČA PRIMERA PLEMENITOSTI Z OBLJUBO VZORA DOBROTI.  

Ljudje smo dandanes, v krizi Vrednot, že kar preveč navajeni na neplemenita znanja, s tem pa na nedobra stanja, da smo nesamo do drugih, temveč enako do sebe surovi in tako blokirani, a zaradi tega od oviranja do preprečevanja neznamo prepoznati, kako bi se lahko Učili O Znanju, da si v svoji lastnosti nebi samouničevali:

– s tolažbo Srčnost, ki jo lahko ustvari edino Radost,

– z dolgočasenjem Duševnost, ki jo lahko ustvari edino Sreča,

– z zabavo Umnost, ki jo lahko ustvari edino Veselje.  

Dragi Bralci, ko si boste S Promišljanjem dovolili Razumevanje, vam bodo bistre Vrline do Izvrstnosti, ki se glasijo; Svetlost Srčnosti Je Silnost Duševnosti Za Sijaj Umnosti.

SVETLOST SRČNOSTI   

Človeku Je Nujno Prepoznati, da ni postal sam iz sebe, glede na to je tudi Res, da ni prispel iz teme, temveč Zares  Iz Siline, Ki Je Sama Svetloba.  

SILNOST DUŠEVNOSTI

Sami veste, a si to nočete priznati, da niste oseba, vendar v vas nekaj prevladuje, pa zaradi tega Človek raje ostaja v kompleksu in komplicira.  

Toda, če bi se zavedali, da ste veliko več kot oseba, temu nebi bilo tako,

Kajti Mi Vsi Smo Rojeni V Svetlosti.  

Ko To Vemo, Resno Prerastemo V Silnost Duševnosti, Ker Smo Itak Duša (in ne oseba, ki je hladna), A Duša Sočuti.

 SIJAJ UMNOSTI  

Edino Zaradi Hvaležnosti Je Človek Tako Prežet Kot Izpolnjen Z Zaupanjem, Pa Noče Biti Oseba, ker mu ni več skrito, da Je Rojen Iz Sijajne Siline Svetlosti, tako Je Prebujen Za Trud In se tudi Zaveda, da brez Znoja ni Premikov v Pomike, Da Ni Sporočilnosti Brez Zvestega Prizadevanja, Ker Nesmemo Več Nobenega Človeka Pustiti v nenaključnem tavanju neslučajne teme.  

Vedno So Samo Veličanstvena Bojevanja Angelske Vojne Za Pozitivno Družabnost, Ker Edino Božje odžene zlobnost.  

Poverjenica ZdraveAtmosfere Anica Berginc