KAKO LOČITI ŽITO OD PLEVELI ALI RESNICO OD NERESNICE

TAKO O VIRUSIH, CEPIVIH, ČIPIRANJIH, KI IZHAJAJO IZ UKVARJANJA s črno magijo in iz vojnih laboratorijev – IN SE PREDOBRO VE, DA TUKAJ NEGRE ZA ZDRAVJE 

Dragi Bralci, glede na tono dezinformacij v imenu Informacij, ki nam jih lobiji z inzistiranji na interesih vsak dan vcepljajo v možganske vijuge prek vseh medijev o epidemiji in pandemiji s podtikanji o COVIDU-19, ni čudno, da je čedalje več psihičnih bolnikov, kajti z vsako dezinformacijo čedalje bolj želijo navaditi na čudne prevodnosti (da bi Človek od Človeka z obtoževanji bežal in z obsojanji napadal s predpostavljanji, kar so laži in lažiranja) nevedne nedolžne naivne povprečne Ljudi, ki so že tako hipnotizirani skozi vsa subliminalna sporočila, da sploh nevedo, komu naj verjamejo, pa tako pozabljajo, da je vsak Človek Dar Dragega Boga ter da je edina Zaščita V Veri In Pobožni Molitvi.

Prosimo vas, da si nezatiskamo Oči, temveč se pričnemo Boriti tako za Lastno Življenje in Življenje Človeka, ki zaradi 4 evraželijev; srama stresa strepnje straha nezmore prepoznati Prave Resnice, ki pa je samo ena, kljub temu, da so se že po Svetu, kot tudi pri nas v Sloveniji pričeli prebujati Pozitivni Zdravniki, ki jim ni vseeno Za Človeka in v katerih je še Človečnost in Hipokratova prisega. 

Potrebno je, da postanemo Timsko Složni v borbi za Svobodo, ki nam pripada po Dragemu Bogu, kajti samo 

V SLOGI JE MOČ, A V TIMOVANJU POMOČ. 

Kot Poverjenica Združenja ZdravaAtmosfera se Čutim dolžna zahvaliti Dragemu Bogu preko našega in vašega lastnega Nebeškega Naučitelja Draga (katerega iz strahu, da nebi razkril ozadja podlosti tako iluminatov masonov prostozidarjev, ki so dušo prodali odpadnemu duhu satanu zaradi pohlepa po denarju in vladanju, neželi slišati nobena od institucij kot tudi medijev o nevarnostih, ki prihajajo) za vse Darove, Znanje In Modrosti, s katerimi nas že desetletja Prebuja In Ozavešča o biološki vojni, ki že traja, pa ste v strahu in se distancirate drug od drugega.

Dragi Bralci, neglede na vse situacije, ki iz dneva v dan kot z brzostrelko streljajo v moj Vaš Naš Um, da bi ga zastrupili z napačnimi informacijami – in odkrito lahko rečem z dezinformacijami – lahko Iskreno povem, da to zame ni novost. Kajti ZdravaAtmosfera, katere Vodja je Dragutin Barušić, nas je že pred 10. leti seznanila s to novostjo; tako s čipiranjem in nanotehnologijo ter s tem, kako bodo telepatsko hoteli vplivati na naše Ume s hipnozo, kot z nanočipi, ki že obstajajo, treba je bilo samo plansko organizirati preplah in zakovati strah v Ljudi po vsem Svetu (kajti strah paralizira Človeka, da neve kaj dela), jim odvzeti Svobodo in jih potisniti na rob preživetja. 

No tako pa se uničuje Človečnost V Človeku, da neživi in se nebori za Vrednote Vrline Izvrstnosti, s katerimi bi lahko doprinesel k Boljšemu Človeku, svojim Potomcem, lastnemu Življenju ter Življenju Nemočnih In Nedolžnih. 

  Ni Poanta samo COVID-19. COVID-19 je samo eden od virusov, s katerim so si našli pot do cepljenja

kot do čipiranja, s pomočjo 5G- tehnologije, ki na določeni frekvenci črpa kisik iz Človeških celic, pa bi jim uspelo zmanjšati želeni del Človeške populacije in uničiti tako Človeštvo kot Civilizacijo. 

Spomnimo se, da je Zgodovini jasna poteza, da če vzameš Človeku Svobodo gibanja in ga ustrahuješ, si ga boš lahko podredil za sužnja. 

Stvarno je in upam, da se vsi zavedamo, da obstajata Dobro in zlo ter da obstajata Božje in vražje. A Človek si je dovolil prevarati se zaradi neučenja, da je kot satan, pa se je postaviti nad Dragega Boga, ki je vse Ustvaril, tako kot je to naredil Lucifer, ki je bil Luč Sveta in se je spremenil v satana, pa je zato vse prekletstvo padlo na Zemljo. Vsi in vse je Ustvarjeno po Božji Volji, pa Človek zaradi pohlepa pozablja, da ima Dragi Bog vedno zadnjo besedo ali piko na I. 

Sramota je, da Ljudje veliko hitreje padejo na limanice satana, ki s pretihotapljenim šepetom osladnosti ponuja komodnost luksuz komfortnost gotovanstvo brez lastnega truda, kot pa da bi v sebi Poglobil Vero V Dragega Boga in vse Božje Kraljestvo ter se s Pobožno Molitvijo Predal v Božje Roke, da bi po Pomoči Svetega Duha lahko s Trudom Znoja Postal Moč Pomoči z Darovanjem sebe za dobrobit Sočloveka Naroda Človeštva Civilizacije, kot so to v Zgodovini naredili Svetniki Svetnice Blaženi Mučeni, ki so se borili za Revne Siromašne Reveže. 

Ne domišljajte si, da vi z lastnostjo tako vodite kot vidite svoje in tuje Misli. Ne, vse to se dogaja iz ozadja preko telepatije obsevanosti hipnoze obsedenosti, pa še kar naprej vztrajate s 4 evraželiji; predpostavljanja stava trditve predsodka, ker se neželite očistiti prekletosti, da bi v sebi uničili odpadnega duha, ki pritiska na vas, da prigovarjate zamerite paničarite maščujete. 

 To pa ni Božje Seme, temveč vražje, ki kreira naša Življenja na način, da bi postali tujci drug drugemu, namesto da bi se prispomnili, da ima Pobožna Molitev že vso Zgodovino Moč Ustvarjanja prek Pokesanja ter 4 Evangelijev; Ljubezni Dobrote Bogastva Lepote, ki so Človeške Vrednote, s katerimi lahko ponovno postanemo Človečni, ker vse to so Darovi Dragega Boga, da bi mi Stvarno Živeli, a ne životarili V Življenju. 

Človek je tisti, ki si je dovolil biti prevaran od duha zla zaradi svojih apetitov lastnega pohlepa, ker je čisto pozabil in zaradi coprij se nezmore prispomniti na Dragega Boga, toda Dragi Bog zaradi Svobodne Volje dovoli, da se nam to dogaja – a bliža se konec, ko bo Dragi Bog dejal:”Lahko delate po svoje, kolikor hočete, a ne, dokler hočete.”

Ljubimo si vas in nam je mar za vsako Dušo, še posebej tisto, ki se je zaradi neznanja nevednosti naivnosti znašla v krempljih odpadnega duha. 

Dragi Bralci, sami si nezmorete Pomagati, kot si tudi mi nismo zmogli, ampak med nami je Živi Prerok, ki vas lahko Reši Prekletstva, in Hvala Nebeškemu Naučitelju Preroku Dragutinu Barušić, ki je lastno Življenje Podaril Dragemu Bogu, da Služil Človeku.

Poverjenica ZdraveAtmosfere Anica Berginc