KLIC V POMOČ

DRAGI BRALCI,

prejeli smo stotine pisem, ki razodevajo kompromisno ozadje s knezom teme, ki je zaradi nevidnosti zliduh, ampak vseeno mu ni skrito ime satan, ki ima sluge za denar.

MI IZ ZdraveAtmosfere SMO SE ODLOČILI, DA VAS SEZNANIMO Z ENIM OD MNOŽICE PISEM, PA VAS PROSIMO, DA SE POGLOBITE, KER IMAMO TAKO DOLŽNOST KOT OBVEZNOST SEZNANITI VAS, KDO SI LASTI, DA UPRAVLJA Z NEDOLŽNIMI, KAR NI SVOJSTVO ČLOVEKA, TEMVEČ PREKLETE SILE, KI NI DOPUSTILA Dragutinu Barušić, DA Z EKSORCIRANJEM PREŽENE PREKLETSTVO ŽRTEV UJETIH V SUŽENJSTVO. 

Pokvarjeni novinarji sebi dovoljujejo, češ da imajo pravico na negativnost, ki je zlobno kupovanje sebi standarda eksistence situiranosti in to v apetitnem namenu razkriva pohlepen pomen, da multinacionalkam razprodajajo Lastni Narod istočasno na treh ravneh; Družin Državljanov Države.

To so tujski konglomerati korporacij, to niso več državne institucije, kjer so novinarji bili javni obveščevalci.

Multinacionalke so v imenu kapitalizma forsirale priložnosti za prevzem medijev zaradi deljenja ogromnih denarnih izsiljevanj za rušenje konkurence – dragi Bralci tega ne rušijo dežele, temveč so v ozadju firme, ki so nad državo, tako Doma kot v Svetu, in njihovi lastniki so masoni prostozidarji iluminati.

Takrat so socialistični, istočasno antikristjanski, novinarji usmerjeni v kapitalistični sistem, nezavedno padli v vabe vseh pasti pod krinko svobodne izbire in so vse, kar kapitalizem preferira, skočili za denar s promoviranjem plasirati;

  • povprečni Civilizaciji
  • naivnemu Človeštvu
  • nevednim v Rasah
  • navadnim v Narodih.

Naš Preljubi Učitelj je po naročilu napaden in naročniki niso uredniki, dasiravno redakcije ta Svetovni kriminal pod prisilo denarja dovoljujejo, čeprav sluge črne magije zrušijo razodetje o sebi … recimo mnogi estradniki (ki jih imajo tako ali tako p.r.-ji, v bistvu kontroliranje trga s strani promiskuitetnih kompanij, ki so pravzaprav kampanije za komercializiranje trga, da bi nedolžni konzumirali zlo v imenu dobrega – zato so, če je nujno, tudi vojne) so naknadno priznali, da so premagani

s 4-imi evrageliji: telepatij, ki so obsevanje, ki ga poznamo kot hipnozo, katera, ko zmaga, je obsedenost.

In tako je žrtev, ujeta v suženjstvo, poražena.

SPOŠTOVANI,
bil sem prijetno presenečen, da vam je po poročilu
http://www.casnik.si/index.php/2016/10/04/skof-anton-jamnik-pri-zdravi-atmosferi-ne-gre-za-nikakrsno-manipulacijo/

izrekel priznanje celo sam gospod škof Jamnik.

To je odlična novica, saj je s tem dal vedeti nekaterim čistunom iz katoliških vrst, da nimajo podporo cerkvenega vrha.

Prebral pa sem tudi tole:
http://www.zdravaatmosfera.si/?subpageid=13&contid=409

in se strinjam, predvsem pa bi vas rad spomnil na nekatera dejstva o novinarju Gašperju Blažiču.

Namreč, gre za osebo, ki je bila povezana prvotno tudi s škofom Jamnikom, vendar se je odnos precej ohladil, predvsem zaradi Blažičevega sovražnega pisanja proti migrantom.

Gre za leta 1979 rojenega novinarja (ali “novinarja”), ki pa nima primerne novinarske izobrazbe, še manj pa občutka za etiko.

Jamnika je menda spoznal kot dijak na Škofijski gimnaziji, kjer je Jamnik predaval filozofijo, kasneje pa še na teološki fakulteti, kjer je bil Jamnik tudi njegov učitelj.

Bil pa je Blažič tudi član neke študentske veroučne skupine, ki jo je vodil Jamnik, vendar je od tega že precej dolgo.

Kakor rečeno, so se odnosi med Jamnikom in Blažičem precej ohladili, sedaj Blažič stresa veliko gnojnice po Jamniku, ker vas je slednji upal javno podpreti.

Blažičeva jeza pa je povezana tudi s tem, ker je ostal povsem izoliran in povsem nepomemben element, kljub temu, da tedensko producira tudi številne spletne članke, v katerih se skuša prikazati kot pronicljiv intelektualec in politični analitik, a mu očitno še precej manjka, saj je v svojih izvajanjih pogosto skrajen in nesramen, v člankih veliko manipulira in obračunava, potvarja in obrekuje. Katoliški krogi so ga že zdavnaj spregledali in ga ignorirajo, saj so razmere v Cerkvi toliko dozorele, da se gradi na dialogu in ne na farizejsko-mahničevskem čistunstvu, ki ga pooseblja Blažič, slednji je tudi karakterno problematičen, zna tudi lagati in mirno gledati v obraz.

Čudi me samo, da je bila doslej zoper njega vložena samo ena ovadba zaradi njegovega pisanja in sicer s strani Mojce Vočko, ki jo je Blažič leta 2012 v svojem članku na spletu nesramno blatil.

Seveda to ne pomeni, da je Blažič čisto zares katoličan, pač pa je le salonski, dejansko pa pripadnik črnomagijskega kulta, po njegovem naročilu je pred tremi leti v jezuitski kapeli v Ljubljani sunil posvečene hostije, kar je po Zakoniku cerkvenega prava eno najhujših kaznivih dejanj.

Verjetno bi o tem več vedel povedati pater Silvo Šinkovec.

Verjetno ga tudi oni plačujejo za pisanje.

Da je Blažič sunil posvečene hostije, je celo sam priznal, ko je v nekem lokalu malo preveč spil in se mu je čudežno razvezal jezik.

Pri vsem tem mi je nenavadno, da se nikomur od škofov ni zdelo vredno, da bi nespokorjenega grešnika postavil pred dejstvo, da taka dejanja vodijo k izobčenju iz Cerkve. Nič čudnega, da so mu krila še bolj zrasla, še zlasti od maja meseca dalje, ko je poročen in živi v Celju.

Je pa, to pa lahko povem, tudi eden najbolje plačanih novinarjev v Sloveniji, predvsem zato, ker ima za seboj tudi politične botre (Janša, pa Zver, ki mu je službo omogočil, ni pa skrivnost, da v stranki niso vsi navdušeni nad Blažičem, nedavno je polival gnojnico po Črnčecu).

Se pa govori, da svojo ženo pretepa – zadnjič je prišla vsa plava v službo, dela namreč v domu starejših Sv. Jožef Celje…

Mislim pa, da bo treba proti Blažiču ukrepati dvojno: s pomočjo pravosodja, pa tudi s pomočjo opozarjanja na njegove zvijače, ne samo preko vaše spletne strani, pač pa tudi preko medijev, ki so vam naklonjeni.

Sam žal nimam toliko vpliva, da bi lahko to dosegel. Morda bi lahko svoja sporočila poslali na Svet24 in prosili za pomoč.

Vse dobro in lep pozdrav.