LJUBEZEN JE VREDNOTA

IZRAŽA SE SKOZI VRLINO KOMUNIKACIJE ČEZ DIALOG IZVRSTNOSTI MED PARI IN NE PRENEHA V VERIGI ODNOSA IZ PREDNIKOV V POTOMCE

Mnogo ljudi išče v Življenju Ljubezen, a v Sebi je ne prebudijo in se zato niso v stanju prispomniti se, da si jo morajo zaslužiti, ker so žrtev ujeta v suženjstvo zahtevanja brez ponujanja.

Ljubezen imamo že v sebi, a nažalost, ker so bili že naši Starši ujeti v suženjstvo žrtve, glede na Dedke In Babice, se nikoli nepoglobimo dovolj globoko v Sebe, prav zaradi površnosti pa takšni nikakor nismo privlačni, še najmanj takšnim, kot smo sami.

A ko se, zahvaljujoč Učenju (kot sem sama, ker sem spoznala izvornega Učitelja Preroka Dragutina Barušič) zavedamo sebe, takrat pa nas gledajo, kot da smo tujci, ker se premalo potrudijo, da bi se seznanili.

Iskati ljubezen izven Sebe je tolaženje, ki te nikoli nepripelje do prave čiste Ljubezni. Človek mora najprej spoznati Sebe in svojo Dušo, po čem hrepeni, da se lahko potem z voljo hotenja, korak po korak spreminja z novimi situacijami.

Človek je vedno magnet, pa noče spregledati, da smo magnet za vse, kar se nam dogaja. Ampak tega nažalost nočemo sprevideti, pa zato tudi drugim nismo dobra Mentalna Moč, Moralna Sila, Materialna Energija.

A.B.