LJUDJE SI ŠKODUJEJO Z NOROSTMI, PRAV ZATO SATAN NEOPAZNO SATANIZIRA SVET IN RAVNO ZA TO JE SVETOVNOST ZDIVJANA

Najhujši trojni napad satanizacije je prikrit v tekanju za tekmovanje v bežanju na zabave zaradi dolgočasenja, da bi se dosegla vsaj tolažba, a seveda samo z izčrpanostjo izpraznjeni od danes do jutri iščejo žrtve, da bi jih našli in ko najdejo, jih imajo ujete za sužnjevanje skozi nadrejanje čez podrejanje.  

Zaradi tega vsa; promocija bank, deklariranje farmacije, prezentacija industrije, reklamiranje trga, so v lepotičenje skrite najbolj grde, tako vabe kot pasti, da se Narode uči individualnosti v imenu neizpranih možganov, da bi vsak Človek na Zemlji s prizmo tovornega kompliciranja v krinki težavne kompleksnosti, ki jo titulirajo z imenom intelektualnost, podlegel vplivu zla.  

Trojstvo zla:  

– prevaga zaradi pravice lenih na posamičnost,

– premaga zaradi pravice lažnivih (leni so prisiljeni lagati, da bi opravičili zapravljanje časa) na samskost, 

– je v premoči zaradi pravice lopovov (ker lažnivci morajo krasti glede na tako lažnivost kot lenobo, da bi nadoknadili imetje) na posameznost.  

Zgodovina trpi razvoj zvitih epidemij in rasti zavajanj pandemijskih muk herez, ki obstajajo zaradi praznega govoričenja, katere se vse bolj  kopičijo z bolanim razlogom pritiskov kneza teme preko njegovih lastnih slug, da s strupenostmi povzročajo prekletstvo okuženih posledic v; Narodih Rasah Človeštvu Civilizaciji.  

Nedolžni so nemočni zato, ker si premalo dovolijo s promišljanjem razumevati o brezsmiselnosti napačnega usmerjanja in bi prepoznali, da je poleg vseh šolanih in zraven vseh izobraženih sploh lahko dovoljiva pokvarjena doktrina, ker itak umazani sistem ohranja narobe ljudi, ampak ne bi zmogel, če izšolani nebi bili kvazi in če izobraženi nebi bili plagiati.  

Ta čudna bombardiranja raketiranja granatiranja miniranja niso nobeno naključje, niti nobena slučajnost, a na pogled se pretvarjajo v zafrkancije, s katerimi kot roji komarjev preplavljajo nebesa tako, da jih vsak Človek opazi šele, ko je tarča.  

Dragi Bralci, nujno je da se vprašamo, ali vi sploh spoštujete, da se vas Prebuja, res se vprašajte, kaj cenim, če mi ni mar Ozaveščati se v branju, da; Je Moč Človeka V Pomaganju, Da Si Prizadeva Zvestobi Človečnosti, drugače ni govora o nobeni Pomoči, temveč o štirih evragelijih; prebrisanosti bitja s podtikajočim srcem pretvezne duše prevaranega uma.  

OBRAZLAGE Z RAZLAGANJI Z METAFORAMI OMOGOČAJO NEVIDNO PRETVORITI V VIDNO IN ZATO JE SVETO PISMO ČUDEŽNO PREŽETO S ČAROBNOSTJO  IZPOLNJENIH VELIČASTNIH PRISPODOB, TAKO ZA PRIMER GENERACIJAM, KOT ZA VZOR JAVNOSTI, MNOGOKRAT V UČITELJNOSTI, KAKO NE BITI TAKŠEN.  

Sovražnik je odpadli lucifer, ki je zaradi zoprnosti zvijanja Nadangelov propadel v satana z neštevilnimi hudiči, ki s coprnostjo zavajajo nenaučenega nepodučenega nepoučenega zato nesporočilnega Človeka o Verigi Dragega Boga in tako ljudje padajo v demone, ki demonizirajo potomce, ker se strinjajo s prekletimi predniki.  

V Bistvu je Situacija takšna, da so namesto Dogajanja v mislih pravzaprav istočasno trojna nagajanja;

s spektakularnostjo, da bi se pri neumnih oslabila inteligentnost, z atraktivnostjo, da bi se pri naivnih oslabila intelektualnost, s senzacijo, da bi se pri nevednih oslabila emotivnost.

Povprečni Ljudje so labilni in padajo v razpoloženja zaradi tujih umazanosti in lastnih pokvarjenosti, a vse, da bi opravičili minuli nemar, kateri takoj zagotavlja nadaljevanje nereda in širjenje te zlobnosti ni vidno, čeprav so vidna čuda nenavadnih sposobnosti (zlobnih, ki so prikrite v vljudnost), da drug pred drugimi uniči drugega, kar je zaradi neljubljenja Resnice pa je Stvarnost žalostna do te mere, da noben Človek nezmore imeti Krasno Usodo, ker mu jo pogojujejo šibkeži, ki so sluge slabosti, a odvisniki, tako od razpoloženja neznajo promišljati kot od labilnosti neznajo razumevati.  

Narodi, lahko se reče mislijo, ampak to pa sploh in oh ni res, ker Človek, je res, da ima misli, no nezna misliti in če bi znal, vprašajmo se ali bi Države druga drugi škodile in odgovor je, da nebi.  

Državljani je res, da se šolajo ampak se neizobražujejo Človečnosti, pa kako:

– potem z nemoralnim srcem, 

– pritem z neduhovno dušo,

– zatem z nehumanim umom, 

Ljudje plasirajo izmišljevanja v imenu Resnice, da titulirani ščitijo Dobroto Družine in branijo Plemenitost Države in takšna Stvarnost že niso Nebesa, temveč je kaos, še ni Raj, temveč je pekel.  

Ko misel ni konstruktivna se destruktivnost zastonj in zaman prikriva v itak narobe trojstvo zaradi napačnih v; fajne predpise, všečne zakone, fina pravila.

 Zaradi nekonstruktivnosti Človek ni Človečen, a brez Človečnosti ni Zdrave Večnosti, oh dobro jutro, zdaj vemo, da smo v nesvetemu duhu neglede, da nezavedani v zvitosti zavedeni s trdostjo zloduha trmarimo, da smo V Svetemu Duhu.  

Sistem je tisti, ki je tako pripravljen, da samo izgleda, kot da smo Angeli, ampak nismo, ker neskrbimo, da bi sistem osigural zadnjega in najmanjšega in tukaj se prepozna, da Človek ni sposoben sam po svoji lastnosti niti toliko izvesti smer negativnega, da sistem tako pokroviteljsko izvaja nepravice … Človek si dovoljuje ohraniti nespoštovanje do Učenja, ma dovoljuje si ukvarjati se z necenjenjem Moči O Pomaganju, pravzaprav Moči Obljube, v bistvu Pomoči Priče, kajti Sporočilo je, da;

Odvedno Edino Moč Obljube Pridobi Pomoč Priče.

T. Z.