MEDIJSKA PODTIKANJA

Poslano dne 11.09.2018 Vsem Medijem, Državnim Institucijam, Varuhinji Človekovih Pravic, Ministrstvom, Policiji, Strankam, Predsedniku RSlovenije, Predsedniku Vlade RSlovenije,

 DRUŽINA … ŠIRIJO NERESNICE PREKO MEDIJEV ZARADI UMAZANEGA APETITA DO OBČINSKEGA ZEMLJIŠČA, KI NE MEJI NA NJIHOVO PARCELO IN NJIHOVE SPLETKE RAZODEVAJO  POLICIJSKE INTERVENCIJE, KI SO JIH SAMI IZPROVOCIRALI AMPAK NEUSPEŠNO, KER VKLJUČENI POLICAJI NISO PRODALI POŠTENJA IN PREDALI CENJENJA PRAVICE DO ČLOVEČNOSTI

MEDIJSKA MAFIJA JE TOLIKO POPULISTIČNO DEGENERIČNA, DA NITI TE ENOSTAVNOSTI NI ZMOŽNA PREPOZNATI

Najbolj žalostno je, da si Slovenska Ministrstva dovoljujejo spotikanja Medijsko amaterskega rumenega tiska, ki plagiatsko drug preko drugega, v imenu kvazi Profesionalnosti, potapljajo Slovensko Deželo.

Namenoma primerjati Nedolžne z negativnimi in pričakovati, da se to   blamiranje zaradi 100 krat podtaknjenega vzame za Resnico, ni samo  samosramotenje temveč je zloraba Delovnega Mesta.

Medijska napihovanja z inzistiranjem interesa naklade z zvitostmi zavajajo, posebej s strani individualnih naivnih nevednih navadnih povprečnih  karierističnih slug (za kakšen procent večje plače) posebej korporativnih Medijev, kjer zaposleni dobijo odpoved za neplasirano laž – to pa je ironična Stvarnost nemoralnežev … temu niso izognjene niti Politične Stranke, ker se bojujejo za Oblast, ne zaradi Vodenja Države Družbe Družin, temveč zaradi črpanja Financ iz vseh Resorjev in to kultiviranje je sektašenje, kar z namenom pomeni, da je Pozitiviranje negativnosti uzakonjeno v sistem.

 Imbecilno je, da se pod Imenom izobraženega Človeka prikrivajo ”izredno” Šolani za komercializiranje pretvez in strinjati se s plačilom za lansirane prevare je več kot bolano, ker je zlobno … Učitelja Dragutina Barušič ni mogoče degradirati diskvalificirati diskreditirati kot Dobroto Do Naroda, ker nobena surovost nezmore dobesedno škodovati Plemenitosti.

 Mediji Institucije namerno blokirajo Nevladno Organizacijo ZdravaAtmosfera, da se nebi razodelo Resnice o prebrisanemu homolobiju, a najbolj nizkotno s strani Vladajočih Struktur je lagati, da je Transparentna Z Regularnostjo Legalnosti Legitimna ZdravaAtmosfera asociativna.    

 Prežalostno je, da Dne 5. 9. 2018 v Časopisu NOVICE SVET 24 ur pod naslovom; Se V Ljubljanskem Tivoliju dobiva satanistična sekta?  lažno definirajo pomen namena sekte in kulta.

Dovolj se je Seznaniti, da se za sekto imenuje negativno Verovanje, v kar dobesedno spadajo tako luciferski kot satanistični sledilci.

Kar zadeva kult, se je kultiviralo Kristjansko Obdobje in gre za Spoznavanje Jezusove Kulturne Duhovne Resnice, ki je Svetu Sedanjosti dostopna.   

 Zahtevamo, da vse Institucije z obveznostjo in dolžnostjo preko Medijev uradno in javno odgovorijo; zakaj imajo anonimneži pravico do prevare Javnosti in zakaj si Institucionalni uradniki dovolijo pravico do sprejemanja podlosti.

 Prav smešno je, da si Izobražen Človek pere roke od Odgovornosti z izgovorom, češ da, sistem je takšen, jaz pa zato nič nemorem – čudno je, da si nepere rok zato, Da Prejema Plačo Za Nedelovanje in to teroriziranje nedolžnih Izšolani Ljudje imenujejo sistem.

    Pretkani Novinar Tomica Šuljič ni nadaljeval s pisanjem v Slovenskih Novicah, ker smo Institucijam razodeli Resnico, da je podkupljen pa je preko drugih pokvarjenih Novinarjev nadaljeval s pritiski vsiljevati (v Časopisu NOVICE SVET 24 ur. 9. 9. 2018 v članku z naslovom Panika v Domžalah, člani sekte nam grozijo) pretveze o Nevladni Organizaciji ZdravaAtmosfera.

 Pohlepna Družina … se sklicuje na anonimnost zaradi podtalnih potreb do Družbene Priznanosti; … , kakor smo že obvestili Policijo Domžale in Župana …, se z grožnjami baha; Župan Ljubi mojo Hčerko … in neglede na to da občinsko zemljišče nemeji z mojim zemljiščem, bom vseeno dobil pravico do nakupa tega zemljišča, ker imam povsod zveze in lahko ti pokličem Policijo kadarkoli želim, ti imaš kmečki Priimek, … pa smo namensko pomembni v Domžalah.

Pojma nimaš kako popularna je moja Hčerka, zaradi tega si lahko dovoli, da vas slika z mobitelom in s temi slikami bom nad vami izvajal medijsko torturo, ker so moje zveze močne in nevidne.

 To, da Družina … z lastnega dvorišča maltretira svoje sosede s fotografiranjem je nezakonito in tega ne dela Zdrav Človek, temveč globoko moteni pacient.

To, da Mediji te fotografije brez privoljenja fotografiranih objavljajo, kaže na to, da gre za korumpirano Verigo in v tem Odnosu se prepozna mafijsko delovanje.

To, da si štiriindvajsetletna Hčerka …, po poklicu …, dovoli kriminalno poseganje v zasebnost, kaže na to, da za njo stoji Uradni Uslužbenec na položaju in mogoče Oče … ne grozi zastonj in zaman s ”Prijateljem” Županom – tega nesramnega samosramotenja sebe zares ne počne Zdrava Duša – posebej izmišljevanja v imenu posmehovanja izvajajo samo plačanci.

Hčerka … se pri … letih ukvarja z lutkami (sigurno ne zaradi Rimokatolištva temveč s pretenzijo na vse bolj popularno voodoo magijo) in se z najbolj smešnim stavkom v zgoraj navedenem članku; jaz ”Rimokatoličanka ” imam čarovnico za okras, ki sem jo morala umakniti na ukaz Policije, katero sem sama poklicala ker me  Dragi Bog Jezus Kristus na sosedovem lastnem dvorišču  močno nervira in nikoli se nebi razodelo, da sem ”Rimokatoličanka” in preferiram coprništvo.  

Oče ima močne zveze, to pa so vse funkcionarji, kateri ljubijo moje mlado meso in priznam, da so ogabneži, vendar mi Denar reputacija rezime renome rang sočno dišijo.

Šuljič Tomici se zdi, da je Inteligenten, neodgovornim Novinarjem se zdi, da so Intelektualci pa je Zdravo, da si Javnost zastavi Iskreno Vprašanje, od kdaj smejo promiskuitetneži izkoriščati Uradnost posebej z jasno neemotivnostjo; ali to Institucije z molčanjem dovoljujejo preganjanje Združenja ZdravaAtmosfera ali Rimokatolištva oz. Dragega Boga Jezusa Kristusa in kako je mogoče, da se v Kristjanskem Obdobju preganja Jezusove Rimokatolike.

Vse Institucije, posebej Ministrstvo za notranje zadeve sprašujemo, čigavo dovoljenje ima:

 – … za bedne poizkuse poniževanj Rimokatoliških sosedov,

– Tomica Šuljič za forsiranje prevar Javnosti in kakšni Policijski Inšpektorji so to, ki niso v stanju v petih minutah ugotoviti in zagotoviti Resnice, med vsem tudi to najbolje opisuje ozadje ter kako to, da tisti Policijski Inšpektorji ne prepoznajo, da je ZdravaAtmosfera Medijsko blokirana, kar spet kaže na nečiste poteze nečlovečnosti izza zavese,

– … za provociranje sosedov, ki nimajo v Družbi uveljavljenega Priimka,

– … za grožnjo s samohvalo, da mu je … omogočil Delovno Mesto in da ima dovolj Denarja, da doseže visok Družbeni položaj in da mi sosedje nimamo nobene možnosti regularno pošteno odkupiti Občinsko zemljišče na katerega mejimo.

 Vse gnusne laži zaradi Šuljič Tomice, ki je samo izvajalec naročnikov iz sence, najbolj opisujejo Slovensko Državo, Slovensko Družbo, Slovenske Družine kar se ne da skriti, glede na primer Družin P. S. in … če so takšnemu ravnanju Z Nedolžnimi  Institucije Slovenije naslon, Slovenci nimajo svoje Lastne Dežele, ker jo ropa homolobi, kateremu ne odgovarja Človek Iz Naroda Heteroučitelj Dragutin Barušič, a na itak nezakonito objavljenih fotografijah se jasno vidi Dragutinova Enostavna Človečnost.

Bolani ljubosumneži zlonamerno širijo dezinformacije o kultu osebnosti, da bi preprečili  Hvaležnost Ljudi do Dragutina za prejeto Dobroto.

 In mi  Hvaležni Ljudje S Popolnim Zaupanjem pričamo o tem, da je Dragutin ena A Človečnost.

 Ateisti Hvaležnost izrazijo Z Besedama; Beli Mag, Teisti (večinoma zahvaljujoč našemu lastnemu Učitelju) izrazimo Hvaležnost Z Besedami; Prerok Pastir Svetnik Angel … od kdaj Ga poznamo nam je Življenje Ljubezen In Skrbljenje Do Nemočnih Ljudi.

 Poverjenica ZdraveAtmosfere Sonja Skopec

Po Pravici bom povedala; ni nesramno priznati, da se sramujem Slovenske Mentalitete, ki je z nazadnjaštvom zaostala do samega dna – to pa ni Svetost ampak prekletost.