Mednarodni Dan Boja proti nasilju nad Ženskami

RESNICA O NEFUNKCIONIRANJU FUNKCIONARJEV

Sodišče je na antikristjanski strani in omogoča Andražu Fajdigi sovražiti Ljudi in Dragega Boga.

Z izgovorom v opravičilu ”Mama mi je živela komunistično in delala na davčni in s situiranimi moškimi dogovarjala večerje z zajtrkom na škodo države v imenu davčnih olajšav in ogromne materialne koristi”; v takšnih pogojih je odraščal Andraž kot zavržen Otrok, saj ga Mamica nikoli ni naučila Morale, a posebej Rimokatoliške Vrednot Vrlin Izvrstnosti.

Komunizem je razvrednotil Človečnost enako kot kapitalizem in danes so takšne nesočutne Duše (žrtve ujete v suženjstvo) funkcionarji na položajih v imenu kapitalističnega sistema, a pojma nimajo o Resnici, a mečejo se za kompetentne.

Sodišče nima nobene Pravice tlačiti moje Verodostojnosti Rimokatoliške Veroizpovedi, a povzdigovati Andraževo retardiranost proti Rimokatoliškemu Narodu in degeneriranost proti Družini Družbi Državi.

Da Državni aparat ogrožajo Ljudje, ki se ukvarjajo z vsemi vrstami zla, je nemogoče skriti in ni mogoče zanikati.

Vidi se, da nezdravi Ljudje z veliko denarja podkupujejo nekompetentne Funkcionarje, ki izkoriščajo zakon, da bi izkoriščali Narod.

Gospa sodnica Metka Kapler, ni res, da se zmorete Učiti o Inteligenci, ni res, da niste v lobiju, ker na žalost je to stvarnost nad Družinami Družbo Državo, in sedaj preostaja vprašanje, ali ste; zares nemoralen Človek oz. nečlovečna Funkcionarka, pa vam je korupcija doseg izšolanosti in izobraženosti; ali nimate dovolj Inteligentnosti, da bi razodeli mafijo, ki tlači dve Nedolžni Materi: mene, Anjo Fajdiga, in Sonjo Skopec, zdaj Kožuh.

Kot Sodnica odgovorite meni in Narodu, kako je mogoče, da Odvetnica Vojka Lampič Božič, plačana od mafije v imenu lobija, in ni plačana od klošarja Andraža Fajdige, katerega domet je družiti se z dilerji in zvodniki na Metelkovi in v Daktariju, da lažno krivi Rimokatoliško Združenje ZdravaAtmosfera – Andraž Fajdiga je toliko s prepotenco impotence prepričan v vas, da mi je priznal: “Če ne veš, Anja, izvajam črne maše z bistvenimi ljudmi na položajih, poglej, kaj imam na telefonu, lahko pa slikaš, vas Rimokatolike pa bomo zjebali in pedri se bodo poročali, a hetero učitelja Dragutina Barušić bomo uničili s črno magijo.

Na ozadju telefona ima napisano “Keep calm and hate God” in narisan je narobe obrnjen Križ, kar v prevodu pomeni: ”Pomiri se s sovraštvom do Dragega Boga Jezusa Kristusa” in tako izpira možganske vijuge Sinu, vi pa imate interes insistirati, da jaz nisem prisotna ob Otroku, da bi Andraž z umazanostmi pokvaril Otroka.

Gospa Metka Kapler, vi ste sramota nesamo Države Družbe Družin, temveč ste nesramnica Civilizacije Človeštva bele Rase in vsem Narodom Vseh Ras.

Gospa Metka Kapler, lepo prosim, da zbrišete laži proti Materi Anji Fajdiga in Sonji Kožuh, da se v imenu Sodišča Slovenije v imenu oblasti Javno Medijsko Opravičite brez izgovorov, sicer drugače Resnica nebo obmolknila, a laž ima vedno kratke noge. Sram me je, da ste sploh Slovenka, a to, da ste Sodnica, očitno sta Oče in Mama morala imeti ogromno denarja, da pridete do titule; bedne so antičlovečne Duše, ki životarijo za mafije, da bi lobijsko Živele, in ko bi bila titula opravičena z Učenjem, takrat nebi bila mimo Ustave RS in Konvencije o Človekovih Pravicah.

Kako je mogoče, da je satanist Andraž Fajdiga z Zakonom zaščiten, a vidi se, da je mogoče, ker se Funkcionarji ukvarjajo s črnimi mašami, da bi Zdrave Rimokatoliške Vernike preganjali.

Draga Sodnica Metka Kapler, sem Mati samohranilka, koliko denarja boste še povlekli iz moje denarnice, da bi kradli in osiromašili Mojega Otroka; če pa ste čisti, se boste skupaj s Sodnico Nadjo Marolt opravičili prek vseh medijev meni in Sonji Kožuh.

Kako vas kot Sodnice ni sram prejemati Plačo, goljufati Funkcije in še biti do nas Mamic nesramne in ne potrebujem poslušati nobenih izgovorov, ker zločin je že narejen, a Andraža Fajdigo spravite zdravit, ker on ni noben Oče, če pa je Oče, je Oče laži, a to ni noben Oče, kakor niti lucifer ni noben Nadangel, temveč je satan. In vam ne priporočam opravičiti se, da je on oče hudičev.

Gospa Metka Kapler, danes je Mednarodni Dan Boja proti nasilju Nad Ženskami, pokažite Umnost Duševnost Srčnost, a nebiti brezdušna zlobnost.

Anja Fajdiga,

Mamica in Poverjenica Združenja ZdravaAtmosfera