MISLI – KAKO PREPOZNATI POD KATERIM DUHOM SO

Gotovo ste že slišali, Dragi Bralci, da je OREH simbol naše Glave, naših možganov in Možganskih vijug.

Največje Zdravilo za Možganske vijuge je plod Oreha, ki opisuje oblike možganskih vijug.

A prav preko njih črnomagijaši najraje coprajo, da zacoprajo Misli.

Zaradi tega so nam Stari Starši strogo povedali, da Oreh nesme stati na Dvorišču, temveč samo v Sadovnjaku, ki je izven Dvorišča, oziroma če je samo en oreh, je lahko pred Njivo ali Vinogradom in ne pred Vrtom, ker mu lahko orodja poškodujejo korenine, in posebej se nesme zaspati pod orehom, ker to mesto coprnice hitro zasledijo, pa naredijo, da se nemore zaspati. https://www.kurir.rs/zabava/zena/1971695/orah-u-dvoristu-donosi-smrt-10-svetih-biljaka-starih-srba-i-narodna-verovanja-o-njima

Ljudje mislijo, da znajo misliti in da je njihova glava lastna pamet, a pozabljajo, da če Misli niso Svete, so preklete, ker duh nad nami komaj čaka, da nam s pritihotapljenim šepetom zmeša Misli, da Človek neodfunkcionira po Navdihu, ki mu ga prišepne Dragi Bog Jezus Kristus, temveč odreagira zaradi ega in logike, v katerih se skriva odpadni duh, ki se hrani prav z nezadovoljnostjo in nezadovoljenostjo Človeka, da prične prigovarjati in obsojati, pa tako s tujo informacijo še vedno misli, da ima svojo glavo in lastno pamet. A v bistvu je samo sluga satanu.

A zdravilo zato nam je, da smo Slavitelji Duha Svetega,  ker to je močnejše od zlobnosti, prav zaradi tega pa potrebujemo Naučiti Narod, da se je Božje spustilo v Narod za lažje Promišljanje o Verigi od Očeta in Sina, pa nam Daruje Duha Svetega za lažje Razumevanje o Odnosu, ker je od vedno nad nami in vedno z nami in zavedno v nas – a odgovor je v vprašanju: koliko smo mi nositelji Božje Prošnje – toliko smo nositelji Angelske Sile – kajti vse drugo je antibožje antikristjansko antikristovo antičloveško, kar je izgubljenost.

V Ljubezni Sočutja Stanujejo Nebesa – V Dobroti Sosrečanja Stanuje Raj – V Lepoti Umirjenosti Stanujejo Angeli – v Bogastvu Sigurnost Stanuje Dragi Bog.

Pa vas sprašujem, Dragi Bralci, kaj boste naredili z informacijo?

Satansko je pranje rok od izgleda v imenu Svetosti Angelske – ali boste naredili isto?

Resnica je Ljubiti grešnika – no, nikoli pa ne greh, no, grešnik, ki se strinja s pranjem rok do točke, da mu je vseeno, pa reče podobno zloduhu. No, če ste vi eni od Ljudi, ki jim je vseeno, če grešijo, in se neželijo Pokesati, čeprav jih Dragi Bog Potrebuje, da bi jih lahko enkrat imenoval za Angele – bodo tudi odpadniki padlih angelov rekli, da se nočejo Pokesati.

Dragi Bralci, poglejmo si v Srce, kakšen Primer Vzora smo – ne samo Lastnim Otrokom Potomcem Človeštvu Rasam, če jim nekažemo S Ponašanjem Postopanjem Odgovornostjo Disciplino, da je Dragi Bog tisti, ki nam vsak dan Daruje nove možnosti za preživetje, a mi se mu nezahvalimo za te Darove,

  • če ne Molimo skupaj in Blagoslovimo vsake situacije,
  • če se neznamo Opravičiti in Pokesati za grehe, ki smo jih storili, in nazadnje,
  • če smo mi bolj pomembni od Dragega Boga, kot pa da bi znali reči: Oprosti mi, nisem pomemben jaz niti moj prav, največ mi Pomeni najin Odnos, s katerim se vsak dan na novo Oživljamo kot Spodbuda Pobude skozi 4-Evangelijsko Ljubezen Dobroto Lepoto Bogastvo. 

Poverjenica ZdraveAtmosfere Ana Berginc