NADALJEVANJE NASILJA NAD ZDRAVOATMOSFERO

Poslano dne 08.5.2017 Vsem Medijem, Varuhinji Človekovih Pravic – ga. Vlasta Nussdorfer, Ambasadam, Konzulatom, Ministrstvom Sveti Cerkvi, Predsedniku RSlovenije, Predsedniku Vlade RSlovenije, Evropski Varuhinji Človekovih Pravic – ga. Emily O’Reilly

Spoštovana gospa Nussdorfer,

Varuhinja človekovih pravic

Naše pisanje ni nesramnost, ker je dolžnost vsakega Državljana in enako smo z obveznostjo odgovorni, da razodenemo Resnico o dobro organizirani nemoralni skupini, ki nas,  ZdravoAtmosfero, preko medijev narobe in napačno prikazuje, ker je besna, da z namenom pomena razkrivamo kriminalnosti, še posebej z mladimi dekleti in zato novinarji nedovoljujejo ZdraviAtmosferi da bi bila zaželena v Javnosti.

 Gospa Nussdorfer prosimo Vas, da končno javno in glasno pokažete Resnico, kakšen ste steber pokroviteljstva in kakšni so to ljudje, zaželeni v institucijah … zaradi česa dovoljujete, da legalnost legitimnosti ZdraveAtmosfere ogrožajo ne ljudje, temveč neljudje … kaj z molkom širite o svoji lastnosti?

 Mogoče pa si mislite, da imate z javno funkcijo pravico na privatnost, ker edino privatnost ima pravico na molčanje, a za privatnost se nedobiva 5ooo eur plače plus bonifikacije, pa še, še posebej za mesto, ki naj bi Ščitil Nedolžne In Branil Nemočne.

Očitno je, da se delate, kot da niste dolžni preprečiti, da se Organizaciji ZdraveAtmosfere podtika, niste obvezni zagotoviti zadoščenja za vso narejeno škodo na vseh področjih in nepriporočajte nam sodišča, ker je sodnica Nadja Marolt že pokazala, da imata skupne botre, brez katerih tako ali tako ni funkcij na teh položajih.

 Gospa Vlasta Nussdorfer razumemo privatna prijateljstva, ki brez promišljanja zaradi dolgočasenja z denarjem v Življenju popolnoma Nedolžnim Ljudem uničujejo Usode, a vse zaradi institucionalnega položaja … takšni ljudje so pogreznjeni v kriminal, ker ljubijo pod mizo denar.

Z nemočnim Narodom se zabavajo, ker si neravnovesje skrivajo s tolažbo v karieri … ime vaše lastne prijateljice, saj se ve, da se tako hvali med sebi podobnimi, je publicistka, pisateljica, novinarka Milena Miklavčič … jasno je, da ste ji z vašim molčanjem steber, a to, kar je pod mizo, imenujete podpora, ampak vseeno vas pravočasno prebujamo, ker se ne prodajamo za denar, ne glede, da ste bila tako odvetnica kot sodnica in na mnogih drugih funkcijah upamo, da ne enako z molčanjem … sporočite ga. Mileni Miklavčič, da smo se vam obrnili za pomoč pri reševanju, mam samohranilk iz krempljev zvodnikov in enako mladih najstnic iz mreže promiskuitetnih pohotnežev, zaposlenih na vitalnih mestih v Državi.

Ni samo na nas, temveč je tudi na vas vprašanje; kako to, da dovoljujete, da vam poznani novinarji (zaradi informacij, ki smo vam jih posredovali) smejo napadati ZdravoAtmosfero.

Vlasta, sama si poglejte, kaj vaš lastni PR (kratica PR v bistvu izhaja iz angleške besede ‘pride’, a vse PR-je na svetu lobistično držijo homo ponosneži, ki so najprej morali prevladati v medijih, tako da so zasedli vodilna mesta hetero novinarjev, sicer drugače nikoli nebi mogli biti v Javnosti) ali po vaši volji ali ne, medijsko promovira, a najbolj gospa Milena Miklavčič … če jo že nočete vi, jo moramo mi, razkrinkati, da Narodu podtika po očitno naročilu Države glede na to, da za pisanje laži, ni sankcij … pa se pred Bralci obračamo direktno na Mileno Miklavčič.

 —- Posredovano sporočilo —- Od: Milena miklavčič <jutri2052@gmail.com> Datum: 04. maj 2017 21:42 Zadeva: Re: TEROR NAD RESNICO Za: Zdrava Atmosfera <zdravaatmosfera.si@gmail.com>

Milena Miklavčič, inštruktor Šuljić ni kompetenten niti sam sebi, kaj šele komu drugemu.

Draga Milena Miklavčič, škoda je, da si misliš, kako nas barvaš, saj predobro veš, da si pokvarjena, ker si dovoliš biti vodena od umazanega lobija, ki z interesom insistiranja izkorišča Narod, kar se nebi dogajalo, če si nebi pod mizo dovolila podkupovanja od tistih, ki namerno podtikajo hudo grde laži proti ZdraviAtmosferi, kar tebi ugaja, da ti promiskuitetneži sistema zagotovijo zastonj kariero, ampak vseeno zaman.

Ko bi se ti zares kesala, bi se najprej Opravičila Bralcem Javnosti Generacijam in bi napisala: »ZdravaAtmosfera je nedolžna in mi novinarski postreščki se moramo končno odločiti, da glasno in jasno razkrinkamo ozadje lobijskih malverzacij, ampak tega nezmoremo, ker namesto objemčkov in poljubčkov ljubimo kuverte pod mizo« …

Vendar niti Dobrote niti Plemenitosti nočeš, ker vidiš, kako bodo s teboj ravnali, če boš pristopila na stran Humanosti Morale Človečnosti Duhovnosti in ne na tisto hobi plagiatsko oziroma instant kvazi zvito zavajanje nemočnih, da je to duhovnost.

Oh, draga Milenica, napačnim ljudem si priljubljena, ampak bilo bi drugače, ko bi želela Pozitivnim Ljudem biti tako Vzor kot Primer … precej si naivna, ko si dovoljuješ, da so te znova vpletli, ker imaš računico s kalkulacijo, da nas ti lahko blatiš z izgovarjanjem na druge, a mi nebi pred institucijami razkrinkali vseh tvojih podtalnih podlosti za izkoriščanje družbenega položaja v imenu legalnosti za nelegalnosti, v imenu legitimnosti za nelegitimnosti.

Naj te naučimo, da se nečisti ljudje v Javnosti samo formalno pokesajo, a kako še bolj nečista si ti, ki se saj seveda neopravičiš niti svojim lastnim Bralcem, temveč s kalkulacijo računice za zaveso samo nam, pa še to samo z LP, kar kaže na tako plitko inteligenco kot površno emocijo vseh tako imenovanih intelektualcev, a če bi bili in ko bi kadar koli bili res Intelektualci, bi se znali bojevati, da v Narodu nebi bilo zmote, da Učenje O Boljšem Človeku ni izpiranje možganov.  Vendar grozo te bolezni širijo lobiji, da bi pridobili množico posameznikov, ki zaradi posamičnosti v osamljenosti niso sposobni razkriti kraje Državljanom, pravzaprav Družinam, v bistvu Državi.

Verjetno si ti ena od številnih študentk, ki je naziv dobila s spodnjo glavo, zato mnogokrat zgodovinsko raziskuješ vse spodnje glave … če si odločna zdraviti se, verjemi, da ni nobene bolj Mentorske Duhovne Duše kot je Naš, lahko tudi Tvoj, Zdravitelj Dragutin Barušić,  katerega se bojijo posredniki new age-a … ki so zaradi prevar pretvez podtikanj nedotakljivi in to imenujejo individualnost, a vso prebrisano oazo bazirajo na podlagi črne magije.

Milena, prosimo te, da se takoj pravočasno opravičiš Javnosti Bralcem Generacijam, še posebej Otrokom, ne nismo rekli v Javnosti nam, temveč Njim, ki so Zlato Naroda in Zaklad Sveta.

Dragi Bralci, Draga Javnost, Drage Generacije, nedovolite si nikoli, da vas mediji dezinformirajo in naprošamo vas, da si z lastnostjo dovolite prebuditi institucije, ker če tega niste zavedni, nažalost vas bodo izkoriščali imbecili, ki so šolo končali s spodnjo glavo.

Vlasta in Milena, obe vaju je lahko sram, ker ni beseda o tem, da druga o drugi nevesta, kaj katera dela.

To je razvidno pri sodnici Nadji Marolt in če nebosta urgirali, pa se javno Javnosti opravičili nebo poražena ZdravaAtmosfera, temveč javna uprava in očitno je zakaj naše edukacije ZdraveAtmosfere niso objavljene v medijih … ko bi vidve bili ogroženi tako kot dovolita ogrožati ZdravoAtmosfero, bi pisali še strožje in ostrejše kot mi.

Zato naj vajino lastno sramoto berejo vse institucije.

KOLUMNA: Kam izginja slovenski jezik?

Moj navdih > Navdihujoče zgodbe in intervjuji | piše: Milena Miklavčič, ambasadorka portala MojaLeta.si | 31.10.2016

Slovensko javnost je te dni dodobra razburila vest o še eni izprijenosti, ki naivne Slovence posiljuje s hrvaščino. Skrajno nenavadni (satanistični) kult Zdrava Atmosfera svoje številčne člane spodbuja, naj molijo in častijo svojega guruja – v ”božanskem” hrvaškem jeziku. Tisti, ki uboga takšne bizarne ukaze ni le nor, temveč mora imeti tudi popolnoma oprane možgane. Člani te združbe so poskušali ne le jezikovno, tudi drugače, vplivati celo na otroke, ki so jih pod krinko dobrodelnosti odpeljali na morje.

Milena, pisala si z govorom sovraštva kot vsi podobni tebi samo zato, ker imate edino pravo konkurenco v ZdraviAtmosferi ko gre za skrb o otrocih Družin Državljanov Države in samo satanistične možganske vijuge dezinformirajo Narod, no nikoli tako uspešno, da nebi bili razkrinkani in plačali ceh.

Potem si se nam oglasila po mailu v upanju, da smo naivni, kot češ da ti nisi nič kriva s podtikanjem, da smo satanistični kult (dober denar si ti iztržila za te besede, ker nisi za nič v življenju brezplačna) s sklicevanjem na enako montirano lažni vir, ki pa tega neomenja.

Ljubljana, 18.10.2016, 21:50 | Preverjeno!

Satan je na pohodu in s pomočjo iluminatov, prostozidarjev in homolobija bodo kmalu čipirali vse ljudi in jih spremenili v sužnje,

so prepričani privrženci Zdrave Atmosfere, med katerimi je tudi trenutna finančna ministrica. Učitelja Dragutina Barušića, ki jih vodi z vojaško disciplino, doživljajo kot eksorcista, svetnika in preroka, čeprav nihče zares ne ve, kdo v resnici sploh je.

vir informacij. LP, mm

MM, Malo Morgen tako plemenita kot dobra, zato si nas napadla kot kobra, a ogenj riti kače niso za igrače.

A si sploh domišljaš, da ti nisi igrača zlobnežev, ker če nebi bila, ti ne bi bilo dovoljeno izmišljevati takih bizarnosti.

Milenčica, ne se bati, mi imamo dovolj časa za prepotentne v impotenci, zato svobodno razkrivaj propadajočo inteligenco.

In če hočeš prej kapitulirati, ne se več hecati z obračanjem na nas, kot češ, da si ti nedolžna in nemočna, ker si nekje prebrala enake laži, kot jih ti sama pišeš.

Pa vas bodo policaji vse skupaj poiskali, da razčistimo.

Paralelna podlost, kot češ gospodarja Hada, ampak samo postreščka Ronija, ki ZdravoAtmosfero od vsega začetka na videz napada zaradi comic sansa in ta stopnja njegove ravni sama po sebi kaže na bolno lastnost, a pravzaprav v bistvu se iz ozadja deli denar, da Generacije Naroda nebi bile deležne skrbi ZdraveAtmosfere, katera kar naenkrat izvaja mobing nad tistimi, ki so podkupljeni, da zganjajo teror nad Narodom z lažmi o ZdraviAtmosferi.

Pa  poglejmo torturo obremenjenega mojstra za mamila Ronija nad ZdravoAtmosfero, a mu odpuščamo, ker mu mamila spuščajo spomin, da je on med prvimi agresorji na ZdravoAtmosfero, toda Sanelo Banović povzdiguje, ker roba je draga, a Sanela posoja po 5000 eur in to se mora oddelati.

Dragi Bralci, ne si misliti, da Roni Kordiš rad vrača denar.

Pa prilagamo še eno podlost, ki je bolni nimajo za bizarnost. 

Sanela Banović / Objem, dotik, poljub / TEDxLjubljana

Zdravnica Sanela Banović, zaposlena na gastro enterološkem oddelku ljubljanskega Kliničnega centra je na TEDxLjubljana imela govor, ki bi ga moral poslušati vsak. Poslušati, razmisliti in narediti korak. Glede na to, da vsak dan vidi in posluša paciente, ki so naveličani življenja in ki ne vidijo več smisla v življenju, je na TEDxLjubljana govorila o pomembnosti objemov in seksa v vsakdanjem življenju. O emocionalnih možganih.

Sam sem bil parkrat na TEDx predavanjih, vendar nisem navdušenec. Sem pa navdušen nad tem govorom. V bistvu je potrebno precej malo, da bi ljudje spet bili srečni. Kajti to smo nekje po poti izgubili. In sedaj moramo to najti nazaj – nekje v sebi..

Bravo Sanela Banović in upam, da si našla “moža”.

Roni, vidi se, da imaš ruinirane možganske vijuge, kje si videl, da deklarirana homoseksualka Sanela sploh rabi moža in koliko moških ti s teksti in ustno nagovarjaš, da ji bodo kandidati, rekruti, kadroviki za prevaro, pa lepo priznaj, koliko te plačajo za to.

A jasno je, da hetero bogataši radi za eno noč plačajo lezbijki, ker so jim hetero ženske delikatne, a lezbijke delikatese.

Roni, a ti še nepreseda sladoled, za mamila je jasno, da ti ne, ker se hkrati v spodnjem odstavku sklicuješ na mobing, a po drugi strani ti je všeč, kar samo govori o tem, da si raztrojen z Umom Dušo Srcem.    

In katere lažnivce bi ti zbral okoli sebe, ko vsi bežite s pranjem rok, da ves čas napadate ZdravoAtmosfero toliko si inteligenten, da boš sam padel v jamo, ki jo po naročilu koplješ drugim, a za to boš kaznovan od tistih, ki jih zbiraš za laži … a v nečem imaš prav, ni vas dovolj, da bi potopili ZdravoAtmosfero.  

https://www.had.si/blog/2017/05/07/zdrava-atmosfera-zvodnik-roni-kordis-in-ostale-nebuloze/

07/05/2017

Zdrava Atmosfera / zvodnik Roni Kordiš in ostale nebuloze

Glede na to, da gre za konstanten mobing s strani Zdrave Atmosfere, me zanima na koga se lahko obrnem za reševanje tega problema. Sicer vem, da bi lahko nastavil filter in avtomatsko pobrisal vso njihovo pošto, pa vendar so mi všeč takšne bizarnosti, sploh, ko izveš o sebi, da si zvodnik, mag in vse ostalo, kar nastaja v glavah pripadnikov Zdrave Atmosfere…

p.s.: očitno nekaj delam zelo prav, da me tako pogosto omenjajo.

Iz tega odstavka je razvidno, da te je inspiriral Hitlerjev napad na Poljsko s pretvezo trojanskega konja in ta bizarna utopija totalno definitivno absolutno kaže, da si niče.

Pomagamo ti s pravo informacijo, da te usmerimo proti kompasu; že nekaj policijskih inšpektorjev o vas zbira dokumentacijo.

Vlasta Milena Tomica Roni in vsi ostali, kako je mogoče, da ste plačani za zatiranje Resnice, ker dovoljujete uničevanje ljudi, kar je prežalostno in večja grdobija je, da imate pooblastila izkoriščati Državo Institucije Ustanove Sistem preko zakonodajne izvršilne in sodne oblasti.

https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=11051456nivsekotsezdi 13 Feb 2017 10:07

Huh, moram dodati nekaj faktov – Polarni sij, živite v precejšnji zmoti, no, saj je fino, da verjamete, ne vem pa če je to dobro. Torej, dr. Banovič je med (nekaterimi) pacienti znana, kot domišljava, trdosrčna, groba. Do na smrt bolnih pacientov. Še najmanj smešno pa je to, da govori o moških, ko je deklarirana homoseksualka. Toliko! Lep dan!

Glede na to, da smejo biti prostovoljni zidarji, masonske lože, iluminati in razni čudni lobiji skrivnostne organizacije, vas prosimo, da neprisiljujete Plemenitost ZdraveAtmosfere, da bi postala skrivnostna Dobrota.

Poverjeniki ZdraveAtmosfere

 https://zdravaatmosfera-zlatoangelov.si/