NAŠA DELA

ZAKLADI POVERJENIKOV

ZdraveAtmosfere

Človek je dolžan, da s sebe odstrani mišljenje ega in prepričanje logike (narod drugače ne more naprej). Zakaj ego in logika nam zastrupljata Dušo in nam kradeta Srečo. Kajti logika je iluzija in ego aluzija, edino Občutek je stvaren.

Prosim vas, berite si naše brošure in knjige, ki smo jih pisali s Srcem, da vsem nam pomagamo na poti spoznavanja sebe v Dobroti za dobrobit Človeštva. Naša dela so znak na poti pravilne smeri in vas naprošamo, da si jih že na samem začetku privoščite. Na voljo so vam tudi na obroke.

http://www.stihovi.net/wp-content/uploads/kratakzivot.jpg

BRANJE NUJNO ZA ZNANJE

Pod rokami ZdravoAtmosferčkov nastajajo pričevanja o Učitelju in Učenju ter skozi dela dejstva dejanja delovanja – dobimo Življenjsko Zaščito, ki je posebni Blagoslov in Dar od Učitelja za Narod.

Zbirka, misli, pesmi, molitev in resnic za življenje

Avtor: Dragutin Barušić

cid:image014.jpg@01D03899.693DBD70 Dragutin Barušić, nas s svojim izvornim delom kot so: modrosti, pesmi, molitve in resnica za življenje, uči  promišljanja in nas skozi njih polni z energijo ljubezni dobrote bogastva in lepote, da mi odstopimo od svojih misli in se predamo občutku. Vsakega med nami z vsako črko besedo stavkom in zgodbo prebuja, da postane boljši človek.

Priročnik Moj Učitelj Resnice

Avtorica: Ana Berginc

cid:image015.jpg@01D03899.693DBD70 Podpredsednica ZdraveAtmosfere in vodja slovenskega društva je napisala prvo knjigo, priročnik Moj Učitelj Resnice – lastni vodnik po poti svojega labirinta do Spoznanja Vrednot. S tem nam odkriva temeljno Učiteljevo Znanje in večno Modrost Življenja, o, da, Resnico o Dragem Bogu. Občutek je izvor Stabilnosti in oba nadvladujeta razpoloženje iz labilnosti.

Brošura Ljubezen nad Ljubeznijo

Avtorica: Carmen Rogelšek

cid:image016.jpg@01D03899.693DBD70 Poverjenica Carmen Rogelšek opisuje Resnico Duhovne Poti skozi prepoznavanje Stvarnosti Življenja. Z lahkoto nas popelje v Človeško Odpiranje, ki z iskrenostjo doseže navdušenje, ki je pokazatelj Blagoslova Usode. Kako se preroditi skozi kreativnosti, ki nam omogočajo Zlata Leta, da smo najboljše za Narod. Zaupanje daruje krila – z njimi dosežemo Hvaležnost.

Mošnjiček z Ružo ZdraveAtmosfere z brošurico o Molitvi in Meditaciji

Pripravila: Jadranka in Marko Oblak

cid:ii_143e4e5c735799c0 Poverjenika Jadranka in Marko Oblak sta nam darovala vrhunsko delo v obliki možnosti za vprašanja. V mošnjičku se skriva Vodnik za Meditacijo in Molitev, ki opisuje stanje, kakšen bi Človek moral biti, da bi bil Boljši Človek. Če Človek zna Darovati Doživetje, je Zaklad, ki Daruje Zlato Narodu.

Priročnik Resnica je v Dobroti

Avtorica: Ana Berginc

cid:image021.jpg@01D03899.693DBD70 Knjiga za Duhovnost – Resnica je v Dobroti, je priročnik, skozi katerega boste prepoznali, da je edina Resnica v Dobroti, brez katere so samo verzije in interpretacije ali vztrajanje zaradi interesov. Z lastnimi koraki hoje po poti do Angelovanja avtorica želi sporočiti, da niso misli te, ki presojajo, da bi lahko obtoževale, temveč so te, katere poslušajo in iz tega gradijo Plemenitost. Knjiga odstira pot Učenja pri Svetniku in Preroku Barušić Dragutinu. Učitelj, ki je sam Dobrota, odprtih rok in z ljubečim Srcem sprejme vsakogar, ki se iskreno odloči za Učenje o Resnici Življenja. Vsak Človek pa potrebuje Vodstvo na Poti od nevednosti k Znanju, od naivnosti k Dobroti, od neznanja k Modrosti …

Brošura Pot Dobrote

Avtorica: Zala Grilc

cid:image020.jpg@01D03899.693DBD70 Avtorica je začela Svetu približevati Stvarnost z brošuro pod naslovom Pot Dobrote, ki je z vrhunskostjo vrhovna izvrstnost določene Vrline o Vrednoti Generiranja Javnosti z Regeneriranjem Generacij za vse Potomce, da spoznajo, da je Zaupanje Hvaležnost, ki z Ustvarjanjem Odnosov edina povezuje Verige k Varnosti, s Poslušnostjo Učenju skozi Oazo Dobrote, čez Bazo Plemenitosti, ki je samo hoja pravih korakov k Pozitivnosti z zavedanjem nadzavesti iz nezavednega k zavednosti pod Vodstvom Učitelja Dragutina Barušić, ki nam vedno pokaže, kako raste Človečnost, če smo mi naslon – za mlajše predniki.

Moč odnosa, Legende ZdraveAtmosfere

Avtorica: pisateljica Jadranka Oblak

Slika v vrstici 1 Življenje je množica zgodb in lahko izbiramo, v kakšni smo. A skrivnost je v tem, da samo modri znajo biti Hvaležni in imajo vedno najboljše Odnose najlepšega Življenja, čeprav niso med bogataši. Odnos je Najljubša Veriga za Moč Človečnosti – poznavanje Hvaležnosti in Zaupanja, prepoznavanje Občutka in Stabilnosti, spoznavanje Pobožnosti in Človečnosti. Legende, ki so nastajale po navdihu Učitelja Dragutina Barušić, so napisane s Srcem, da vsem nam pomagajo na poti spoznavanja sebe v Dobroti za Dobrobit Človeštva.

Izpoved satana pod prisilo eksorcizma

cid:image022.jpg@01D03899.693DBD70 Satan sam od sebe nikoli nič ne prizna, temveč so potrebni pritiski z Božje Strani in da bi tako lahko bilo, je Človeškemu Rodu mogoče edino z eksorcizmom. Glede na to, da sam satan in njegove sluge, ne glede na vrsto – ali so iz vrst nadangelov kot hudiči ali so izdajalci Človeške Vrste kot demoni – radi napadajo Človeka in v obrambi od njihovih napadov Človek, ki ne beži, s pomočjo Dragega Boga priznajo to, kar brez eksorciranja nikoli ne bi. Hudo je (čeprav bi vsi želeli drugače), da s Civilizacijo vlada satan in to je grda Resnica, s katero se moramo soočiti. No, na žalost, daleč hujše je in daleč grše, da Človeku v potencialu Dobrote ni mar, da to spremeni.

Stvarna šola življenja

Avtorica: Štefka Ozmec

Slika v vrstici 2 Ne pozabite, da ni uspeha brez plavanja v znoju. Če pa si dojemate, da je mogoče biti uspešen brez plavanja v znoju, se motite, ker ste razvajeni. Zato razočarate najprej ljudi, nato pa še sebe. Iz tega razloga vam avtorica z vzrokom posledice odkriva predragoceno odkritje. To je, da zaradi Nasveta sprejmete Jasnost, s katero ste lahko Navodilo. A to samo, če ste Hvaležni in če Zaupate. Dobrodošli v pravo Duhovnost in ne kakšno barvanje za tolaženje, ker tukaj ni šminkanja, temveč je Sonce in ni sence.

Plodovi Modrosti

Avtorja: Dragutin Barušić, Jadranka Oblak

Zbrana Učiteljeva Predavanja, ki vedno potekajo leto dni in so vsak teden globlja spoznanja Štirih Evangelijev – Misel Zavest Znanje Modrost.

Če Misel ni Vedra – Zavest ni Navdihnjena – Znanje ni Sproščeno – Modrost ni Počivajoča – vse je vsiljeno z napadom skritim v bežanje. Nikar ne živimo v zmoti, da imamo dovolj Pameti, da bi z logiko dosegali Resnico. V Resnici je to samo ego, ki skače naprej. Pri tem forsira dopadanje in terorizira z dokazovanjem, kako biti glaven brez Garancije in slaven brez Progresije. Svet ima v zgodovini premalo ljudi, ki bi Garantirali Progresijo. Vendar je preveč tistih, ki se borijo za funkcijo in na žalost ne znajo funkcionirati, čeprav se skrivajo pod naslovom Znanja. Danes vemo, da obstajajo lobiji, ki jih pozna zgodovina kot rušitelje držanja ali države, da bi z insistiranjem na interesu dobili pravico do kraje – vse v imenu zakona.

Bojevnik Plemenitosti

Avtorja: Jadranka in Marko Oblak

Ljudje si domišljamo, da se zavedamo, kdo smo in živimo v iluziji, da vemo, kaj hočemo. V šoli nas marsikaj učijo, a nihče nas ne nauči o pomenu namena Dragega Boga, pa čeprav živimo na Njegovem Dvorišču. To ni stvar Vere, kot so nas nekoč učili, da je verjeti v Dragega Boga le slabičem v uteho, temveč je to stvar Zavedanja, da celotno Človeštvo živi v času Nulte Erre, katere štetje se začenja z Dragim Bogom Jezusom Kristusom.

Zato iz vsega Srca, res toplo priporočam knjigo v branje vsem, ki si žele Srečo v Življenju. Le tisti, ki si žele škoditi sebi in svojim otrokom, naj se je raje na široko izognejo. Vsem drugim, Dobrim Dušam, pa bo zagotovo pravi Smerokaz Na Poti Zavedanja, kako postati Boljši Človek in Človeštvu Ustvariti Raj na Zemlji.

BOŽJE JE TOLIKO PRISOTNO,

KOLIKOR JE ČLOVEK

PRISOTEN Z Dragim Bogom 

Avtorica: Ana BergincAna Berginc

Ko je Človek Posvečen, takrat lahko Narod vodi k Posvečenju, res ni lahko, ker Narod ni Zavedan, da je Blagoslov v Posvečenju in da prihaja samo preko Posvečenih, ker so Zavezniki Dragega Boga, ki lahko preko njih Pošlje Blagoslov, katerega prepoznajo samo Tisti, ki so Odprti Z Iskrenostjo Do Posvečenih, da bi tudi sami dozorevali za Posvečenost.

Dragi bralci, da bi Spoznali Pomoč Duha Zdrave Atmosfere, Z Ljubeznijo vam priporočamo prebrati tretjo knjigo prve Učenke Anice Berginc …