NAŠEGA DRAGEGA PREDSEDNIKA BORUTA PAHORJA PROVOCIRA PRAVOSLAVNI KARTEL, KI ZASUŽNJUJE SLOVENSKO ALTERNATIVNO SCENO, S POMOČJO KATERE JE POSKUSIL Z LAŽMI UNIČITI RIMOKATOLIŠKEGA UČITELJA Dragutina Barušić in Združenje ZdravaAtmosfera PA SMO ZARADI TEGA V MEDIJIH BLOKIRANI

V BISTVU GRE PRAVZAPRAV ZA NAPAD ČRNOMAGIJSKEGA LOBIJA PREKO MEDIJSKE MAFIJE NA RIMOKATOLIŠKE JAVNE LJUDI

Vsi bogati Ljudje Na Svetu se na žalost ukvarjajo s črno magijo, česar nebi mogli, če satana nebi bilo (te zlobnosti razodevajo pokesani Ljudje, ki so zbežali od napada sile zla) in mediji tega niti več ne skrivajo https://www.youtube.com/watch?v=fpmf1sgzVMs, ker so sami plačani od elitnih zlobnežev črne magije.

Tudi v Policiji obstajajo še nepodkupljeni inšpektorji, ampak ničesar nemorejo razkrinkati https://www.youtube.com/watch?v=iw7sH25U6IY, ker je Sodstvo po vsem Svetu skorumpirano od strani elite črnomagijašev, ki so zadolženi za eliminiranje edino Svete Rimokatoliške Cerkve, a nenapadajo Kristjanskih Ločin, kot so pravoslavci, protestanti, jehove priče ali katerikoli drugi.

V Sloveniji in po Svetu https://www.youtube.com/watch?v=rbXHv3oa8xw ni mogoče zatajiti sovražnih pritiskov na Sveto Rimokatoliško Cerkev ter Rimokatoliške Diplomate In Politike.

Sama mafija se preko medijev razodeva s svojimi lastnimi zlobnimi ljudmi.  

Tako je gospa ”igralka” v parlamentu Violeta Tomić uporabljena za napad na Predsednika Države Boruta Pahorja (a misli, da si izgrajuje kariero) kar je šolski nizki udarec diskreditacije diskriminacije diskvalifikacije v imenu predvolilne kampanje za Predsednika Države, ki naj bi simpatiziral s Sveto Rimokatoliško Cerkvijo.

Vendar, če bi simpatiziral s teroristi črnomagijaši pedofili homolobiji zombi cerkvijo, takrat bi bil za Violeto sprejet kot popolnoma ”normalen” Človek.

Res pa jo vsi lahko vprašamo, ali ima kakršnokoli zvezo z blagovno znamko ”Violeta” glede na to, da po ukazu iz ozadja nima meje v provociranju nedolžnih funkcionarjev.

Sprašujemo se, kako to, da se Violeta Tomić ne bori proti http://www.24ur.com/novice/slovenija/sola-5.html#video črnomagijaškemu provociranju dijakov pri vstopu v prvi letnik srednje šole, ki je prišlo iz Amerike in bi lahko v Parlamentu razodela, kdo te torture izza zavese priporoča, ker nimajo nobene zveze z zdravim obnašanjem.

Draga Violeta, dolžna si, da Javnosti Generacijam Naraščajem obrazložiš z razlago, koliko si vključena med takšne v tem linku http://sl.prepareforchange.net/2017/05/09/elitni-nizozemski-bankir-razkrije-iluminatski-bancni-sistem-video-in-prepis/ in te obveznosti nezanikaj.  

To, da imajo lokalne oblasti pravico sodelovati s Sveto Rimokatoliško Cerkvijo, je popolnoma zdravo in normalno, ker so prebivalci itak Rimokatoličani, a tebi Violeta, ki si izvoljena od Državljanov Slovenije, predlagamo Hvaležnost za svoj lastni mandat in pojdi na Učenje O Zaupanju (naj te bo sram za nemoralo demoralo amoralo imoralo) ker si Narod Slovenije nezasluži gnusnih zlobnežev.

S kakšno pravico teroriziraš lokalne oblasti … ah, itak si potrošni material tistih, ki so v vojni s Sveto Rimokatoliško Cerkvijo.

Violeta, tvoji čudni lastniki (ki te izkoriščajo za umazane interese pokvarjenih insistiranj v predvolilni kampanji za predsedniške volitve) so ti podtaknili pravico do drznosti, a to uspejo samo zato, ker nisi inteligentna, temveč intelektualno omejena z emotivno pomanjkljivostjo, pa lahko nesramno zapeljuješ nedolžne naivne navadne povprečne Slovence s podlim sklicevanjem na zakon, ki ne velja za lokalno slovesnost otvoritve šole krajevne skupnosti Polica v občini Grosuplje … ti si živi pokazatelj, kako dopadajoči ljudje nasedajo lažnivim obetom za kariero … kako to, da niti tega ne veš, da je Blagoslov pobuda za spodbudo šolstvu, da Poučuje Moralno Duhovno Humano Človečno.

DRŽAVAM SVETA NE GROZI SVETA RIMOKATOLIŠKA CERKEV TEMVEČ JIH OGROŽAJO ILUMINATI MASONI PROSTOVOLJNI ZIDARJI

Več kot 20.000 Rimokatoliških Družin Republike Slovenije, ZdravaAtmosfera

P.S.: Gospa Violeta, prispomni se, da ste pred kratkim estradniki imeli hladnokrvno umorjenega biseksualnega človeka, Gašperja Tiča, a v Narodu se govori, da je bil tik pred tem, da razkrinka podtalno življenje povzpetniških ljudi in takoj je bil po naročilu kaznovan, a ti si enako iz estrade in vemo, pa tudi ni skrito, da ti privatno Življenje ni čisto.

Hvala ti za iskreni javni odgovor.