NEDELOVANJE FUNKCIONARJEV

SRAMOTA DRŽAVE JE, DA NEMORALNIM ZAPOSLENIM V INSTITUCIJAH DOVOLJUJE DEZINFORMIRATI TAKO JAVNOST KOT DRUŽBO

Združenje ZdravaAtmosfera je bilo pred štirimi Leti, Leta 2015, napadeno zaradi Ozaveščanja Nedolžnih (s strani lažnivcev preko lažnivca novinarja Tomice Šuljića v Slovenskih novicah), da se Prebudijo in Posvetijo Stvarnosti, a to je, da obstajajo Ljudje, ki se ukvarjajo s črno magijo; a lahko se, ker obstaja nevidni svet hudičev in demonov. To, da ste lahko 8. 7. 2019 na TV Slovenija gledali Prispevek z Naslovom »Izganjanje hudiča« v Oddaji Tednik, Gospe Novinarke Anke Pirš, Razodeva, da je brez kakršnega koli Razloga napadena ZdravaAtmosfera, z Namenom Pomena, da bi se upočasnilo Razkrivanje sledilcev kneza teme, ki je duh prekletosti… intenzivnost teroriziranja ZdraveAtmosfere preko izkoriščanja Institucij se prepozna v tem, da Mediji zavračajo Nedolžno ZdravoAtmosfero in so jo še pripravljeni goljufati.

Ob vsem tem pa Institucije molče sodelujejo z Medijsko tiranijo na ZdravoAtmosfero preko torture nad dvema Rimokatoliškima Poverjenicama, da bi zlobneži usmerili naivno Javnost izživljati se nad Nasledniki Slavljenja Dragega Boga Jezusa Kristusa.

Moje Ime je Sonja Skopec in moj bivši Mož Peter Skopec je preko homolobija izkoristil Državne Institucije, ko so v Medijih zlorabili moje Ime in Priimek, da bi dezinformirali Narod.

Glavno vprašanje Ministrstvu Za Pravosodje je, kako je mogoče, če ni korumpirano, da je sledilo rumenemu tisku – največkrat Slovenskim Novicam in mi naredilo težko Mentalno Moralno Materialno nepravico.

A na pritožbe se neodziva, kar kaže, da je Beseda o sledilcih in simpatizerjih črne magije, zaposlenih na Državnih Funkcijah.

Preganjana zaničevana ponižana sem pred Celim Svetom, samo da bi se škodilo ZdraviAtmosferi.

Nikoli nebom dovolila laži Nad Nedolžnimi.

Nisem edina Žrtev, ujeta v suženjstvo sledilcev luciferjanizma v homolobiju, ki hoče zatreti Moralnost Humanost Človečnost Duhovnost ZdraveAtmosfere na trgu.

Druga Nedolžna Žrtev, ujeta v suženjstvo homolobija, je Poverjenica Združenja ZdravaAtmosfera Anja Fajdiga, ki je napadena z isto Sodno Ekipo, katera ima že vnaprej ukaz iz ozadja s pretvezami prevarati, da je ona kriva, čeprav je kriv neuravnovešeni Andraž Fajdiga, ki je kupljen za Denar s strani prodanih Uradnikov, in se tako Anjo Fajdiga, kot mene z Institucionalne Strani od naročenih Uradnikov želi prisiliti, da bi govorili neresnico o ZdraviAtmosferi … ampak sva dovolj Moralni, da naju nobeno ustrahovanje in zavlačevanje nebo odvrnilo od Človečnosti.

Poverjenica ZA Sonja Skopec