‘NESMEMO BITI ZEMELJSKI, KER SATAN KRADE SVET’ – 5. del

Kaj so Jezusovi Učenci v prvem stoletju doživljali, ker niso bili del sveta in kako so se branili pred Svetovnimi pritiski?  

 Tako kot Jezus, so bili tudi njegovi privrženci preganjani. Pogosto so jih preganjale oblasti, ki so bile namerno z računico kalkulacije dezinformirane. 

Bolj ko je Človek blizu Dragega Boga Jezusa Kristusa, bolj zliduh razpenja svoje mreže, da bi se Božji Človek v njih ulovil in iz Božje poti skrenil. A ker satanu to neuspe, uporablja različne špekulacije tako, da naivni navadni nevedneži zaradi dezinformacij, ki so narejene z računico kalkulacije, v raznih institucijah napadajo in preganjajo tudi Našega Nebeškega Učitelja Preroka Dragutina Barušić in Njegove Učence ZdraveAtmosfere. A Pravi Pobožen Človek se neda, ker Sveti Duh je v njem doma, zato vedno, kjer se pojavi, seje semena Božje Resnice, da bi se čim več Duš Prebudilo in po Božji Poti Hodilo.  

Kljub temu je Apostol Pavel  približno leta 56 po Kristusu Kristjane v Rimu miril, da so se vseeno poslušno odzivali oblastem cesarstva (ker so naučeni od Dragega Boga, odpustiti cesarju, kar je cesarjevega in dopustiti Svetemu Duhu Božje), kajti ni oblasti, razen Dragega Boga.  

Vse dokler se Človek ne loči od Svetovnosti, se nemore izogniti zakonom oblasti, kajti v njem še strah za preživetje živi, ker ga satan v svojih krempljih drži.  

Toda ko se iz spanja prebudi in ozavesti iz pozabe, pa prepozna, da se mu nitreba bati naslednjega dne, kajti Dragi Bog je že tam!  

Zato pa moramo predati vse Dragemu Bogu v roke in Mu Zaupati.  

Zaupati moramo, da je Dragi Bog z nami v vsakem trenutku ter da nas ljubi in da nam vedno želi samo to, kar je Dobro.  

Ko je Dragi Bog z nami, kdo je lahko proti nam?  

To v namenu nepomeni, da GOSPOD postavlja posvetno oblast, a jim omogoča, da so na svojih položajih, dokler Njegovo Lastno Kraljevanje nebo prevzelo oblasti nad vso zemljo, ker spoštuje in ceni Svobodno Voljo.  

Božje Obožuje in mi moramo Oboževati in Ljubiti šibkejše, kajti drugače nismo sposobni, ker nezmoremo s služenjem dvigniti Naroda nazaj na Božjo Stezo vse dokler Svet neprepozna, da je treba šibkejše klicati na Pomoč, da bi Človek prepoznal in z Radostjo pričel širiti Božjo Resnico, da je Raj tukaj na Zemlji samo, če smo mi Veličanstvena veriga.   

Tako pa se, Dragi Bralcikorak za korakom zapušča Svetovnost, dokler se Duša popolnoma nepreda Duhovnosti ter postane Poslušna samo Božjim Zakonom,

kot naš Prerok Dragutin Barušić ki izpolnjuje Božjo Voljo, tako kot Mu narekuje Dragi Bog Jezus Kristus.

 (se nadaljuje)

 Ana M.