‘NESMEMO BITI ZEMELJSKI, KER SATAN KRADE SVET’ 8.del

Katera Dejanja Kristjani Pobožno izvajajo in v imenu Česa? Kako se borijo, da bi v Rasah zaščitili Narode in jih obranili od Duha, ki vlada s svetovnostjo?

 Zgodovina razkriva, da se Kristjani S Pobožnostjo vojskujejo proti duhu, ki skriva lastnost svojega obstoja in se nebojujejo proti krvi kostem mesu.

To pa nima nobene zveze z nevtralnostjo, temveč gre za  nevidno bojevanje za vidni Svet, da se z Duhovnostjo odreši Svetovnost do Angelskega Rezultata.  

Ves ta čas pridigajo, da je Božje Kraljestvo edina vladavina, ki bo Z Dobroto vzpostavila Blagoslov Verige Odnosa Za Vso Plemenitost (Mt 24:14).  

Današnje obdobje je še bolj obremenjeno, ker so velika mesta uničila vasi in vsi ljudje, ki so rojeni na betonu, so oddaljeni od Resnice do Življenja tako, da neznajo ravnati z Naravo, s tem pa tudi ne s hrano in vodo.  

Takšen Človek je odveč sam sebi, pa si izmišljuje individualnost, neizprane možgane, intelektualnost.  

A v bistvu nima Hvaležnosti, ker nepozna Zaupanja v Odnos Verige.  

Vseeno tega prekletega trojstva neizvaja Človek, temveč zliduh, ker zlahka obvladuje malodušne ljudi.  

Kako se vojna Kristjanov razlikuje od prevaranih s svetovnostjo in kako postopajo s prebrisanimi?  

 Kristjani so nasprotje od podtikajočih, ker so Odvetniki, Ki Z Milostjo Usmerjajo, Vse dokler jim ni ogrožen obstoj, čeprav jim je ves čas ogroženo Življenje In Vedno Svetujejo Odpuščanje.  

Vidijo, ker vedo, da je Molitev (kaj prosi Dragi Bog in ne Človek) preko Prerokov Rešitev, da je Govorna Meditacija Pravi Rezultat Obračanja k Dragemu Bogu, neglede na to, da je zaradi pretveznih ovir črne magije nemogoča misija.

Ampak Vztrajnost V Stanju Angelosti In Znanju Svetega Duha Premaga, Da Pride Sveta Zmaga, Zaradi Katere Je Božanski Napredek, Slavni Uspeh, Božanstvena Nagrada.  

Kristjani So Odvetniška Začimba Vsem v Svetu in če jih nebi bilo, bi Svet pobrala zliduhova sila.  

Zato je Nebeška Dolžnost Učiti nemočne Odziva in Rajska Obveznost Pomagati nedolžnim do Poslušnosti, da bi s Skupnostjo Timske Složnosti tako krivoverne kot neverne udomačili v Pobožnost, katero nikakor več nezmorejo ogroziti preklete sile.

Kristjani Glasno Sporočajo Prošnjo Dragega Boga, da se Človek javno loči od osebnosti in jasno loti Duševnosti.     

Pravi Kristjani So Zdrave Duše, ker Ljubijo Sveto Družino, brez katere ni mogoče Ohranjati Zemeljske Družine, ki Drži tako Državo, kot Svet.

(se nadaljuje)

Ana M.