‘NESMEMO BITI ZEMELJSKI, KER SATAN KRADE SVET’ 9. del

Zaradi česa tako krivoverni kot brezverni težko sprejemajo Dragega Boga Jezusa Kristusa oziroma zaradi česa se Narodi nenehno vojskujejo, da se celo prebivalci istega Naroda uničujejo med seboj (Mt 24: 3, 6, 7) in s kakšno pravico religije hujskajo en Narod na drugega?  

Ker s Svetom vlada maščevalni duh proti Dragemu Bogu, pa njegovo najmilejšo podobo, Človeka, ki je njegova Lastnost, želi uničiti zaradi ljubosumja.

Zato je lucifer padel v kačo. 

Vprašajmo se, kako bi Zgodovina potekala, če se lucifer nebi odpovedal Dragemu Bogu … takrat bi celo Vesolje bilo Dvorišče Angelske Rasti v Nevidnem in Razvoja v Vidnem, ker Dragi Bog bi vseeno Ustvaril Vidni Svet Človeka, ki je tisti Vidni Angel … je res, da je zares zadnji, ampak pred Dragim Bogom je Največji in Prvi … vsi nevidni, ki grešijo v nevidnem svetu, so hudiči, a v vidnem so demoni.  

To je v nasprotju z Voljo Dragega Boga  (1 Jn 3: 10-12; 4: 8, 20).  

Vsi, ki smo na strani Dragega Boga, neostajamo nevtralni, temveč s Pobožnostjo dan in noč kličemo Božje Sile na Pomoč, da se odžene prekletstvo od žrtev, ujetih v suženjstvu satana, ker se sovražniki med seboj zaradi obsedenosti nezavedajo, kaj sploh delajo.  

Napaka luciferja je samovolja, s katero je padel v samopomembnost in propadel v samoumevnost. 

Dragi Bog Jezus Kristus je daroval Svobodno Voljo ravno zato, da se brez komande in z nobenim komandiranjem Poslušno Odzovemo Dobri Volji, to pa je Pobožni Namen vsakega Pomena.  

A to, da je lucifer z zvitostjo zavajal druge Nadangele za namen propadanja  preko pravice do komodnosti … pa ravno s tem nasprotuje samemu pomenu Svetega Duha.  

A najhujše je, da Kristjane naredi šibke v Verovanju in slabe v Varovanju, kmalu skoraj do popolne nevere.

Kristjanom je nevidno orožje Odziv Dragemu Bogu in vidno orodje Poslušnost Svetemu Duhu … namesto mečev ustvarjajo hrano in pijačo, a namesto sulic Ohranjajo S Trkanjem Na Srce, pa se tako nedolžni naučijo ščititi, da nebi bili revni v Bitju, pa se nemočni tako naučijo braniti, da nebi bili reveži v Srcu Duši Umu (Izaija 2: 3, 4; 2 Kor 10: 3, 4). 

Zaradi popuščanja v Čvrsti Veri je prišlo do krivovernosti, kar je Kristjanstvo zlomilo na delce in tako je prišlo do brezvernih.   

Popuščanje je obremenilo nesamo Zgodovino, temveč je blokiralo samo Človečnost, posebej pri razdvojenih Kristjanih.  

Dragi Bog Jezus Kristus je rekel: Ker zaradi mene niste del Sveta, vas vidni Svet sovraži (Jn 15:19), to pa je zato, ker se satan igra zvijače z izzivi zavajanja, da je češ on bog svetovnosti, čeprav se vsem, brezvernim krivovernim nevernim, skriva, da obstaja (2 Korinčanom 4: 4; Razodetje 0:12).

Dragi Bog Jezus Kristus Je Prišel S Kristenjem izničiti izvorni greh Kajnovega nadaljevanja, ker je ubil brata Abela in to boli samega satana, kateremu ni skrito, da v Civilizaciji nebo več mogel nagajati Človeštvu z ogrožanjem Ras v Uničevanju Naroda. 

Večplastna vojna z istočasnimi bitkami je nemilostna, a samo Pravim Vernikom je Jasna. 

(se nadaljuje)

Ana M.