NESMEMO SLAVITI NOČ ČAROVNIC

KONČNO ZAČNIMO SLAVITI SVETNICE SVETNIKE 

POBOŽNOST Z MOLITVIJO PREPREČUJE ZLOBNOSTI ZLIDUHA, KER BOŽJE UNIČI PREKLETSTVA NAD NEMOČNIMI IN NEDOLŽNIMI

 Ljubljene Družine, Mi Učenci Nevladne Organizacije ZdravaAtmosfera Vas Prosimo, da Si Otroke Učite O Pozitivnosti Božje Prošnje, Ker Nad Naravo Obstaja Sila Plemenite Ustvarjenosti, no nažalost enako sila surovosti (ko kupujemo produkte imamo vedno odpad, ki gre na deponijo in enako Naša Lastna Duša, če se odpadniško obnaša, gre zaradi produciranja kaosa v pekel) in najslabše je, da se vi šibki igrate z egom, kar v bistvu niste vi, temveč zlo nad vami, pa trdo s trmo trdite, da ste vse kar obstaja samo vi, pa češ kakor da ni nič nad vami in ta butasti izziv strinjanja z namerno dezinformiranostjo nad seboj z zaporniki neučenja O Dobroti imenujete logika, ki je strup Za Generacije, s katerim se ponovno vedno znova okužujejo Naraščaji.

Med osmimi satanističnimi praznovanji je postreščkom zla oziroma coprnjakom ali črnomagijašem najbolj bistvena noč čarovnic Svetovno poimenovana halloween 31. oktobra
ta Dan imajo za novo satanistično leto, v bistvu je ta Dan namenjen za pomembnost porojevanja demonov (izdajalcev iz Človeškega Rodu) za hudiče. 

Coprnjaki oziroma črnomagijaši ali satanisti in luciferisti izbirajo ujetnike, ki so zasužnjeni (manj s kriminalom, več s coprnijami oziroma magijo) zaradi žrtvovanja na črni maši (Beseda Maša Izhaja Iz Besede Misel) da naj bi se preko nasilne smrti Z Nedolžno Dušo zadostilo satanu, ki jim takrat v zameno daje na razpolago demone, da bi imeli nadnaravne moči, s katerimi tlačijo Narode In Svet.

Ljubljeni Starši, Res je najbolj žalostno, da Vam Ni Mar Za Resnico, Zares je prežalostno, da Se nočete Seznaniti S Spoznanjem, Kakšna Je Stvarnost zla, pravzaprav vam prekleta sila nad Vami nedovoljuje, da bi Prepoznali, koliko imate oprane Možganske Vijuge, pa se vam ni mogoče prispomniti, da so:

– senzacije za tolažbo

– atrakcije za zabavo

– spektakli za dolgočasenje

zgodovinska tiranija, ki vam je Duševno ubila Prednike in ta Svetovni teror v vas ubija Srčnost, a vi, ko se neželite Učiti, ubijate Umnost Potomcev.

 V Zgodovini Je Svetovnost pod torturo satanizacije  

žrtve so žrtvovane, da jim prisotni použijejo Srce, nato telo večinoma zažgejo … satanistom se je zelo lahko znebiti trupel, ker so tisti, ki delajo črne maše, zelo pomembni

Ljudje na namenskih položajih

Ljubljeni Starši, pridite k nam, da bi preprečili zlobnosti zlobnih med vsemi tavanji, enako noč čarovnic


  ki je iz leta v leto vedno bolj atraktivno senzacionalistično spektakularno tržno usmerjen praznik in vse preveč Ljudi, preko navidez nedolžnih prireditev 
pada pod vpliv štirih evragelijev; trenda imidža modernosti popularnosti.  

Žalostno je, da so tudi Rimokatoliki neozaveščeni o tem vsiljenem prazniku v naš Rimokatoliški teritorij in o priklicevanju zliduhov, kar izvajajo preko črne magije satanisti luciferisti, kateri vodijo Vse Veje Državnih Oblasti ter Medije, ki še posebej negativno vplivajo na Generacije Javnost Naraščaje.

Otroci Naroda so   in nikoli niso 

tiste Duše, demonizirane preko satanizacije, postopoma vsiljene s pritiski, skritimi v prikritosti 4 evragelijev; štosov fint trikov for, tematik v šolskih učbenikih, prekletih simbolov znakov signalov znamenj, katerim se skoraj nemoremo več izogniti niti na pripomočkih in oblačilih za dojenčke malčke najstnike.

 Drage Mamice Atiji

vse več lahko opazimo, kako so Otroci nemirni, koliko težav imajo S Fokusom Poslušnostjo, Z Odzivnostjo Radovednostjo Dobro Voljo … koliko Otročkov je že bolnih, še posebej koliko težav imajo na področju nemira ‘hiperaktivnosti’ kar ni čudno, glede na vse pritiske, ki jih Doživljajo čez sublimirana sporočila, najbolj skozi Risanke.

 Zadnji Čas je, da se Prebudimo Iz Pozabe 

 

 

 

In Ozavestimo iz Spanja, da Je Nujno Hitro Potrebno Zaščititi Naraščaje 

 

 

 

ter tudi Obvestiti Vse Družine, da je V teh dneh, ko so trgovine prepolne vsemogočih izdelkov za satanizacijo Generacij, še posebej najmlajših,

Nujno Potrebna Poglobljena Pobožnost Molitve.

Nažalost je Resnica, da Je Svetovnost pod vplivom kapitala in da je izobraževanje Otročkov usmerjeno na materializem in ne na Človečnost Moralo Vrednote Skrb.

 Drage Babice Dedki, ki Imate Sočutje Do Nedolžnih Nemočnih Vnukinj Vnukov 

 

 

 

Seznanite Jih S Stvarnostjo In Jih Usmerite V Pozitivne Plemenite Naslednike Božje Prošnje,

V Pobožnost Slavljenja Duha Svetega, Da Častimo Dragega Boga Jezusa Kristusa, Nadangele, Blaženice Blažene Mučenice Mučenike

 

 

 

Prosimo Vas Podučite Hčere Sinove, da si Otročke Naučijo Biti Bojeviti Za Dobroto, Da Plemenitijo slabše in šibkejše Duše, saj seveda se edino tako V Vseh obdobjih Zgodovine Z Malenkostmi Ustvarijo Čudežnosti V Blagoslovu Za Napredek Naroda Ras Človeštva Civilizacije.

Če Se Otroci zaradi sistema Res Nemorejo izogniti Prisotnosti Pri Izrezovanju buč, katere so bile posoda za pepel Otrok, sežganih v imenu satana,  Jih Podučite Blagoslavljanju 

 

 

 

In Se Z Njimi Pogovarjajte O Čudežnih Delih S Pobožnostjo Molitvenih Prednikov 

 

 

 

Pa Najmlajšim Pokažite, kako se Prekrižajo,

Naučite Jih Moliti Sveti Angel In Druge Otroške Molitvice In Jih Seznanite S Sveto Družino Marijo Jezusom Jožefom.

Kakor Mnoge Mamice trpim muke zaradi zlobnih ljudi, no ampak temveč se vseeno BORIM ZA NEDOLŽNE OTROKE IN DRUŽINE In Sem Vam Priča Obljube Pravega med nepravim, ker Se Moramo močno Boriti proti zlu, ki se še posebej trudi biti prisotno v naših Medsebojnih Odnosih, Sploh Družinah.

 Ljudem ni več mar za Sočloveka, niti Lastnim Parom, Važna je nažalost le materialna preskrbljenost in zaslužek, a pozabljene Vrednote Morala Človečnost.  

 Usmerjam Vas Dragemu Bogu K Jezusu Kristusu Na Pot Resnice Življenja V ZdravoAtmosfero, Rimokatoliško Organizacijo, Ki Se Pod Vodstvom Naučitelja Dragutina Barušič Bojuje, Da Bi čim več Duš Narodu Razodevalo prebrisanosti.

S Sočutjem Smo Odgovorni za Duhovno Močne Ljudi, Ustvarjene Za Zaščito Vseh Nedolžnih, Obrambo Vseh Nemočnih, Za Prevago Svetega Duha nad nasiljem odpadnikov skritih v vljudnost.

 Poverjenica ZdraveAtmosfere Sonja Skopec