NEZAVEDANI OBDOBJA DRAGEGA BOGA JEZUSA KRISTUSA SO POD OBLASTJO KNEZA TEME

Dragi Bog Jezus Kristus Je Pravi Bog In Pravi Človek in kdor to zanika, se mu Resnica odmika, kajti Dragi Bog Jezus Kristus se je v Vidni Svet spustil biti Pravi Človek in da bi s Človečnostjo Zmagal nad satanom, ki si preko kajna lasti Človeštvo … kajn je uspel ubiti brata Abela, ki je od očeta Adama, ker kajn ni od očeta Adama in zato bivši lucifer vsiljuje, da je Civilizacija njegova glede na to, da Abela ni bilo več med živimi, da bi lahko ustvarjal Narode, a kajn je ustvarjal nerede.

Zato je Sveti Duh V Svetemu Pismu Preko Prerokov Seznanjal, da; Se Bo Sam Dragi Bog Spustil Obnoviti In Ponoviti Raj in to poznamo kot obdobje Nulte Erre.

Ravno zato, prav zato, je Apostolski Učitelj razpet na Križu moral umreti, da bi satanu pokazal, da njegovi lastni Kristeni Nasledniki v nadaljevanju Kristjani, s sprejemanjem Sedmih Darov Angelskih Stopenj Svetega Duha niso več plod pod nobeno oblastjo nobene; zliduhove prebrisanosti prevare pretveze niti nobenega podtikanja.  

Vstajenje Dragega Boga Jezusa Kristusa je razodelo vso zliduhovo zvitost zavajanja, a trpljenje na križu je pokazalo, kakšno teroriziranje se bo zgodilo nad Človekom Človečnosti, ker ni Dobre Volje pri Dušah Dobrote, da bi se s Srčnostjo združili in bili skupina, Za Primer Vzora …  Božje je do sedaj v pomanjkanju samo zaradi te omejenosti, ker se noče prepoznati potreba Po Timovanju in če si jo ne želite spoznati, ali drugače rečeno, da je nočete spoznati, ne hrepenite Za Složnostjo, da bi tako lahko Sveti Duh Prevagal Z Zmago Božje Prošnje.  

Dragi Bog nas nikoli ne zapusti, samo mi smo tisti, ki zapustimo Učitelja Apostolov, kajti mi smo enako Apostoli, če smo Z Meditacijo Hvaležni in Z Molitvijo Zaupamo.

Svet je v vojni dveh sil, tako Božje kot sile zla, katera Človeka z lahkoto zapelje v pasti vljudnih zased in prevar, ker Človek zaradi neznanja, pri budnosti spi in ne prepozna vseh pasti.

Tako prevarani in ujeti v zliduhove vabe se nezavedamo, da delujemo po sili duha zla in ne po Božji Volji.

Res je škoda, da Človek neverjame, da zlo obstaja in ravno zaradi takih, ki si zakrivajo oči pred Resnico, ima satan moč, pa tako z vojsko hudičev demonov vlada Svetu in ruši sledi, da se lažje pritihotapi v Človeku šepetati skozi; sram tesnobo stres strah … ah, ne bom niti omenjala, kajti vsi ste seznanjeni z; jezo sovraštvom ljubosumjem prigovarjanjem … pa ni nobeno čudo, da je zliduh uspel od Prednikov do Potomcev Zapeljati vse Generacije, čez vzgojo kulturo običaj tradicijo in žrtve ujete v suženjstvo prisilil na  životarjenje s tolaženjem dolgočasenjem v zabavah iz dneva v dan, namesto, da bi Življenje Uživali dan po dan ter Oboževali In Slavili Dragega Boga Jezusa Kristusa.

Človek z negiranjem Božjega v sebi postaja zliduhov poligon, ki se polni z egom in je najslajša hrana za satana, saj takrat on upravlja s Človekom, kakor njemu paše in tako kot on želi … pa s pritiski nepreneha rušiti, da bi Človek bil Človečen.   

Da se bomo satana znebili, Potrebujemo Preroško Vodstvo, ki ga imamo, ker smo to prepoznali v Nadučitelju Dragutinu Barušić.  

 Človek Si S Svobodo Molitve Mora Meditativno Zaslužiti  Skrušenost Od Verovanja Do Varovanja Sveta, Kot Kar To Prosijo Nadangeli Svetnice Svetniki Blaženiki Mučeniki.

Vsi smo se obvezno dolžni Učiti in spoznati vse skrivnosti zla, ki je satansko zapeljevanje Človeka Naroda Človeštva Civilizacije Skozi Vso Zgodovino.

Nina T.