NOVINAR ŠULJIĆ SE NAM PODTIKAJOČE OGLAŠA

IN POVPREČNIM GENERACIJAM S PREBRISANOSTJO BARVA OČI, ČEŠ DA SMO MI NASLOVILI NJEGA.

Od: Tomica Šuljić <suljict@delo.si> Datum: 02. januar 2017 19:46

Zadeva: Re: Odgovor Tomici Šuljiću Za: Zdrava Atmosfera <zdravaatmosfera.si@gmail.com>

Ko mački stopiš na rek, zamijavka. Kot vedno.

TISTI, KI S PREPOTENCO VISOKO LETAJO,

NIZKO Z IMPOTENCO PADEJO,

KOT VEDNO.

Sem se pa nekaj spraševal – a ste zbrisali vsebine na spletni strani zaradi kršenja tajnosti postopka glede obeh otrok, ki jih omenjate?

NOBENA SKRIVNOST NI, DA JE ŠULJIĆ S HOMO LOBIJEM NAGOVORIL BISEKSUALNEGA OČETA, A V PANIKI, KO SO IZVEDELI, DA SNEMAMO DELAVNICE, SO POSLALI NJEGOVEGA BRATA, DA BI LAGAL, ČEŠ DA SI JE ON  IZMIŠLJEVAL ZA SLOVENSKE NOVICE NAMESTO MOŽA IN O TEM PODLEM DEJANJU OBSTAJA NA POLICIJI ZAPISNIK.

ZA ZAVAJANJA Z ZVIJAČAMI BO VSAK ODGOVARJAL,

KOT BO ODGOVARJAL FRANČIŠKANSKI DUHOVNIK MIŠLJENJA S PREPRIČANJEM PREKO ŠULJIĆEVEGA NAGOVARJANJA, DA HOMO LOGISTIKA IZVRSTNO PLAČA. PA JE IMEL ŠE INTERVJU Z NJIM, NEGLEDE NA TO, DA JE NAPADEL TUDI SVETO CERKEV, KAR JE V NAMENU POMENA POKAZALO, KAKŠEN JE TA DUHOVNIK.

HRVAŠKA RIMOKATOLIŠKA PRESTOLNICA SE JE IZJASNILA, DA JE ŠULJIĆ LAGAL.

PREISKOVALNIM ORGANOM JE POVSEM JASNO, DA SO VSA  MEDIJSKA IZVAJANJA MONTIRANA.

ŠULJIĆU PREOSTAJA EDINO ODPRTO ISKRENO SAMOVPRAŠANJE; ZARADI ČESA SE MU ZDI, DA SMO POČASNI ….

VAJENCI V KRIMINALU  SO POTROŠNA ROBA ZA HOMO NAROČNIKE, RAZŠIRJENE V VSEH INSTITUCIJAH.

Ali se sploh zavedate, da ste javnosti razkrivali osebne podatke staršev, česar po zakonu ne bi smeli?

ČUDNO JE, DA ŠULJIĆA NI GROZA, KER BO V JAVNOSTI RAZKRITO, DA JE UNIČIL DVEMA  NEMOČNIMA OTROKOMA DRUŽINO IN JIMA Z LAŽMI OD NJIJU ODDALJIL NEDOLŽNO MAMICO.

JAVNOSTI OSTAJA EDINO VPRAŠANJE, ČE S HOMO LOBIJEM FINANCIRAJO OČETA IN NJEGOVEGA BRATA, KATERA BOSTA NA KONCU SPREGOVORILA.

MI IMAMO DOVOLJ ČASA.

Verjetno se ne razumete na zakonodajo, ampak kot pravi stari rek rimskega prava “ignorantia iuris nocet”.

ŠULJIĆ SE SKLICUJE NA ZAKONODAJO, PA JE ZATO UNIČIL DRUŽINO IN TAKO Z ZABAVO LOVORIČNE NEDOTAKLJIVOSTI TOLAŽI NAIVNEGA OČETA, DA SO SUPERIORNEŽI OZADJA.

Tako da najprej poglejte v ogledalo, preden sodite druge.

PRISPOMNIMO SE, DA JE ŠULJIĆ ZA KARIERO ZAČEL V IMENU AUTORIZACIJE ZAVAJATI Z ZVIJAČAMI TAKO OBTOŽEVANJA KOT S SODBAMI, A STA TAKO ON KOT OČE TUDI ŽE RAZKRINKANA.

Glede na zavrnjeni pritožbi na NČR, ki jih je vložila Jadranka, ste dobili zrcalo svoje pameti – dosti besed, malo vsebine, nikakršna kompetenca.

JAVNOSTI TEŽI, DA JE KOMPETENTEN ZA LAGANJA V NALAGANJA NEDOLŽNIM LJUDEM, A NITI SANJA SE MU NE, DA SE GA BODO VELIKE RIBE ODREKLE, KO BODO SAME UJETE V MREŽO.

ZATO NAJ SE KAR IGRA KOT V CIRKUSU, ČEŠ DA POZNA ZAKONODAJO, KER JE ZA IZZIVANJE ITAK POTREBEN KLOVN, KO PA SE BO SKRIVALO SLEDI, SE BO POISKUSILO ŽRTVOVATI SAMO KLOVNA.

Pa ne samo bivše novinarke … toliko o vaših številnih besedah brez realne vsebine.

TA POSMEH ENAKO KOT POSMEHOVANJE VSEH, KI SE SKRIVAJO ZA ZAVESO, NA KONCU POMENI SAMO ZASMEHOVANJE UNIČENE DRUŽINE, KAR JE ŽALOSTNO.

Zdaj pa se potopite nazaj v svoj svet.

ALI JE TO MOGOČE GROŽNJA, KER SI PREDSTAVLJA, DA MU BO HOMO LOBI VEDNO MAŠIL LUKNJO.

Lahko ste tudi naprej tiho, kot ste bili zadnji mesec, ko vam je malo pojenjala sapa zaradi neuspehov.

TUKAJ JE PRIZNAL, DA JE SODELUJOČI IZVAJALEC SEPTIČNE JAME, IZ KATERE SE NEGLEDE NA NAROČNIKE NEBO IZVLEKEL VEN, KER ONI NOČEJO BLIZU SEBE NIČ SMRDEČEGA.

Če pa boste pisali pisma, pa pričakujte odgovore na vašem nivoju.

ŠE ENA GROŽNJA ZdraviAtmosferi IN RAVNO JE ON Z NIVOJA SPODNJE RAVNI TAL, KAR JE POKAZAL S PODTALNOSTJO UNIČENJA TAKO NEDOLŽNIH OTROK KOT NJUNE MAMICE.

In vaš nivo ni katoliški, kot radi poudarjate.

TO PA JE SLIŠATI, KOT DA JE MENTOR RIMOKATOLIČANOM GLEDE NA TO, DA JE LOBIRAL DUHOVNIKA, KI SE GA BO NA SODIŠČU ODREKEL KOT HLAPCA, SAJ MU JE PODTAKNIL IN SE BO SEZNANIL DO KAKŠNE GLOBINE.

TO, DA NEVE, KAKO JE BOŽJE POKAZATI, KJE BO SKONČAL ČLOVEK, KI JE RAJE ŠKART NAMESTO DA BI RAJE BIL PRODUKT PLEMENITOSTI, JE NJEGOVA LASTNA SRAMOTA O NEPOZNAVANJU KRISTJANOV.

To so vam že frančiškani povedali ob lanskem novem letu, ko ste ven leteli.

S SVOJIMI PREMIŠLJEVANJI JE ŠULJIĆ NEVIDEN, OH, SLABO GA JE UDBA NAUČILA IN ZATO NI NIČ ČUDNEGA, DA JE NAVADNO NEVEDEN.

SAMO V INFORMACIJO, OD AVGUSTA 2016 DO SEDAJ SMO V CELI SLOVENIJI SVETI RIMOKATOLIŠKI CERKVI VRNILI PREKO 120 VERNIKOV IN POROČILO SE JE 14 PAROV, A NA SVETE ZAKRAMENTE ZA LASTNOST DUŠE JIH HODI 87, KRISTILO PA SE JE 9 NOVOROJENCEV. ZARADI HOMO LOBIJA SMO JIM PRIPOROČILI, DA SE NERAZKRIJEJO, DA SO ZdravaAtmosfera, KER NEDOVOLIMO, DA NAS TAKO KONZUMENTI KOT SIMPATIZERJI NAPAČNE LUKNJE PREPREČUJEJO Z DOMINACIJO TIHE GONJENOSTI V LOBIRANJE ZA NAPAČNE REFERENDUME.

A ste že prilagodili nauk, ali ste neomajni, da ste bolj katoliški od članov RKC?

LAHKO SE SEZNANITE KDO JE DUHOVNIK V ŠULJIĆEVI NESRAMNI SAMOSRAMOTI V ČLANKIH SLOVENSKIH NOVIC IN TAKO BOSTE PREPOZNALI, DA JE SVETA CERKEV NAJPREJ NAPADENA OD ZNOTRAJ, KER JE ŠULJIĆ SAMO NAVIGACIJSKA TURBULENCA TORPEDA ZA TURPEDRO.

AROGANCA, S KATERO SE TOMICA ŠULJIĆ  ČEŠ URADNO SLUŽBUJOČE SLUŽI, JE SISTEMSKO UDBAŠKA IN NI SKRITA NITI TAKO ZADNJEMU KOT NAJMANJŠEMU NEVEDNEŽU.

OH, TOMICA NI NIČ KRIV, DA GA JE SISTEM NAREDIL ZA ŠTEVILKO HLAPCEV.

NAJ ŠULJIĆ VLOŽI TOŽBO, PA BO MAFIJI NE SAMO SKRAJŠAL STROŠEK, TEMVEČ JIM BO NAREDIL ŽIVLJENJSKO USLUGO, KER SI BODO Z NJIHOVEGA GLEDIŠČA OD SVOJE LASTNOSTI ODSTRANILI AHILOVO PETO, KAR JIM JE.

VSI MORAMO BITI RADOVEDNI, KATERI SODNIKI NEBODO RAZISKOVALI VSAK STAVEK V NJEGOVIH LASTNIH ČLANKIH, KI NE SKRIVAJO LOBISTIČNO LOGISTIKO IN DRUGIH NEGATIVNIH NOVINARJEV, KI SO PODTIKALI MEDIJSKA SPOROČILA.  

VSI POŠTENI NOVINARJI, KI CENITE JAVNOST GENERACIJE NAROD, LAHKO RAZIŠČETE VSAK ŠULJIĆEV STAVEK IN VSEH DRUGIH PODOBNIH NJEMU, TAKO SI BOSTE POMAGALI OČISTITI ČAST.

Poverjeniki ZdraveAtmosfere