NUJNA POMOČ PROTI DISKRIMINACIJI

Poslano dne 05.5.2017 Vsem Medijem, Varuhinji Človekovih Pravic – ga. Vlasta Nussdorfer, Ambasadam, Konzulatom, Ministrstvom Sveti Cerkvi, Predsedniku RSlovenije, Predsedniku Vlade RSlovenije, Evropski Varuhinji Človekovih Pravic – ga. Emily O’Reilly

Spoštovani!

Združenje ZdravaAtmosfera ima Poklic Morale Humanosti Človečnosti, kar je več kot Svetovnost in se zato lahko uporabi Beseda Duhovnost, ker opisuje obseg večje usposobljenosti od klasičnega Človeka.

Množica ekonomsko sistemsko preskrbljenih, kar jim z neodgovornostjo do drugih nesme dajati pravice izkoriščanja delovnega mesta, da so z odvečnim časom avtomatično zaradi samopomembnosti, tako s samoumevnostjo kot s samovoljo, v kriminalni verigi odnosa do Družin Državljanov Države.

Ravno zaradi zaposlenosti na funkcijah po vseh institucijah so v priložnosti, da izvajajo zla dela in tako ZdravaAtmosfera onemogočajo z lažnimi obtožbami izmišljenega obsojanja (če nebi bilo skritega insistiranja za prikrite interese, se te zlorabe Državotvornosti nebi dogajale) češ da je Nevladno Sociološko Združenje Za Boljše Življenje Človeka kot tudi Otrok in Staršev neke vrste sekta ali kult (a kriminalnost se prepozna in je ni mogoče skriti preko vseh s profesionalno prebrisanostjo podtaknjenih medijskih pristopov za neuspešni poizkus uničenja ZdraveAtmosfere) in to jim omogoča nadaljevanje siromašenja Naroda.

 Vendar kriminalci nebi mogli ničesar narediti, če bi:

– Uradniki Ustanov Uradovali, a ne neuradovali,

– Javni Uslužbenci Služili, a ne neslužili,

– Funkcionarji, posebej Vladni, Funkcionirali, a ne nefunkcionirali,

kar je sramota mentalitete kateregakoli Naroda, a predvsem Slovenskega …

Združenje ZdravaAtmosfera je z legalnostjo legitimno registrirana v Ljubljani, za zagotavljanje Solidarnosti Družabnosti Socializacije celi Družbi, toda to, da Državi ni mar do Državotvornosti v namenu pomena pokazuje, da mafija drži in financira Državo.  

Za to smo se prisiljeni sami Braniti In Zaščiti od vseh medijev, ki blokirajo Ozaveščanje Javnosti In Prebujanje Generacij, kar je sovražni obroč, da noben medij v vseh letih obstoja ZdraveAtmosfere nezmore prikriti neprijateljskega dejstva neobjavljanja Edukacij, ki edino dvigujejo tako Stanje kot Znanje Sočloveka. 

Zato nam nepreostane drugega, kot da se vedno spuščamo na podobne novinarske race, denarno motivirane iz ozadja, ker drugače razen zaradi direktive izza zavese se nestoji za kampanjo dolgoletnih laži.

Poglejmo, kakšni so to ljudje in kaj ponujajo tako Narodu kot Svetu , razen, da čakajo v utopiji utopiti čas, ker so besni na Izgrajevanje Boljšega Človeka Do Popolne Človečnosti … eden takih  je Roni Kordiš (generator had bloga) ki po ukazu novinarja Tomice Šuljića ponavlja Šuljićev opomin ZdraviAtmosferi, da je ZdravaAtmosfera Državljanom Družinam Državi prepovedana … januarja letos nam Šuljić grozi ‘…če boste pisali pisma … in nas opominja, da se nimamo kaj oglašati v Javnosti. No, kasneje se je stišal, ker smo razkrili, da očetu Družine plačujejo montirani sodni proces pri sodnici Nadji Marolt, kjer se ZdraviAtmosferi načrtno s pretvezami zlobno podtika, da je kriva za razpad te Družine, pa čeprav je ZdravaAtmosfera prav tista, ki Družine Združuje In Pozitivno Rešuje S Plemenitimi Rezultati …

Pretkanost Ronija Kordiša je v tem, da ves čas od vsega začetka poizkuša vodljive bralce zavajati in jim s provokacijo podtika, da bi dosegel nezaželenost ZdraveAtmosfere, da bi lahko Mladino priporočal alternativcem, ki bazirajo na črni magiji, ki je dobesedni vir podkupovanja novinarskega dezinformiranja.

A Roni je toliko prepričan v moč mafije, da se je tako ali tako nastavljeni dr. Saneli Banović pred vsemi postavil za njenega zvodnika s stavkom, da javno išče moža z objemčki in poljubčki, kar negre brez denarne podpore, ker novinarji s članki vedno podpirajo lovce na denar.

  ZdraviAtmosferi očitajo Učenje, da je v objemih in poljubih 99% Zdravja, medtem pa je propaganda plačanega PR-ja Sanelo Banović ustoličila v biznis tretjerazrednega vabljenja v past snubljenja bogatih mladeničev s pogojem, da so ji zagotovljeni pacienti v ordinaciji, a mafiji preostajajo tisti, ki so najbogatejši, katere s prikrito zabavo prek snemanja izsiljujejo, ker se promiskuitetne poročene ultimatizira za plačilo, da se jih nebi razkrinkalo v Javnosti.

V Slovenskih novicah, verjetno Šuljić, je za Sanelo Banović zapisano: »To je zdravnica, ki je pretresla Slovenijo.« 

Z drugimi besedami je povedano, da je pretresla žepe bogatih.

V drugorazrednem govoru Sanela zavaja, da je prišla v Slovenijo pomagati šibkim in depresivnim, a v resnici je s svojimi lastnimi slabostmi marioneta za tolaženje bogatih v Cankarjevem domu, kateri revežem sirotam revnim zagotovo ni namenjen.   

Provokativni tekst, nespretno skrit v poizkus nedolžnosti, Ronija Kordiša na elektronskem blogu ‘had’ prilagamo in jasno razodevamo:

 Ko sem bil prepričan, da je ZdravaAtmosfera že prenehala s pošiljanjem elektronske pošte na moj elektronski naslov, so me včeraj znova presenetili. Tokrat je tudi moja malenkost postala del elektronskega sporočila.

S TEM STAVKOM JE SPOROČENO, DA JE ZdravaAtmosfera ZA JAVNOST PO UKAZU IZ OZADJA NEZAŽELENA IN JO PRAV RAVNO ZATO MEDIJI BLOKIRAJO … KO MAČKI STOPIŠ NA REP, ZACVILI IN JE S TAKŠNIM REAGIRANJEM RONI SAM VSE PRIZNAL.

MEDIJI DOBIVAJO NAŠO POŠTO, A JO NAMERNO POD PRITISKI IZ OZADJA IGNORIRAJO, ITAK NISO NIKOLI SAMOSTOJNI, KER IMAJO SVOJE LASTNIKE IN PRIVATNE PLAČNIKE …  

Sicer ne razumem povsem natančno, kaj so želeli povedati, ampak zaprmej je kul, ko prebereš, da si mafijski kurirček.

TO JE NIZKOTNO PREUSMERJANJE POZORNOSTI KOT NAROČILO DELODAJALCEV.

Naj vsak presodi sam, kaj je poanta njihovega pisanja, če seveda kdo na tem svetu razume njihovo pisanje.

S TEM RONI GROZI, DA JE NAROD BREME DRŽAVI, PA MU SUBLIMIRANO SPOROČA, DA NAJ UMOLKNE.

Verjetno to uspe dešifrirati samo njim samim.

TUKAJ JE SKRIT OBUPANI POSMEH S SAMORAZOČARANJEM RAZVAJENE ARISTOKRACIJE, KI NEMORE BITI MENTOR KAPITALIZMU, PA JE ZATO SAMO KURIRČEK.

Očitno jih je tokrat zmotila Sanela Banović, o kateri sem pisal tudi jaz.

ŠE EN NESPRETEN IZZIVALNI POIZKUS IGRANJA NEDOLŽNOSTI S PAVŠALNIM KOMENTIRANJEM

Me pa zanima, kako kaj ministrica za finance, ki pripada Zdravi atmosferi gleda na takšna elektronska sporočila – ki so dejansko spam!

ZDAJ KAR NAENKRAT RONI REAGIRA ČEŠ NA ”SPAM”, VSAKIČ Z VSE VEČ BEŽANJA V PRANJE ROK OD MONTIRANIH NAPADOV NA ZdravoAtmosfero, KAR RAZKRIVA VSE VEČJO UMAZANOST POKVARJENCEV.

TAKO IMA ZDOLGOČASENE BRALCE, KI RES DA SO VODLJIVI ZARADI RAZVADE KOMODNOSTI, ZA POVRŠNE OZIROMA PLITKE, IN JIH Z ZVITOSTMI ZAVAJA, DA SI ČIM DLJE NEBI ZAŽELELI PROMIŠLJANJA IN RAZUMEVANJA.

p.s.: celotno elektronsko sporočilo ima font Comic Sans in je bilo naslovljeno na 93 naslovnikov. Jaz bi samo svetoval – da mamile niso vedno kul!

COMIC SANS NI MONTJA ZA ZDRAVEGA ČLOVEKA PA IMA RONI NAJBOLJŠE VSEBINE S KREATIVNIMI POD MIZO IN REKREATIVNIMI ZA ZAVESO, TAKO IN TAKO MAMILAŠI IN SLADOLEDI, A KAKO MU JE GROZNO, GA IZDAJAJO OČI IN NI NIČ ČUDNEGA, DA ŽIVLJENJE IMENUJE ”HAD” IN SE GRE, ČEŠ DA BREZPLAČNEGA MENTORJA BRALCEM O ZdraviAtmosferi.

DRAGA MILENA, LAŽI NEIZGRAJUJEJO KARIERE, AMPAK LOCIRAJO LAŽNIVCE!  

ENAKO PLAČANA NEČLOVEŠKA DUŠA ZA IGRANJE POMEMBNOSTI Z NAMENOM PODTALNEGA IZZIVANJA, MILENA MIKLAVČIČ, PO PRIIMKU BI MORALA BITI SVETA MIKLAVŽICA, AMPAK ZARADI NAGNJENOSTI K NEGATIVNOSTI, JE RAJE IDIOTSKI PARKELJ (VPRAŠAJMO SE, ALI RES NEOBSTAJAJO HUDIČI IN DEMONI POLEG IN ZRAVEN TOLIKO ČRNIH MAŠ?!) PA TOLIKO JE ”ZDRAVA” ZA INŠTRUIRANJE SLOVENSKE JEZIČNOSTI, DA PRVA Z IMENOM MILENA OGROŽA SLOVENSKI JEZIK IN KAKO TO, DA JE KAR NAENKRAT ZAŽELENA KARIERO IZGRAJEVATI NA TERORIZIRANJU ZdraveAtmosfere, A PRI TEM JI JE TAKO VŠEČ MESECE POIMENOVATI Z ANGLEŠKO JEZIKOSLOVNOSTJO APRIL (SAMO ZARADI RAČUNICE S KALKULACIJO, DA V KNJIŽEVNOSTI NE BI IZPADLA SMEŠNA) NAMESTO DA BI KOT ČEŠ DA JE SLOVENKA, UČILA PREBIVALCE SLOVENIJE SLOVENSKO GOVORITI MALI TRAVEN.

DRAGA MILENA, TOLIKO SI ZDRAVA, DA NEVEŠ, KJE JE STRANIŠČE IN NEGLEDE DA ZARADI IZBOLJŠEVANJA DENARANIH ZMOŽNOSTI TEKAŠ ZA PODTALNIMI NAROČNIKI,  VSEENO TI MORA NEKDO POKAZATI, KJE JE MESTO ZA TREBUŠNO POTREBO, KATERA SE SLIŠI PO UMETNI DRZNOSTI POD MIZO V TVOJEM, AMPAK NE LASTNEMU PISANJU (NE SE OPRAVIČEVATI, DA SO TE KOLEGICE PRISILILE PITI POKVARJEN MACHIATTO) HKRATI TI PRIPOROČAMO ZAMENJAJ SI IME MILENA ZA IME MICKA, DA BOŠ BOLJ KOMPETENTNA JEZIKATI V IMENU SLOVENSKEGA JEZIKA IN TI NIKAKOR NEPRIPOROČAMO, DA BI IZBRALA  IME MINKA.

MI SLOVENCI VEMO, KER VIDIMO, DA SI HRVATI IMENA MESECEV NISO PRODALI ZA MACHIATTO GERMANŠČINI, KER HRVAŠKI TRAVANJ NIKOLI NE BO APRIL, KOT KAR JE APRIL V SLOVENŠČINI NAMESTO MALI TRAVEN, RAVNO PRAV ZARADI TAKŠNIH MILEN KOT SI TI.

 Dragi Bralci, MI DOMICILNI SLOVENCI NEDOVOLIMO UČITELJU Dragutinu Barušič GOVORITI VSILJENO UMETNI SLOVENSKI JEZIK KOT JE GERMANŠČINA, KER OD 1945. JE SLOVENSKI JEZIK OGOLJUFAN ZARADI SLOVENSKIH KOMUNISTOV IN TI MILENA, ENAKO KOT RONI, PA ŠE VSI, KI GOLJUFATE ZdravoAtmosfero, STE NESAMO REVOLTIRANI PANKERJI, TEMVEČ PANKRTI JUGOSLOVANSKE UTOPIJE IN DANES SE Z LJUBOSUMNOSTJO ZAVISTNO IGRATE V SEBIČNEM IMENU OŠABNEGA IZZIVANJA SLOVENSKE KNJIŽEVNOSTI Z OGROŽANJEM TAKO NEDOLŽNIH KOT NE NEMOČNIH, KER NIMAMO VEČ STRAHU PRED OZNO IN UDBO ZARADI UČITELJA, KATEREGA SE BOJITE SPUSTITI V JAVNOST IN VIDETI JE, DA NISTE GLUPI, DA BI BILI V POMOTI, TEMVEČ PODCENJUJETE SLOVENSKI NAROD, KO SE SRAMOTNO RAZODEVATE Z LAŽNIM OZNAČEVANJEM ZdraveAtmosfere V SMRTNEM STRAHU PRED MORALNIM HUMANIM DUHOVNIM RIMOKATOLIŠKIM HRVATOM, KI S ČISTO ČLOVEČNOSTJO RAZKRINKAVA SLOVENSKE ČRNOMAGIJAŠE NAJBOLJ SKRITE MED PSEVDONIME IN BREZIMNEŽE HOBI PRIVATNEGA ČASA.

DA BOSTE SEZNANJENI, NESLOVENKA, ZAPOSLENA V NARODNI BANKI SLOVENIJE ZARADI OBISKOVANJA ČRNIH MAŠ MISLI, DA JE REPTILKA, PA JE PRAV RAVNO ZARADI TEGA KOMPETENTNA BITI DESNA ROKA GUVERNERJA.

  RONI IN MILENA HITRO Z URGENCO NUJNOSTI SKOČITA K TOMISLAVU ŠULJIĆU PO INSTRUKCIJE O MACHIATTU, TOLIKO O ITAK NE VAŠI IN NE LASTNI EDUKACIJI SISTEMSKIH IZGUBLJENCEV V LABIRINTU PREGANJANJA KARIERE, KATERI NOVINARSKI BREZDUŠNIK BO VEČJI BREZUMNI NAROČENI STREŽNIK http://reporter.si/clanek/svet/pricevanje-nizozemskega-bankirja-bancna-elita-na-tajnih-orgijah-obredno-ubija-otroke-509458 BREZSRČNIH ČRNOMAGIJSKIH PODTALNIH NAROČNIKOV.

ORIGINAL LINK NOVINARSKE SRAMOTE RONIJA KORDIŠA: https://www.had.si/blog/2017/04/26/zdrava-atmosfera-mafijski-kuriricki-tipa-had-blog-in-podobni-roni-kodis-gospa-isce-moza/

VSI POVERJENIKI CIVILNO HUMANO DUHOVNO MORALNO RIMOKATOLIŠKEGA ZDRUŽENJA ZdravaAtmosfera