OBJEMI IN POLJUBI

Poslano dne 24.4.2017 Vsem Medijem, Varuhinji Človekovih Pravic – ga. Vlasta Nussdorfer, Ambasadam, Konzulatom, Ministrstvom, Sveti Cerkvi, Predsedniku RSlovenije, Predsedniku Vlade RSlovenije.

Spoštovani!  

Gospa Nussdorfer, kakorkoli se vam zdi, da obstaja naključje oziroma slučajnost, upamo, da ste samo zaradi tega nevtralni, čeprav ste bili odvetnica in sodnica, pa predobro veste, da vse ozadje ima poreklo in korenino, ampak nečloveški pritiski kvazi izobraženih plagiatsko šolanih, ker drugače ZA ne bi bila blokirana in goljufana.

ZdravaAtmosfera je kaznovana z ožigosanjem zaradi priporočanja prebujanja morale, kar ni mogoče brez priporočanja ozaveščanja Duhovnosti, ker morala ne obstaja brez duhovnosti in obratno. Tako Morala kot Duhovnost sta pogoja priporočanja Humanosti.

Prosimo vas, da se oglasite, ker z molčanjem niste naslon Družinam, Državljanom, Državi, in tako očitno nezastonj niti zaman podpirate lobije za izčrpavanje naroda.

Razvpiti novinarji po naročilu ali plačani pod mizo ali po direktivi za vse naročeno hvaljenje gospe dr. Sanele Banović ves čas blatijo nevladno Združenje ZdravaAtmosfera, samo da bi omogočili svetovnim plagijatom kvazi duhovnost … takšni interesi insistiranja medijskih uradnih institucij niso z državne strani, temveč so s strani lobijev, ki izkoriščajo državo, kar je nedopustno, ampak se dopušča pod pogojem korupcije … tudi nenaključno ter neslučajno ta doktorica ni res, da išče moža, kot opisujejo mafijski kurirički tipa Had Blog in podobni (Roni Kodiš – gospa išče moža – Z DRUGIMI BESEDAMI, NAIVNI BRALCI NE PREPOZNAJO PLASIRANJA ZVODNIŠTVA V ŽIVO, ker ima zdravnica ekonomsko močne kandidate iz občinstva po končanem zavajajočem predavanju in tukaj jih registrira globlja plast mafije, vse drugo ji pustijo za kliente v ordinaciji https://www.had.si/blog/tag/sanela-banovic/)

Glede na Hipokratovo prisego dr. Sanele Banović, a hkrati po čudnem modelu modema modusa nagovorjena na javni nastop o izbrani tematiki Objem in poljub, napeljujejo javnost razuzdanih Generacij na nemoralo preko vsiljevanja biznisa z izkoriščanjem objema in poljuba, kar razkriva nehumanost njene lastnosti. Dr. Sanela Banović, ki se priporoča z objemi na iskanje moža, kaže na to, da ni kompetentna z učenjem in legalizira žensko zvodništvo.

Pred tem pa je bila s preračunljivo obtožbo s strani medijske mafije ZdravaAtmosfera obsojena, da družinam in parom priporoča objemčke in poljubčke.

Plačani promiskuitetni novinarji, ni dovolj rečeno, ker preočitno je in se ne da skriti, da so promiskuitetne institucije, glede na to, da je dovoljeno lagati v medijih, ki preferirajo obveznost do nemorale, dolžnost do nehumanosti pod okriljem pravice, da se plen od uradnih lovcev brez dovoljenja države ne sme v Javnosti braniti niti Generacije zaščititi.

To prebrisano blatenje ZdravaAtmosfera, je uradno vprašanje vseh odgovornih institucij.

Pred vsemi Generacijami preko Javnosti vas prosimo, da jasno označite tako legalnost kot legitimnost ZdravaAtmosfera, ker drugače sodelujete v hudih podtikanjih grdih pretvez, s katerimi dovoljujete spodkopavanje tako nedolžnih kot nemočnih, poleg in zraven registracije bilo katere ustavnove, je nedopustno delati se gluhe in slepe.

Neobstaja hobi Duhovnost niti neobstaja hobi Moralnost niti neobstaja hobi Humanost, niti nesmejo obstajati s.p. hobiji niti d.o.o. hobiji, enako ne kirurgi-hobiji, tako kot ni politika za hobi … Gospa Vlasta, vemo, da veste, da ZdravaAtmosfera ni napisala nič nepravega (to, da nismo napačni, zakaj je to narobe?) zaradi česa namesto navdiha insistirate na interesu molčanja? Gotovo na takšnem položaju niste brez vključenosti v masonsko ložo, prostozidarstvo, iluminate in en gospod Slovenec iz Španije na visoki poziciji nas prepričuje z mišljenjem, da so te skrivnostne organizacije registrirane mimo javnosti, prijateljske do ljudi, ki spodbujajo sociologijo socializacijo solidarnost družabnost … nimate boljšega učitelja za to, kot je Dragutin Barušić. Zaradi tega, ker je Hrvat, ga ni treba streljati … Če bi bil Anglež, bi ga Neslovenci v Sloveniji, ki se imajo za Slovence, kot je gospa novinarka z neslovenskim imenom Milena Miklavčičičič – nosili po rokah … z vaše strani je potrebno nujno vprašati, kako je mogoče da samo srbski novinarji smejo tako globoko blamirati slovenske institucije. Sinovi in hčere tujih oficirjev nimajo kaj biti v tuji deželi kompetentni … saj seveda pomagajte odblamirati Zdravotmosfero v medijih, če se bojite tiste mafije.

Tomica Šuljić, HAD blog in kompanija so izkoristili očeta družine in zaradi pohlepnega apetita za seks pridobili za legaliziranje homo lobija ter od matere oddaljili otroke in otroke od mame preko nemoralnosti sodnice Nadje Marolt, ki je namerno pred uradnim dopustom izdala nezdravo odločbo.

 Vsi Poverjeniki Zdravetmosfere