ODGOVOR NOVINARJU TOMICI ŠULJIĆ

————– Posredovano sporočilo ————–
Od: suljict <suljict@delo.si>
Datum: 31. december 2016 22:43
Zadeva: Odg: NUJNO OBVESTILO
Za: Zdrava Atmosfera <zdravaatmosfera.si@gmail.com>
Srečno novo leto, pa upam da niste ranjeni v glavo od teh napadov …
 

Tomica, ti pa tako kot v starem tudi v novem letu nadaljuješ biti avtorska nesreča.

A to, da bi nesreča želela srečo, je mogoče edino sebi.

Prispomni se, da si uničil življenje dvema otrokoma, da bi sebi izgrajeval kariero zaradi naivnega očeta, prodanega denarju, v čemer si ti podkovan, ampak ne tudi dovolj pretkan.  

Zaradi kopanja jame nedolžnim, si na koncu sam nemočen padel vanjo. Ker ne sočutiš s Človečnostjo, je jasno, da si ranjen v glavi.

Antiteizem ni stvar Naroda, temveč je stvar številnih, z nesramnostjo prevaranih posameznikov, zato, ker so plačani od čudnih naročnikov za kvantiteto sistema, a glede na podtalnost kapitalizma so z logiko breme Narodu.

Dragi Šuljić, skratka kmalu, ko ne boš več plačan za izmišljevanja, boš samemu sebi največja kazen ter boš umiral kot tebi podobni s težko samorazočaranostjo zaradi razvajenosti, ker boš za vsako plenico moral imeti ogromno denarja, sicer boš neurejen, enako kot si v možganskih vijugah.

Kdaj že te je mamica rodila, a ti še neveš, da obstajajo zlobni ljudje, ki se ukvarjajo s črno magijo.

Siliš se biti novinar, nisi pa niti za portirja, ker portirji vedo, koliko črnomagijašev v določeni noči vstopa v zgradbe.

Prežalostno je, da se delaš mentorja resnice, a poleg in zraven tebe se služijo črne maše.

Tega zla ne delajo fizični delavci, ampak intelektualci, ki češ nimajo izpranih možganov.

Vsak narod izvira iz plemena in vsako pleme ima obrambo v poglavarju in zaščito v vraču, kateri niso niti zastonj niti zaman, kot so materialisti, še posebej antiteisti.

Kar smo poslali tebi, nisi nikoli nič objavil ali pa si z zvijačo zavajal nedolžne, ki so nemočni, da bi preverili resnico, zato bomo vsem medijem, posebno vam, namišljenim novinarjem, vedno javno in jasno odgovorili, tako boš manj sramotil novinarsko profesijo.

Dragi vsi drugi novinarji, svobodno se razkrijte, da ste na stopnji Šuljića.

ZdravaAtmosfera je tukaj in bo nadživela vas, posamične lovce na denarski plen, ki ste za prihodnost intelektualni škart z inteligencijskim nazadnjaštvom v imenu pomanjkljivega prepričanja in emotivno zaostalostjo v imenu omejenega mišljenja.

Učenci Nadučitelja Dragutina Barušić

Kako s težavo zgodovina sprejema Stvarnost Resnice …