OZADJE NEVARNE STVARNOSTI

INDUISTI BUDISTI ISLAMISTI KOT POLITIKI SE NEODREKAJO VEROIZPOVEDI
 SAMO POLITIKI RIMOKATOLIČANI NEŽIVIJO RIMOKATOLIČANSTVA  
TEMVEČ TAVAJO V LAŽNIH VEROIZPOVEDIH
V KATERE SPADA ENAKO KOMUNIZEM Z VEROVANJEM V NEVEROVANJE
TAKO SATAN S SLEDILCI NAGAJA
SAMO DA SE Dragi Bog JEZUS KRISTUS VSE MANJ DOGAJA
IN TA NEVIDNA VOJNA SE V ZGODOVINI NAHAJA  

Rezultat nemaranja Nasvetov Pravega Boga Pravega Človeka Jezusa Kristusa Je Da Človek, zaradi zlobne  globoke Države do Ljudi ki jih imenujejo nepotrebna usta, nima Rešitve pa Je Pozitivni Človek skoraj kmalu ob ogroženosti Življenja ogrožen Usodno.

No, za Usodno ogroženost so krivci sami Veroizpovedni Rimokatoličani, ker jim je Namen Molitve S Pomenom Pobožnosti najzadnja Volja Hotenjem Želje.

Ampak Za Življenjsko ogroženost so krivci sluge kneza teme  ker mu zavajajo tako Nedolžne kot Nemočne za sledilce oz za prekleto seme.

Izdajalci Nadangelske Sile so slabotneži zaradi tako slabega razumevanja iz podtalne navade kot šibkega promišljanja za podli ponos in to ni naključje, ker so = to + na osnovi že padlih prednikov še padajoči potomci.

Intelektualci si domišljajo znanje na osnovi dezinformiranosti pa so sami individualisti ker drug drugega z utopijami potapljajo oziroma eni si komplicirajo Leta z nadrejanji Nad Nedolžnimi, a drugi s kompleksi podrejajo Nemočne – to sta dva satanova udarca ob enem napadu in sigurno ste Dragi Bralci slišali Narodni rek, da satan dvakrat udarja, tretjič pa Poštenih Ki Cenijo Božje nezmorejo več nadlegovati, a tisti ki nočejo marati Božje, avtomatsko marajo vražje.

Institucije so pod oblastjo zlo duhovega sistema pa zaradi tega se neprestano ustanavljajo proizvajalci Siromašnih, da bi se zloduhova banda in hranila z izčrpavanji Revnih in odžejala v izkoriščanju Revežev, te nečasti pa nečastni nezmore ko so Ljudje Izpolnjeni S Prežetostjo Rimokatoliške Veroizpovedi ali; Srčno Predani, Duševno Lojalni, Umno Oddani.

Drži tisto kar Držimo, a Beseda Država prihaja iz Besede Drži in to se trži kakor da je plitkost globoka intelektualnost češ da površnost individualnosti ima globino.

Inteligenca posameznega prostega zidarja, intelekt samskega masona, emocija posamičnega iluminata neobstaja ker so skrivnostno krdelo ki preganja Naslednike Apostologije ali Edino Prave Plemenitaše Dobrotnike Jezusa Kristusa  no v Narode sejejo laž o individualnosti samo da se Rimokatoličani nebi sešteli in zbrali za Bogočloveka Jezusa Kristusa.

Sopredsednica ZdraveAtmosfere Sonja Kožuh