POBOŽNOST FILIPA NERI

Moji Dragi Bralci,

sem mlada Učenka med Učenci ZdraveAtmosfere, ki se nam je porodila V Blagoslovu Človeka Z Darilom Duha Prerokovanja, a toplo upam, da ste seveda vsaj slišali, da mu je ime Dragutin Barušić.  

Zdaj se vam pohvaljujem, da sem se O Plemenitosti veliko naučila in sedaj vam zaupam Moč Dobrote, ki zame ni več nobena skrivnost in zahvaljujoč moji Odprtosti Lastne Iskrenosti se nam boste naučili biti mnogo Boljši Človek.  

S svoje strani vas vsi srčkiZA prosimo, da Z Velikodušnostjo Pomagate Narodu Prepoznati, da ni vseeno biti ali sluga dezinformiranosti ali steber informiranosti, ker; Bistvo Je Biti Prava Priča Zdrave Obljube, kar pravzaprav negre, če ni Popolnega Vodstva O Sočutju drug do drugega in zato je rojen časopis ZlatoAngelov, da ga Z ODLOČNOSTJO ODLIČNOSTI, prav tako kot jaz ravno vam, darujete tako nemočnim Za Oazo Mira kot Nedolžnim Za Bazo Vira.  

Naš Preljubi Nadučitelj Srčnosti Je Vaš Ljubljeni Naučitelj Duševnosti in Hvala Mu, da nas Uči O Lastnosti tako Svetnic kot Svetnikov Z Vsem Angelskim Kraljestvom. Ker neglede na to, da je Nebeško Nevidno In Rajsko Vidno, So Človek In Nadangeli Bitja Edinstvene Božje Podobe.    

Po Spominu, kakor nas je Učil Naš Učitelj Dragutin Barušić, Vam Z Ljubeznijo Priporočam Opis 24 Ljubeznivih Skrušenosti Svetnika Filipa Nerija, Da Bi Si Mi Vsi Enako S Svobodo Dobrote Isto Zaslužili Plemenitost Svetosti.  

 1. Pravi Služabnik Božje Prošnje in Naslednik nepriznava druge zemlje od Raja.  
 2. … hudiči preko demonov, naši sovražniki, nas želijo uničiti, zato nam V Domove prinašajo nemir, negujejo spore, nervozo in rivalstva, ker ko se med seboj neljubimo, pride zliduhova vojska.  
 3. Tisti, ki vztraja v jezi, sporu, trmi, užaljenosti in uporu, prinaša kaos pekla.  
 4. Eden najučinkovitejših načinov, da Sebe Ohranimo Brez Greha, je, da imamo Občutek Za Šibke in se nikoli nehvalimo zaradi naše pravilnosti, temveč zaradi Širjenja Dobrote, ampak priznamo, da je to samo zaradi Božje Milosti ali Plemenite Verige Odnosa, Ki Nikoli Nepreneha.  
 5. Neobstaja nič nevarnejšega za Duhovno Življenje kot želja, da se odločamo kot v imenu lastnega mišljenja in svojega prepričanja, a to je skrita veriga odnosa s prekletimi predniki, ker varnost imamo V Besedah Dragega Boga V Svetem Pismu, da smo Njegovi Lastni Nasledniki … lucifer se je izpostavil za individualista z neopranimi možganskimi vijugami in uničuje Tako Nedolžne Kot Nemočne v imenu intelektualca.
 6. Velika Plemenitost je v Stvarjenju in to se dobro vidi V Dobroti Stvarnika Dragega Boga; sonce oddaja svojo svetlobo; ogenj širi svojo toplino; drevo širi svoje veje in nam prinaša svoje plodove; voda in zrak, Vsa Narava Izraža Lepoto Ljubezen Dragega Boga. A mi, ki smo ustvarjeni Po Njegovi Lastni Podobi, Ga nepredstavljamo, ampak Ga z brezobzirnostjo in sprevrženostjo zatajimo v delih, medtem ko Ga Istočasno Hvalimo Z Besedami.  
 7. Nikogar nesovražite. Dragi Bog nikoli neprihaja tja, kjer ni Ljubezni do bližnjih.  
 8. Če res želite postati Sveti, nikoli neuporabljajte obrambnih stavkov in vedno priznajte svoje grehe, tudi ko so namerno izmišljeni.  
 9. Pomisleki so slabosti, ki se jih pogosto da umiriti, a redko prinesejo Mir; samo Skrušenost jih lahko porazi.
 10. Bodite Poslušni, tudi v najmanjših stvareh, ki se zdijo nepomembne, ker tako boste lažje Poslušni v velikih stvareh.
 11. Pogosto Berite Življenja Tako Svetnic Kot Svetnikov Za Navdih in Pouk.
 12. Da bi vztrajali v Življenju Verovanja, se naučite Varovati Usode tako, da labilne dvignete iz razpoloženja V Stabilne Angele Pomaganja. Darujte jim čas, ker nemorejo vsega naenkrat, da bi bili Svetniki V 4 Dneh.  
 13. Radost Krepi Srce In Nam Pomaga Vztrajati. Za Božje Prošnje So Pastirji Vedno V Dobrem Stanju. Ljubezen in Veselje ali Pobožnost in Skrušenost morajo biti naš moto.  
 14. Trenirajte Skrušenost S Srčnostjo Rednih Spovedi, to v namenu pomeni Plemenitenje S Priznanji V Potrdilih Dobrote tako, da je Javnosti Glasno pa Generacijam Jasno.
 15. Kožo Bitja nam močno ovija duh samovšečnosti in ko ga odvračamo, nas neboli Lastnost, temveč ego, ki je pritihotapljeni pritisk šepeta temnih sil. Ko prodremo še globje, do razodetja nevidnih sil nad nami, pa nam vsiljujejo vtis, da boli, ko se odvajamo od dezinformacij.  
 16. Najboljši način Učenja O Molitvi? Prepoznajte, da Dragi Bog Ve Vse in Se Od Njegove Lastnosti Učimo: Ne Moja, temveč Tvoja Volja, ker nesmemo zahtevati, ampak Prositi, Da Preko Naše Lastnosti Sveti Duh V Svetu Množi Angele. Položite vse napore v celoti V Gospodove Roke.  
 17. Da smo v bistvu Kovači Srca, Tesarji Duše, Klesarji Uma tako sebi kot drugim, je Resnica, katera se lažje prepozna pri drugih, kot pri nas samih.  
 18. Božje Prošnje So Vedno Plemenite in se Nam zaradi Hvaležnosti Razodeva Zaupanje, ki je Stvarno Služenje Dobroti, drugače Dogodkov nismo v možnosti Razumevati, sicer o Situacijah nismo zmožni Promišljati.  
 19. Sveto Pismo je bolje preučevati čez Molitev kot skozi študij.  
 20. Če ste bolni in se nemorete postiti, da bi razvajenost premagali z zadovoljstvom, potem Bodite Velikodušni S Skrbljenjem za reveže in Z Učenjem revnih, da nebo nikoli več siromaštva.  
 21. Vedno Je Nujno Prositi Verigo Nebeškega Odnosa Za Zagovor, A Najlepše Je Pričeti Pobožno Moliti Na Začetku Pri Vseh Molitvah Za Primer Vzora: »Devica Marija, Mati Božja, Prosi Dragega Boga Jezusa Kristusa za vse Duše Od Adama in Eve do konca Sveta.«
 22. Pri Presenečenjih Moramo Biti Iskreni, Da Bi Lahko Bili Za Novosti Odprti, drugače nepomagamo, sicer nismo sredstvo za Dar Svetosti. Mi vidimo telo, čeprav brez Rajske Pomoči, neznamo upravljati z mislimi, ki so edino sredstvo, zaradi katerega ali nažalost ostanemo grešniki ali postanemo Svetniki.  
 23. Ure je konec – isto lahko rečemo za leto – a Čas Dobrote Za Plemenitenje se nikoli nesme končati.  
 24. Torej! Kdaj bomo začeli kot Predniki Skrbeti Za Potomce, da bo Javnost Z Vsemi Generacijami Slavila Dragega Boga Jezusa Kristusa?  

Vedno Vam V Pomoč, vaša Lina R.