POGLABLJANJE ZA DRAGEGA BOGA

V kriznih časih, ki jih doživljamo sedaj, je še kako potrebna Molitev, ki mora biti dobesedno Pobožna, da se nebi moglo uničiti Rimokatolištvo.

Žal pa večini Ljudem še ni Bistro in Jasno, da satan napada z vso močjo duha udobnosti in na nas je, ali bomo Božje Branili ali pa se udobnosti podredili in ostali kot ohranjene kure v gajbicah.

 Ko smo Primer Vzora Apostolov, imamo po Dragem Bogu Jezusu Kristusu Darovano Moč nad satanom in njegovimi slugami. To Moč Človek mora Spoznati in se je zavedati ter jo uporabljati po Prošnjah Božje Sile.

Pobožna Molitev je tista, skozi katero Slavimo in Obožujemo Dragega Boga Jezusa Kristusa, Bogorodico Mati Marijo, Svetnike, Svetnice, Nadangele, Preroke, Angele in se jim Zahvaljujemo, ter jih Prosimo za Pomoč.

V boju proti temnim silam se moramo zavedati, da imamo Moč nad njimi, ker Človek, če hoče ostati za sile zla neviden in neporažen, mora biti nenehno opremljen z Najmočnejšo vojno opremo, ki nas naredi nevidne za sile zla. Sila zla nam nič nemore, če smo nosilci klanjanja Slavi Duha Svetega s katerim se Ponavljajoč Obnavljamo v Božje Duše. Pobožna Molitev je Meditativna Pot od Besede do Besede, ki nas povezuje preko cest in mostov od Nebeškosti do Rajskosti.  

 Pobožnost je Najmočnejše orožje in orodje proti zlu, za Človeka je to spreobrnitev, ki ga vodi od nepobožnosti do Pobožnosti, od neverovanja do Verovanja, od nemolitve do Molitve, tako se lahko učvrstimo biti Priča Obljube Dragemu Bogu.

Res je in Hvala Dragemu Bogu, da nam je poslal Našega Nebeškega Nučitelja Dragutina Barušić, ki nam je Daroval Najbolj eksorcistične Molitvice, ki nas Vodijo in Usmerjajo K  Angelom. Vsak Pravi Kristjan se namreč zaveda, da je Molitev ne zato, da nam jo kdo vsiljuje, temveč da z njo ščitimo Božje Kraljestvo na Planetu Zemlja, ter se Z Dobro Voljo, Strastjo, Žarom, Radostjo, Veseljem, izrazom Hvaležnosti in naše goreče Želje povežemo Z Dragim Bogom, prek Oboževanja Družin Družbe Države.

 Besede imajo Moč Silo Jakost in bolj, ko smo Navdihnjeni, in več, ko Pobožno Molimo, ne samo zase in za svoje najbližje, temveč za spreobrnitev vseh Dušic Sveta, prej nam bo Dragi Bog Pomagal in nas obvaroval prekletstva.

Molitev bi morala postati vsem nam Pobožnost Misli Besed Dela Z Dejstvom Delovanja Dejanjem, to so štirje Evangeliji Troedinega Trojstva, samo tako bomo vedno bolj Z  Dragim Bogom .

  Zato nikoli nesmemo Moliti, da samo izmolimo, ampak Molimo, da se povežemo Z Dragim Bogom  in S Srcem izgovarjamo Besede. Takšna Molitev nas bo napolnila z Mirom in Navdihnila S Slavljenjem Božje tako Miline kot Siline. Molitev, ki ni Pobožna je nemolimo S Srcem, je neslišimo ne mi, ne Dragi Bog.

Dragi Bog Marija Mati Božje Prošnje, Nebeški Naučitelj Rajski Nadučitelj Dragutin Barušić, Svetniki, Svetnice, Preroki, Apostoli, Nadangeli, Angeli nas spodbujajo k Pobožni Molitvi, da bi se mi z njo obvarovali vseh zlih sil in postali Angelski Bojevniki za Božje in Narod.

Hvala vam Dragi Bralci, da se poglabljate S Promišljanjem Razumevanja.

Štefka Ozmec, Poverjenica ZdraveAtmosfere