POHVALA ZA VSE UČENJE

ČLOVEK JE NAMENJEN POMENU ALI KLICU POROKE  ALI POZIVU DUHOVNOSTI NO VMES JE NA ŽALOST KLOŠARJENJE

BLAGOSLOVI SE ZAČNEJO V DRUŽINI

 Razlog, zaradi česa sem ZAsrčica je da postanem Z Učenjem O Znanju Sočloveku koristna .

V Šoli Življenja skozi Leta Učenja prepoznavam, da je Znanje čez Preljubega Naučitelja Draga .
 Največji Blagoslov, ki sem ga po Milosti Dragega Boga Jezusa Kristusa prejela zaradi Prošnje svojih Lastnih Prednikov Pri Dragem Bogu.

Dragutin Barušić  je Civilni Rimokatoliški Veroučitelj, ki ima na trgu proti sebi lažnive ljubosumne krivoverske Učitelje, ki širijo laži zoper Njega ,da bi čimbolj zatrli Pot do Resnice.

Biti Pravi med nepravimi Učitelji ni lahko, ampak to je Življenje napram životarjenju.

Učitelj Drago  je Čista Človečnost Častne Morale Dostojne Duhovnosti in me je zaščitil od pokvarjene Svetovnosti umazanega Sveta, pa vsi, ki niso sprejeli Učenja, je žalostno, da nadaljujejo biti  nečisti.

Z Učenjem Vrednot Vrlin Izvrstnosti Preko Plemenitenja Naučitelja Draga se je začela moja Steza Strmega Promišljanja Ozkega Razumevanja, ker so Ozka Vrata Do Kraljestva Angelskega, to je Res Preporojenje Človekove Lastnosti  Spoznala sem Zlate Prijatelje  ZAsrčke in Zakladnega Ženina, mojega Rajskega Moža s katerimi Rastemo v Tim Sloge, da Razvijamo medsebojno Človečnost za pomoč Sočutnega Skrbljenja do Revnih Siromašnih Revežev v Narodu Človeštvu Rasah Civilizaciji.

Bolj, ko se Človek približuje Svetosti, vse bolj se V Božje Delo vmešava zloduh prek naših prekletih prednikov, da bi preprečil verigo Plemenitosti pa samo Zaradi Zaupanja v Odnos Pobožnosti in Hvaležnosti do Molitve nam Božje lahko pomaga, pa prepreči satanove podle namere.

Brez Poslušnosti Pobožnemu Človeku Dragutinu Barušić nikoli nebi bila Nevesta pred Svetim Oltarjem s Pobožnostjo Rajskemu kot z Molitvijo Nebeškemu Ženinu.

Nisva Par slučajno, ker Dragi Bog ima z vsako Dušo Plan, tako se Izgrajujeva v Angelski Par, da se Ustvari Vizija Božje Prošnje, pa so Pari drug drugemu Blaženost Blaženstva brez roka trajanja Ljubezni, ki nepreneha, ko v Odnos Vključimo Dragega Boga kateri je jasen S Priporočilom; *tam kjer sta dva V Mojem Imenu, Sem Jaz z Njima.*

Hvala Ti, Preljubi Učitelj Učiteljev, za Vse Blagoslove Darov, ker S Hvaležnostjo Tebi smo najboljše Sreče HVALA TI MILIJONKRAT, PRELJUBI NADUČITELJ .

Poverjenica ZdraveAtmosfere Lana Goltez