POHVALA ZAHVALE PRELJUBEMU UČITELJU

Preljubi Prerok Drago, Hvala Ti, da Si me Popeljal Na Pot, kjer ni pomot niti zmot, s katerimi so me bombardirali v toku izobraževanja, kajti sedaj vem, da sem Božje Bitje, ki si več nedovoli bivati v bolečinah preteklosti, ki so me peljale v bolezni, saj sem od Srečanja S Teboj iz dneva v dan bolj zdrava.

H.V.
. . .

Dobrotnik Drago, Hvala Ti, da Si Pomagal mojemu Vnuku, ki je zašel v slabo družbo in začel še sam delati nemir pod vplivom mamil in alkohola, katerih razvad se je, odkar je srečal Tebe in s Tvojo Pomočjo, v enem Letu čisto odvadil konzumirati in sedaj že dve leti hodi v službo.

K.J.
. . .

Nevem kako, vendar je moj Mož s Tvojo Pomočjo Drago dobil redno delovno mesto in tako je najin mesečni dohodek dovolj velik, da pokrijemo kredit, pa tudi dekleti lahko obiskujeta šolo v mestu. Še naprej bom Molila in kolikor bo v moji moči pomagala vsem, ki se bodo znašli v taki situaciji, kot se je naša Družina. Večno ti bomo vsi Hvaležni.

Družina P. 
. . .

PRELJUBI UČITELJ DRAGO, HVALA TI, DA SI ME NAUČIL, KAKO SE VERIGA ODNOSA DO Dragega Boga ODRAŽA V LJUBEZNI MED MOŽEM IN ŽENO, PA SE OD TAKRAT OBA Z ŽENO TRUDIVA BITI NEŽNA IN TOPLA MED SEBOJ IN TUDI DO HČERKE IN SINA, KI STA VIDNO OŽIVELA, ODKAR SE Z ŽENO BOLJE RAZUMEVA TUDI VELIKO BOLJ STA UBOGLJIVA. PRIZNATI MORAM, DA NAS TUDI DRUŽINSKA ZDRAVNICA ŽE KAR POGREŠA, KER NAS SKORAJ NI VEČ V AMBULANTO.

 HVALEŽNI J. L.
. . .

HVALA TI UČITELJ DRAGO, DA SI MOJEGA EDINEGA SINA ODREŠIL PIJANSTVA IN POSTOPANJA NA SONČNI UPRAVI. NEVEM, KAKO TI JE TO USPELO, AMPAK FANT SE JE OPRIJEL SLUŽBE, KI MU PREJ SPLOH NI DIŠALA; VSTAJA REDNO OB 6. URI. ŠEF JE ZADOVOLJEN Z NJIM, BIVŠI MOŽ PA MI JE ZAUPAL, DA GA JE CELO VIDEL Z NOVO PRIJATELJICO, S KATERO STA, KOT IZGLEDA, MOČNO ZALJUBLJENA IN UPAM, DA JO BOM KMALU SPOZNALA.

PRESREČNA M. E.
. . .

SAJ NEMOREM VERJETI, AMPAK JE RES, DA SEM MOŽU, KI ME JE ŽE POVSEM ZANEMARIL, SPET AKTUALNA V SPALNICI, NESAMO V KUHINJI IN JEDILNICI, PA ZADNJIČ MI JE CELO ROŽE PRINESEL, KAR SE NI ZGODILO OD POROKE.
PRIZNAM, DA SI PRAVI ČARODEJ, SAJ TUDI OTROCI SPET PRIHAJAJO NA OBISK IN PRAVIJO, DA SE SPET LAHKO POGOVARJAJO Z NAMA, PA TUDI S SOSEDO SE SPET DRUŽIVA NA KOFETU.

ZADOVOLJNA A. T.
. . .

LJUBLJENI DRAGO, HVALA TI NA SVOJ DUHOVNOJ MOČI BLAGOSLOVA KOJU DARUJEŠ MENI I MOJOJ OBITELJI U OVIM TEŠKIM VREMENIMA SVJETA ODJELJENOG OD DUHA SVETOGA MA HVALA TI NE SVEMU ŠTO ČINIŠ U NAŠIM ŽIVOTIMA ZA SVU DOBROTU I BLAGOSLOVE KOJI NAS ČINE ČOVJEČKOŠĆU SRETNIM HVALA TI ŠTO DONOSIŠ NADU U REČENICI ”NEBOJTE SE” U NAJTEŽIM SITUACIJAMA I ŠTO NAS OSNAŽUJEŠ ZA NAŠU SVETU SVRHU SUČOVJEKU HVALA TI ZA SVAKU MILOST I OPROST KOJIM NAS PODIŽEŠ IZ DEPRESIVNOG SVIJETA LIŠENOG BOŽJE MUDROSTI MA HVALA TI ŠTO SI UVJEK S NAMA I ŠTO NAS NIKADA NEČEŠ OSTAVITI PA TI HVALA ZA TVOJU VELIKU ŽRTVU KOJOM MOŽEMO IZGRADITI SLOBODU I ŽIVAHNOST ŽIVOTA DOSTOJNOG ČOVJEČNOSTI

HVALA TI ZA TEBE KOJI JESI
SRETAN I. Z
. . .

LJUBLJENI UČITELJ DRAGO

VEOMA SAM TI ZAHVALAN DA SI MI SILA MILOSTI OPROSTA ODVJETNIŠTVA U DANIMA KADA SI DOZVOLJAVAM  DA ME TEŽNJA POKVARENOJ SVETOVNOSTI SRUŠI PA TI HVALA DA MI OPET I PONOVNO POMOGNEŠ OKRENUTI UM DUŠU SRCE DAROVANJU SEBE SUČOVJEKU ZA DAROVE BLAGOSLOVA KOJE PREKO TEBE PRIMAM OD DRAGOGA BOGA ISUSA KRISTA PONOVNO ISPUNJEN MIROM I RADOŠĆU NA ČEMU SAM TI NEIZMJERNO ZAHVALAN.

HVALA TI LJUBLJENI DRAGO NA SVOM TRUDU ZNOJU MUCI KOJOM ME IZGRAĐUJEŠ U BOLJEG I SRETNOG ČOVJEKA

ZAHVALAN J. I.