POLJUB NA ČELO

Najbolj Svečan Trenutek Življenja je, ko se Otrok Rodi, in ga Mami In Ati Z Ljubeznivostjo Popolne Ljubezni Poljubita na Čelo, ker je zavit v rjuhico (posebej mamini dotiki in poljubi pomagajo novorojenčku, da lažje diha, je mirnejši in hitreje pridobiva na teži ter ima boljšo imuniteto) in nesamo, da je edino odkrito, temveč je najbolj senzibilno mesto v trenutku stika Z Življenjem, kar je Najlepše v Usodi.  

Škoda je, da Narod neohranja spomin na Te Svete Minute S Poljubljanjem Na Čelo med seboj, tako bi prenehal dvom ali neprijateljstvo oziroma sum ali sovraštvo.

Čelo je nevtralno najlažje dostopno področje, kjer pokažemo, kako lepo-koristno misel LJUBIMO ‘Tako Smo Pomoč Svetemu Duhu’, na ta način se Slavi Angelovanje, kar je Prijateljstvo V Vidnem Svetu.  

 POLJUB NA ČELO Je Božje Priznanje tako VAROVANJA kot VEROVANJA in ga je potrdil Sam Dragi Bog Jezus Kristus, ko se je spustil na Zemljo.   

Sveti Peter govori o Poljubu Milosti, a Sveti Pavel O Svetem Poljubu; vsi Apostoli So Se Poljubljali Na Čelo, Ker Pred Našega Dragega Boga Jezusa Kristusa Želimo Prinesti Otroško Srce. Lastnim Učencem, Svojim Apostolom, Je Rekel ‘BODITE OTROCI’, ker otroci neznajo biti resni, ampak so s: 

– Spontanostjo Božanstvenega Srca, Originalne Radosti,

– Spretnostjo Božje Duše, Orientirane Sreče,

– Sposobnostjo Božanskega Uma, Ordinirajočega Veselja.   

Angelsko Stanje Je Božje Znanje, to preprečuje knez teme, ki vsakemu Človeku vsiljuje svoje lastnosti za seme,

Zato Dragi Bralci, Sem Vam Z Obveznostjo Dolžna za lažje Razumevanje Promišljanja Pomagati, pa boste uspeli tako z očmi sprevideti, kot z ušesi spregledati, da nesmete padati v vabe pasti, kot je obračanje na razne jasnovidce, vrače ali šamane in na takšnim podobne, ki prerokujejo prihodnost, ker je to prekletstvo, ki Družine muči, da Človek trpi.  

Na sliki je jasno razvidno, da Duše, ki si nedovolijo Angelskega Poljuba Na Čelo, so na žalost vso zgodovino pod oblastjo satana in njegovih lastnih slug.   

Naš Preljubi Naučitelj Dragutin Barušić Nam Razodeva Svetost Vseh Svetnic in Svetnikov.  

Poverjenica Carmen Rogelšek