PREBUJANJE IN OZAVEDANJE

Vrhunski In Vrhovni Vodja Človeku je Dragi Bog Jezus Kristus, ki vedno Skrbi za svoj Narod, in sicer tako, da Nas Obdari z Legendarnimi Učitelji, ki jih Zgodovina Pozna kot Preroke, ker so Božja Prošnja.  

Vsi tisti, ki imamo to Srečo, da spoznamo Nadučitelja Dragutina Barušić in v Njem Prepoznamo Preroka, smo dobili Najboljše in Največje Darilo od samega Dragega Boga Jezusa Kristusa.   

 Nadučitelj Dragutin Barušić vsakega Človeka Prebudi iz spanja in ga Ozavesti iz pozabe (kajti preteklost, ki je prekletost, nesme nadaljevati razlogov vzrokov posledic preteklosti),

da je vsak trenutek nov začetek spoznavanja sebe skozi nove situacije, v katerih moramo narediti šolo lekcijo test izpit.   

To velja za vsako Dušo, ki se je odločila in vstopila v Stvarno Šolo Življenja z Vrhunskim Učiteljem Dragom, ki nam daruje Božje Znanje, da bi ga mi s Srčno Željo ter Zaupanjem in Hvaležnostjo Darovali Človeku Narodu Človeštvu Civilizaciji.  

Toda vse dokler Človek v sebi ne izgradi stabilnega temelja, ki je edino v Veri do Dragega Boga Jezusa Kristusa in do Njegove Prisotnosti Svetega Duha skozi Vdih in Izdih, so Mu trenutki prazni in izgubljeni. Kajti satan vse do potankosti izkoristi, da Človek pade v pozabo in prične prigovarjati ter se dokazovati.   

Dragi Bralci, samo skozi zavedanje Božje Prisotnosti v Vdihu in Izdihu nebomo niti za trenutek zatajili Božjega V Sebi, Ki Nas V Minuti Uči Popolnosti, S Trenutki Miline.   

Dragi Bog nam v vsakem trenutku Daruje nove situacije, a na vsakem od nas je, da se ne ustavimo na mestu, temveč da prehodimo to stanje in pridemo do večjega Spoznanja.

Dragi Bog je Reka, a Človek je Njegovo korito. Potrebuje nas, da bi Skupaj Namakali Cvetenje Obilja V Narodu skozi Skrb za Sočloveka in da bi si vsak Človek takoj zaželel postati Korito Božje Reke Samega Dragega Boga Jezusa Kristusa.  

A to se bo zgodilo samo, če bo v Človeku Dovolj Hvaležnosti In Zaupanja; Da Bomo S Strastjo In Radostjo Sprejemali Vsako Situacijo.  

Kajti Dragi Bog Človeku Daruje situacijo, da bi vanjo vstopil brez prigovarjanja, saj mu z vstopom vedno pokaže tudi izstop.  

Na Človeku pa je, da se skozi Vdih in Izdih zaveda Svetega Duha v sebi, saj tako lahko njegovo Srce z Dobro Voljo in Ljubeznijo Popolnoma Služi Dragemu Bogu.    

Marija Medved