PREKLETSTVO BOGATIH

ZLO POHLEPA NEIZHAJA OD ČLOVEKA TEMVEČ OD hUDIČA

KAKO ŽALOSTNO JE DA NARODI A POSEBEJ RELIGIOZNI RIMOKATOLIČANI KER NAMESTO Dragega Boga VERJAMEJO V DENAR IN SE Z NESRAMNOSTJO ČUDIJO DA ČEŠ BOŽJE NEPOMAGA AMPAK KAKO BI Dragi Bog JEZUS KRISTUS POMAGAL NEPOSLUŠNIM ODSIROMAŠEVANJU SIROMAŠNIH A TO JE GLAVNA NEBEŠKA PROŠNJA OZ. SLAVNA PROŠNJA JE OBOGATITI SIROMAŠNE TAKO BI SE ČLOVEK ZNEBIL NEPRAVIC KER NEBI BILO OROPANIH.

OD ČLOVEKA zLO NEIZHAJA TEMVEČ OD DUHU DOBROTE NEODZIVNEGA lUCIFERJA PA JE ZARADI VOJNE S SUROVOSTJO NA PLEMENITOST PROPADEL V sATANA IN CEPEC JE ZA SABO POTEGNIL IN NATEGUJE VSE LABILNE KI BI VSE IMELI NA RAČUN TAKO NEDOLŽNIH KOT NEMOČNIH.

Dragi Bralci NAJBOLJ ŽALOSTNO JE DA VAM JE VSEENO KAJ SE BO ZGODILO Z VAŠIMI POTOMCI IN KAKO SO VAM KONČALI LASTNI PREDNIKI A ČLOVEK BREZ SOČUTJA JE ZOMBI, BREZ PRAKTIČNE ČLOVEŠKOSTI KOT VOLKODLAK, BREZ FUNKCIONLNE ČLOVEČNOSTI KOT VAMPIR KER DUHOVNOST NEVIDNEGA SVETA JE VIDNA V MORALNOSTI AMPAK NESI DOMIŠLJEVATI DA JE ČLOVEK DOBER BREZ SLUŽENJA Dragemu Bogu KER TO JE SAMO NAIVEC ALI NAIVNI SLUGA TAKO dEMONOM KOT hUDIČEM PA VAS VPRAŠAM ALI BI SE REKA MOGLA ODREČI IZVIRA IN PRI TEM MISLITI DA SE NEBO IZSUŠILA A PRED TEM ŠE USMRADILA ENAKO JE Z NEVERNIKOVO NAIVNOSTJO DA JE DOBER.

POVERJENIK ZA SAŠO GOLTEZ
IN PROSIM OSVOBODITE SE ZA ZASLUGE PA SE MI JAVITE